Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz gtamate2 #63802 üzenetére
Fene tudja. Megrögzött A1-es voltam, pedig sprayelni sosem tudtam vele (gyak a bevezetéstől az utolsó nerfig). Aztán kicsin beraktam az A4-et, mondván nézzük mit bírok vele. Akkor rájöttem, hogy pöttyözve kb ugyan azt tudja, és kevesebbszer állok ott üres tárral szétgyalázva.
Ettől függetlenül én is érzem, hogy váltogatni kellene, hogy objektív legyen a dolog, de a fene tudja.
Ma pl tök mind1 lett volna mi van a kezemben.
-
nfRn32
újonc
Sziasztok!
Most először kommentelek ide. Többször is figyelemmel követtem a PH mixeket Kodiak, és Kuli tolmácsolásában. Nagyon megtetszett a hangulat. Ráadásul nagy élmény lehet együtt játszani ilyen veterán Counter-Strike arcokkal. Reménykedem, hogy egyszer én és részese lehetek egy PH mixnek, ennek érdekében kitöltöttem a kérdőívet. További szép napot!
Üdv! Vonox -
kretenallat
senior tag
egyik accounton ez van beállítva, másikon amaz, így mindkettőt használom és míg eleinte az A4-nél éreztem úgy, hogy bárcsak a másik lenne beállítva, mostanában az A1S-t érzem mindig kevésnek és cserélném legszívesebben.
egyéb: még egy fanboy! yay!
:: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::
-
nfRn32
újonc
válasz strynox #63792 üzenetére
A profiknál is nagyon megoszlik. Azt ajánlom hogy saját stílusod alapján válaszd meg a fegyvert. Sokat számít hogy bizonyos mapokon hol védesz. Én felváltva használom őket különböző mapokon. Infernon a B-s védő vagyok, hagy ne mondjam hogy oda miért jobb a 30golyó. Cachen meg mid védő vagyok általában. Oda meg inkább silencer, főleg ha felboostolnak midre.
-
Redneck
nagyúr
Én mostanában dilemmában vagyok. A1-gyel nagyon jól ment, de meguntam, és jól jött volna több golyó néha. Beraktam a "faltúrós" M4-et, és ment is, de valahogy most megint nem érzem.
Régebben úgy voltam vele hogy néha váltogatni kell, ahogy az USP/P2000 kombót is. Újabban az USP-t sem érzem annyira. Igaz sokszor kapok 70-80-as pinges ellenfelet faceiten, ha randomozok.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
World-Soft
senior tag
Üdv!
Tud rá valami jó gyógyírt?
Feltettem a CS GO-t.
(Win 10 SSD)Nagyon gyorsan be is töltött.
Viszont 2 hét után most azt csinálja, ha elindítom, hogy bead egy fekete képet és 1.5-2 percig is nem történik semmi.
HDD led sem villog. És csak utána jön be az üdvözlő kép.(Az alaplapi kártya mellé egy Nvidia 750 TI került a gépbe.)
Amúgy gyors meg jól működik, de nagyon idegesítő amikor hívnak jártékba és rám kell várni, mert hiába jó a gép, meg friss telepítés, de mégis nehezen indul el már vagy egy hete.
Előre i köszi a segítséget.
-
kretenallat
senior tag
válasz World-Soft #63811 üzenetére
eddig mikkel próbálkoztál? verify files megvolt? esetleg CSGO v steam reinstall? ilyenbe még nem futottam bele szerintem neten sem.
-
edgR
őstag
1 hp sebzés AK-val, közelről. Ezt látva azért nem csodálkozom, hogy Xero az átlagosnál többször kiég..
-
World-Soft
senior tag
válasz kretenallat #63812 üzenetére
"verify files megvolt?"
Ez mi?
Reinstallok még nem voltak, mert azt sem tudtam hol kezdjek neki, és mi okozhatja.
Első tippem a videokártya lenne, de passz. -
kretenallat
senior tag
válasz World-Soft #63819 üzenetére
keress rá, kb minden hiba elhárítása azzal kezdődik, hogy egy verifyt nyomsz. végignézi a fileokat és ellenőrzi, hogy nem sérültek-e.
-
Mr.White
senior tag
-
Redneck
nagyúr
válasz World-Soft #63819 üzenetére
Haver is ezzel küzd, 6400-as i5-tel és 1050 Ti-vel. Ha tudod a megoldást ne tartsd magadban.
Kicsit félek ettől én is, hétfőn rakom fel a Windows 10-et.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
IreN!CuS
őstag
-
-
Redneck
nagyúr
Sajnos egy konkrét szoftver miatt muszáj, és érdekel a Forza Horizon 3 is.
IreN!CuS: Köszi, remélem nekem is bejön!
A srác nem érti miért szarakszik a CS:GO indítás. Ez az egyetlen hibája, egyszerűen sok idő mire bejön a menü.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Xero
nagyúr
válasz ReFleXx #63829 üzenetére
Logokat elő kell venni és nézni melyik process akad meg. Csak úgy a szentlélek nem fog meg semmit, mindennek oka van.
Amúgy két hasonló configon (i7 3770k - GTX 960 - HDD/SSD és i7 3770k - 750Ti - HDD) is Win10 van és köszönik semmi bajuk.
Az SSD-t nemrég raktam be az egyes gameboypc-be még nem éles a rendszer, de Steam - CSGO már fent van rajta. Kb 5 sec az indulás. -novid-el természetesen.
A HDD installok nem mai darabok. Min egy-másfél évesek.
[ Szerkesztve ]
-
World-Soft
senior tag
válasz kretenallat #63822 üzenetére
Megcsináltam. Nem lett jobb az ellenőrzés után.
-
lemusz
addikt
Annyi játékos csere-bere volt/van most a profiknál, hogy 1-2 hónap gyakszi után akár már jöhetne is egy új major, nem lenne unalmas...
-
ReFleXx
addikt
napi oddshot
[link]2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Lmh
őstag
válasz World-Soft #63838 üzenetére
Akkor lassítótár volt az inkább
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
gtamate2
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Eredeti játékok OFF topik
- Ford topik
- Ingatlanos topic!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Napelem
- iOS alkalmazások
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest