Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Ti is érzékeltétek hogy kicsit optimalizáltak a játékon? Ez a frissítés most úgy érzem jól sikerült.
Kíváncsi leszek mennyire mennek el a Dust2 frissítését illetően. Szerintem csak retexture és reshade lesz, nem merik a sok kis Dust2fant magukra haragítani!szebe:
Ezeket megléphetnék, én sem bánnám. A régi Dust2 jobban bejött.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
szebe
addikt
válasz Redneck #63703 üzenetére
Gondolom minimális ládatologatás előfordulhat.
Én kivenném hosszú fakaput a ct felőli részről (mint 1.6-ban). B-n pedig fordítanám a kapu nyitását (mint 1.6-ban), és megemelném színpad peremét, hogy egyedül ne tudj felugrani, max körbemenj (mint 1.6-ban).[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
marcusa
addikt
Már sokadik meccs volt most a sorban amikor biztosra vettük hogy lecsaltak minket. Felmentem vac-ban.com-ra, és ezt látom:
Miért lehet az, hogy az elmúlt napokban ennyire kevés ban született?:-)
-
Gentlelelele
aktív tag
Bár nem olvasnám a ph-t akkor nem néztem volna meg azt a fertőt, ami a lanseriesen folyik ...Nem sok ember hozzászólásában lehet megtalálni az értelem szikráját a magyar ,,pro scene,,-en belül
EZt a kérdésem offba teszem. Ahogy pörgettem a hsz-eket ph-n észre vettem, hogy 63666-os Redneck hozzászólás után eltűnt ~27. Ez most egyfajta bugocska, vagy az icl-es pereputty feltévedt ide ?
[ Szerkesztve ]
twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”
-
gtamate2
veterán
-
BUZZLGHTYR
senior tag
van ez a daddyskins weboldal, a pénzt le lehet róla szedni?
-
K1nG HuNp
őstag
válasz BUZZLGHTYR #63719 üzenetére
persze, csak előtte játszani kell egy kicsit a daddyval
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
Årpi
őstag
válasz BUZZLGHTYR #63721 üzenetére
Nem.
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
IMIIKE1998
őstag
Hali!
Egeret tudnátok ajánlani?(A legolcsóbb, amit megéri megvenni és jó cs-re.) Most egy Icon7 D200-am van, valami nem jó az infrával. Elég nehéz ezzel játszani. -
lemusz
addikt
-
Franklin
addikt
Mi történt a #63666 és a #63703 közötti hsz-ekkel? Meséljetek!
[ Szerkesztve ]
-
-
IMIIKE1998
őstag
válasz marcusa #63709 üzenetére
Rengeteg mostanában a hacker, a smurfökről(boostleader..., stb.) nem is beszélve.
Más: Egyedül nem is szeretek játszani, mert olyan idióta csapattársakat kapok. De még 3-an is szívás, mert múltkor Mirage-on, t-ben mindkét barom awp-t vett, úgy, hogy volt nálunk egy. Természetesen nem tudtak vele lőni, infózni sem tudtak, mivel mikrofont lusták venni. Szánalmas így, viszont ha megvagyunk 5-en elég fun.[ Szerkesztve ]
-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz IMIIKE1998 #63725 üzenetére
Ezerrel mehet vele az mm novában
-
gyurkikrisz
őstag
válasz _-ORANGE-_ #63733 üzenetére
szerintem csak azért van ott, mert shox nagy haverja, és nem akarják teljesen kihagyni a csapatból. a régi G2-ben is shox volt az IGL, mondjuk Smithzz is segített, de nem hiszem, hogy akkora taktikai zseni lenne a gyerek.
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
IMIIKE1998
őstag
válasz _-ORANGE-_ #63735 üzenetére
Épp ezért akarok újat venni. Mindjárt Nova 4 vagyok, de elég nehéz ezzel az egérrel.
-
Vismajor01
addikt
Gyertek ph mixre gallyak
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
K1nG HuNp
őstag
Nekem 8 giga notirammal, i7 4510U-val és egy f*s GTX 840Me-el, 22" monitorra kirakva 1024x768 blackbarsal 150-200 fps, minden lowon, kivéve az anti-aliasingok.
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
-FLY->
őstag
válasz kretenallat #63744 üzenetére
Spec. én sem szeretem a receficét, 4XMSAA-val tolom, nem érzem hátrányát. Részemről, már nem 2000-et írunk, alacsony felbontás is kilőve, már nem kényszer hokiba nyomni.
-
had423
aktív tag
válasz gyurkikrisz #63736 üzenetére
Ki lesz ő hajítva egy rövid időn belül szerintem. Csak húzzák a dolgot.
El tudom képzelni milyen személyisége lehet annak az embernek. -
Xero
nagyúr
válasz kretenallat #63744 üzenetére
Nálam is 1024 van minden low és 4x élsimítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Automobilista 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest