Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook

Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#53037) Arkennys válasza Vanir (#53035) üzenetére


Arkennys
addikt

Azért hadd reagáljon már, ha jólesik neki. Ha valamit felraksz, ezt vállalod vele. Csípem ezt a "ne is szólalj meg, ha nem dicsérni tudsz" mentalitást másfelé is fórumokon. Mindig lesz akinek ez-az nem tetszik, de akkor ennyi erővel lépjetek túl az ilyen negatív HSZen válasz nélkül ha nem tetszik, és nem megy tovább a dolog.

az ennyit erről dologról: nem kukkolom vactatust, de hidd el nekem, nem ugyanazokat kapom, akiket te akkoriban. Tökjó, hogy ennyire azt hiszed, belelátsz mostanság mik jutnak, de hidd el, hogy nem. Ebben maradhatunk, te is én is másképp gondoljuk, nincs ezzel baj.

vzsryl : ezt inkább hagyjuk. Nagyon tudnék mit írni erre, de inkább nem teszem, mert nem akarok fél oldalas vitát generálni belőle. :) Ja biztos azért mérgelődünk rajta, mert irigyek vagyunk. Egyébként honnan a lósörényből tudjam, hogy ti eggyel magasabbról smurfoltok? Komolyan. Nem az életrajz írótok vagyok, majd jön az orr magasra húzás, hogy "hádehá csak eggyel magasabb ám a mainem jóember, mit mersz ezen pattogni". A havi egyszeri csalóidért hidd el, mocsokul irigyellek. Nem izgat, mit mondasz válaszul, de én sem jókedvemben mondom valakire, ha az. És marha meglepő módon minden fehér holló, ha 2-3 versengő alatt egy mocsokul pofátlan prefire mester, vagy rohanva 3as deagle fejeseket folyamatosan lövő vér istván nélkül megússzuk.

a szerkesztéseden meg jót nevettem, nagyon nem érted mit is akartam mondani

[ Szerkesztve ]

Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.