Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz Lackki #51700 üzenetére
Akkor én az 1.0b-vel kevertem, mert mi haverokkal azzal toltuk először. Na annak olyan volt a hitboxa, mint a GO-nak. Lutri volt az egész játék, de egy fokkal jobban adta, mint a GO. Nekem 1.0b után csak 1.5, 1.6 és egy rövid ideig a CZ volt meg. Source-t kb 10 percre próbáltam ki. Amúgy a CZ mikor jelent meg? Mert nekem rohadtul 2003 rémlik arra is.
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
ReFleXx
addikt
válasz vzsryl #51701 üzenetére
Hogyne adta volna jobban, foleg mikor a golyos egerem lecsereltem egy optikaira es meg a tobbieknek mindig golyos volt.
CZ 2004 marcius
nekem a cz es cs:s is kimaradt, hanyagoltam is a gamet akkoriban meg gepem sem volt rendes sourcehoz.
[ Szerkesztve ]
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
rumos XIII
aktív tag
-
mepet
addikt
válasz Lackki #51695 üzenetére
survivor: vágom, ahol volt ahol beszakadt a jég és sebzett a jeges víz...
Nekem amúgy a VIP-es játékmód hiányzik a legjobban. as_tundra, meg as_oilrig.
Akik nem vágják már mi az: a CT csapatban volt egy VIP. ő nem tudott vásárolni, viszont 200-as kevó+sityója volt. A CT-k feladata: a köridőn belül eljutni a kezdőhelyről a helikopterig. A T-k feladata: megölni a VIP-et, vagy nem engedni a helikopterig köridőn belül. Na ez a játékmód iszonyat csapatmunkát igényelt, ha úgy adódott, egyetlen golyó is elég volt a T-k győzelméhez. Viszont az extra bonyolult pályák miatt mégis volt esélyük a CT-knek. -
ReFleXx
addikt
válasz vzsryl #51705 üzenetére
Toltam 1 kis 1.6ot az iment, hat jobban adta sokkal, granat repulesi sebessege lassab mint a go-ba sokkal, de fura volt
Laccki, lanra mentetek a haverokkal botozni?
Jok is voltak anno ezek a nyari garazs lanok a haverokkal muanyag szeken
[ Szerkesztve ]
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
-
Redneck
nagyúr
válasz Lackki #51700 üzenetére
Én csak 2004-en regeltem és álltam át az 1.6-ra. Nagyban toltuk addig az 1.5-öt, sőt a LAN-klubban sokáig csak 1.5 volt.
Amúgy nem tervezik hogy GO-ba áthozzák a de_piranesi, de_chateu vagy a cs_siege, cs_estate és hasonló régi mapokat? Vagy ezt inkább a közösségtől kell várjam?
Az is lehet hogy mégis szervezni kell egy old school LAN-t pár régi motorossal?Szerk:
vzsryl, milyen igazad van! Hogy is felejthettem el a régi klasszikus aztecot... Az 1.5 után elvesztette a régi feelinget.
HL1 pedig az egyik legjobb multi amit valaha toltam. Nyílpuska, shotgun, revolver, Gauss-gun és Egon. A dobálható rágcsáló bogarakról vagy a rádiós/lézeres robbanószerekről már ne is beszéljünk... Istenem mennyit pörgött LAN-on!
Lackki:
Pont az előbb kerestem rá az emlékeimben élő zoomos bétás M4-re. Állat volt bár úgy emlékszem zoomolni nem lehetett vele. A fene se tudja a bétákból csak a skinre emlékszem, 1.0-tól toltuk nagyon sokat.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Lackki
őstag
válasz ReFleXx #51707 üzenetére
nem LANRA mentünk, hanem összeültünk 4-5en egy nappaliban
akkoriban hol volt még olyan lan... net is alig volthlből mi opposing force-t toltuk egymás ellen... volt vmi olyan map hogy 2 ilyen daru volt kinti részen, alul meg vízben lehetett úszni.
EZ AZ
gasworks![ Szerkesztve ]
Privátot hamarabb észreveszem
-
Lackki
őstag
csak is a sima mai napig fent van gépemen... 99' óta nem töröltem le és azóta másolgatom mindig
dmből meg turbine a kedvenc
de egy jó ctf_lavagiant bármikor
klánozva ugye assault mapokon toltuk, overlord meg mazon...backalley miért nem rémlik, pedig meg vannak az operationök...
Privátot hamarabb észreveszem
-
0.44
tag
Ez komolyan mi a szar mar... Tegnap ujra tettem a jatekot, mert abban a pillanatban kidobott az asztalra, amint betoltott a szerver. Megjavult, tegnap tokeletesen futott. Most jatszanek ismet, de ugyan ez a hiba fogad. Az egvilagon nem tortent semmilyen telepites / update tegnap este ota. Kezd nevetseges lenni az egesz, hogy meg egy nyamvadt hibauzenetet sem kapok...
-
dugo_
veterán
Tiltsd le a VGA-t, nézd meg elindul-e a játék IGP-vel.
Elindul-e csökkentett módban?
Töröld ki a teljes steam/userdata mappát, konfigold be újra kézzel a játékot.
Töröld le a LoL-t, ha állításod szerint utána romlott el.
Teljes Steam reinstall jó sok registry és temp fájl pucolással közben.
Win reinstall.
Win downgrade (tízessel szopatni magad önként, lol).Amúgy miket csináltál az elmúlt 3 napban a probléma megoldása érdekében? A fentieket egy este alatt végig lehet zongorázni.
-
0.44
tag
- Ugyan ugy kivag
- Csokkentett modban alapbol nem tudsz szerverre csatlakozni
- Semmilyen konfiguracios beallitas nem tortent az utolso hasznalat (igazabol 2 honap) ota, igy ez kilove.
- LoL nem volt elinditva ket napja, mint irtam tegnap este meg ment a GO es azota semmi sem tortent.
- Csinaltam mar steam reinstall-t, de maradt minden a regiben
- Biztos nem fogom egy szaros GO miatt ujra rakni a belakott rendszert.
- Biztos nem fogok mast hasznalni mint a 10-et, mivel ez az eddigi legertelmesebb windows, es errol nem nyitok vitat.Go reinstall, Steam reinstall, Nvidia driver downgrade (bar nem volt frissites), DirectX torlese es ujra rakasa web-install-al, HTML ingame tartalom tiltasa.
Az utolso nyomorult GO update ota fordul elo ez a hiba. Szoval neki esek a Reddit-nek aztan meglatjuk mi lesz. Ha van megoldas, majd megosztom
[ Szerkesztve ]
-
0.44
tag
Isten aldja a Reddit-et!
Feltettem a kerdesem, azonnal meg is kaptam a valaszt valami valve-s arctol. Ismerik a hibat, akkor jelentkezik ha 2 vga-van a gepedben (integralt es a masik), es a driver beallitasokban "automatikus" valasztason van a VGA kivalasztasa. Ha atallitom manualisra, akkor nem fog tobbet jelentkezni a hiba.
-
he7edik.
addikt
A 11-es csoport hánykor kezd?
Égő szöveg a flém vázon
-
zarayg
aktív tag
-
vzsryl
nagyúr
Semmi köze a DPI-nek az fps-hez. A magas fps-re szükség van, de DPI-ből pont a 400 és 800 a megfelelő, minél kisebb sensitivity mellett. Aki nem érti, miért kell több fps egy skill alapú FPS multiplayer játékhoz, az nem is fogja megérteni, mert sosem fog olyan szinten játszani, hogy felfogja.
Nem fogom elmagyarázni, mert kb. 100-150x ki lett tárgyalva itt a topikon belül is.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
0.44
tag
válasz vzsryl #51739 üzenetére
Ki mondta, hogy nem kell fps? O kezdte el a 30 fps-es baromsagat. Azt meg plane nem mondta senki, hogy a dpi-nek koze van az fps-hez. O fix 300 fps-rol beszel, aminek aztan vegkepp semmi ertelme nincs, az online farokmeregetesen kivul. Erre reagaltam le a 8000Dpi-t, ami egy idoben nagyon menoseg volt, ezt senki ne merje tagadni, sot a mai napig..
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Årpi
őstag
Nem barátom,csak a dpi egy állítható érték míg fpsből meg minél több van annál jobb Felesleges ezen vitatkozni, akkora hülyeséget írtál az fps<>dpi összehasonlítással
Plusz ott van "MikE008" által belinkelt videó.
Ja és amúgy 400 DPI-n használom az egerem,köszönöm kérdésed
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
0.44
tag
válasz NyxNyxNyx #51742 üzenetére
Az ugye megvan, hogy a srac semmi konkretumot nem mond, hanem azt, hogy szerinte, meg ugy erzi? Es probalja megerteni(tetni) a videoban, hogy miert. Illetve azt magyarazza, hogy a 60 miert nem eleg, attol fuggetlenul, hogy a legtobb monitor 60 Hz-es, amiben igaza is van a tickrate miatt.
Hany tickrate-esek is a szerverek? 64 illetve 128. Akkor mirol is beszelunk a 300 fps-el? Es en ezt itt le is zartam, mert a mai napig keptelenek egyesek felfogni, hogy nem quake engine-rol van szo.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
Valoban nem kell 300. De 60hz-nel 64 ticken a stabil minimum 128, 128 ticken stabil min 256 fps, mig 144hz-en barmilyen ticknel 288 fps a minimum. Tehat 144Hz-hez a stabil 300 nem butasag.
Igy garantalt, hogy a monitor mindig friss kepet produkaljon.
Tizen x ev Hl cs mod - 1.6, 3-4000 ora go relevans?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple notebookok
- PlayStation 5
- Home server / házi szerver építése
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kés topik
- Motorolaj, adalékok és szűrők topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest