- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiszi07
senior tag
Gyerekek pakoljatok a NiP-re
-
SamS20
senior tag
valaki írta hogy van kiegészítő chrome-hoz hogy fel lehessen venni embereket marketről, tudna az a bizonyos emberke dobni egy linket ?
Pm- vagy erre válaszolva, nekem mindegy
köszöntem
-
törölt tag
válasz
vzsryl #22490 üzenetére
Én is emiatt féltem hogy gagyi az animáció, de kit érdekel, baromi szép kés, és ahogy mondtad az a fehér része, mint valami fogak, eszméletlen jó. Engem nem érdekel az animációja legyen szép aztán kész, T oldalra, meg úgy is ott a Bayonet szóval ennyi
Amúgy a Crimson szebb mint a Slaughter, mert a fekete markolattal szerintem szebben nézz ki. -
vzsryl
nagyúr
válasz
#97716736 #22488 üzenetére
Kurva szép a slaughter és a crimson flip, de gagyi az animációja, amikor előveszi. Ilyen szempontból még a Gut is jobb. Egy crimson bayonet vagy m9 kéne, de azokból az MW olyan drága, hogy saját használatra sokkalom. Elég az M4-ből a 350-400€-t érő Howl-m (kb. ennyiért mennek az ilyen szebb darabok).
Aztán végül lehet mégis a flip mellett kötök ki, mert amúgy szép a formája, és nagyon ütős a fehér éle a karmazsin háló vagy gyémántok mellett. -
Redneck
nagyúr
Sziasztok!
Az Overwatchot folyamatosan dobálja a rendszer? Már a harmadikat vagy negyediket kapom tegnap óta. Mennyire eredményes vajon a dolog? Eddig 3 alap buta csalót volt 1 pedig mázlista vagy intelligens WH-s.
-
Xero
nagyúr
válasz
#97716736 #22484 üzenetére
Ft looks, ráadásul szép a pattern szóval annyira nem égető kérdés.
De valóban vagy MW lesz belőle, vagy egy fade. De mellé nagyon mozgatja a fantáziámat egy M9 night CT oldalra.
-
Xero
nagyúr
válasz
Arkennys #22480 üzenetére
Dehogy nem.
Ahogy sokszor leírtuk az első lépések a nehezek. Kb 12-3 kulcstól felfelé már könnyebb, 20 fölött pedig még könnyebb, 50-60k-val az inventoryban gyerekjáték. Türelem kérdése. Nem kell erőlködni, nem kell bajlódni a dolgokkal, csak várni és jól belőni az árakat. -
Arkennys
addikt
válasz
vorosmarti #22479 üzenetére
Beszéltük már párszor, hogy van itt két ember a topicban akinek hű de megy, mások hiába próbálkoztak, nem. Messze nem olyan könnyedén megy, mint le van festve.
-
Arkennys
addikt
overpass és cobbles cuccot a megnevezett pályákon dob még operation után is? Mert az alatt küldetésből adogatott, azóta viszont nem láttam ilyet droppolni. (tény,a drop rate is béka segge alatt van azóta
)
-
Xero
nagyúr
válasz
vorosmarti #22468 üzenetére
De-de. Ahogy a többiek is írták ez teljesen reális és nem is bajlódtam túl sokat vele.
A glock most ér 3€-t, míg a cuccok amik abból lettek 215€-t érnek jelenleg összesen.Ha nem veszem ki menet közben a kést, majd a cyrexet és végül a boomot, akkor még nagyobb lépésekben haladhadtam volna, de ahogy már sokszor írtam nekem ez játékpénz és úgy is tekintettem rá. Arra van, hogy ilyesmit összerakjak belőle, lévén irl pénzt ilyesmire nem költök.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Saját használatra, értsd nem tradelésre van egy M9 bayonet Night Minimal Wear-em, egy M4A4 Howl Factory New-m (egy szebb darab, tehát drágább a piacon találhatónál), egy AK47 Vulcan Minimal Wear-em, egy Statrakos AK47 Redline Field Tested-em, egy Statrak Deasert Eagle Cobalt Distruption Factory New-m, és 136db kulcsom, és 117.31€ a walletomon.
Ezt 7€ értékű cuccok cserélgetésével kezdtem augusztus 7-én.
Tehát amit Xero elért, az teljesen reális. A 3 drága cucca egy szaros reaction-ből lett, igen.(#22474) ZeroDK: Jó, akkor bleksztár nem ebola. Legyen a kedvedért lepra, bár annál is sokkal rosszabb....
-
törölt tag
-
De4d
őstag
Ki mit tippel ezekre a meccsekre?
Nostalgie-Unnamed (Saját tipp: Nos)
Dignitas-Nip (Saját tipp: Dig)
LDLC-Mouz (Saját tipp: LDLC)
Titan-Fnatic (Saját tipp: Fnat)
VP-HR (Saját tipp: VP) -
Coccolino_O
őstag
Ahhoz képest, elég sok nagypofájú egyén volt cod2-ben is, legalábbis, amikor én játszottam vele. Persze ez betudható a 15-ös átlag életkornak is. A kedvencem akkor is az volt, amikor közeledett icl, és sokan kirakták, mintha mennének lan-ra. Ha meg volt lanon, akkor ő már pubon félisten volt. Belőni nem volt szabad, mert akkor jött a shitstorm.
Sajnálom, hogy ezt kell megállapítanom, de ez nem játéktól függ, a magyar közösség ilyen alapból...
-
regener
veterán
válasz
Csak az első 3 item amit tradeből rakott össze a Glockból kiindulva.
-
b05co
tag
válasz
warmonger441 #22455 üzenetére
A magyar "top"-ok is ilyenek, szinte kivétel nélkül, külföldhöz képest pedig sehol se vagyunk cs-ben
Tudom megint a codosokkal jövök, de cod4-ig bezárólag olyan sikereket értek el hazai játékosok, hogy csak csodálni lehet, mégis nagyon kevés volt az igazi nagy arcú ember a közösségben. Persze cod4 felé tartva egyre inkább nőtt a játékosok száma és ott már szép számmal lehetett találkozni szájaló egyénnel (cod1-ben még nem nagyon), de általában ezekben a játékokban le is tettünk valamit az asztalra, mint magyarok. Külföldi lan győzelmek, clanbase laddereken első második harmadik helyek, volt hogy a legjobb 10-ben 4-5 magyar csapat is volt stb... CS-ben a Kodiakék két szereplésén kívül senki semmit nem tudott felmutatni soha, de mindenkinek akkora szája van egy ICL bronz után, mintha begyalázta volna az NIP-t
Van aki még lanon se járt életében de a világ közepének érzi magát. Számomra ez nagyon fura itt a CS-ben...
-
törölt tag
-
vzsryl
nagyúr
válasz
warmonger441 #22455 üzenetére
Na, már a ph-n is felütötte a fejét az "ebola"...
Ezt a gyereket először hallomásból ismertem. Aztán egyszer ellene összeeresztett a sors. Amit mecss elején, szünetben és a végén pofázott voice chatbe, játék közben meg chat-be, az valami elképesztő. Ilyen nagyképű f@szfejjel nem sokszor találkozik az ember az életében. Egy igazi "gyöngyszem", amit sosem kellett volna kihalászni... -
warmonger441
aktív tag
Kerüljétek: egoista de eszméletlen szinten (folyton toboroz maga mellé embereket
)blackstar<-da legend
élmény vele játszani
-
gmx9
aktív tag
Egész héten esett egy kemény nyári láda.
-
htc07
addikt
válasz
Coccolino_O #21814 üzenetére
kb. 11 napos hozzászólás, azért megosztanám a tapasztalataimat (eredeti téma az volt, hogy mintha beragadtam volna silver4-en).
Múlt hét közepe fele beújítottam egy másik accountot, mert ISP problémák miatt egyhetes szabadságra küldött volvo. Azóta silver elite masteren járok (+2 rang), az eredeti accomon kb. egy hónapja tökölök s4-en.
Tudom, nem olyan hű de nagy rankok ezek
de akkor is.
-
freaghill
őstag
Kiégtem. Úgy kikaptunk utolsó kettő MM-be....
-
Kempeti
tag
Amikor belépek a játékba, kiírja, hogy egyes fájlok nincsenek aláírva, és ez miatt nem csatlakozhatok VAC szerverre.
Mit lehet ez ellen tenni? Eddig kutyabaja nemvolt, ujraraktam a gépet, de elötte lementettem a steam mappát, és áthúztam. -
sto1911
veterán
válasz
vorosmarti #22442 üzenetére
100 eve is volt mar ilyen, nem ujdonsag, meg par masodpercig tart, azert jozan esszel ki lehet gondolni, hogy ha valtoztatsz valamit, akkor jo esellyel varni kellhet.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
realmdrude #22430 üzenetére
Tőlem nem is kapnál.😈
Egyébként egyértelmű, hogy itt nem tradelünk össze 1000€-kat. Ehhez a közösséghez tartozom, segítek nektek, nem kereskedni járok ide. -
sto1911
veterán
válasz
realmdrude #22438 üzenetére
A hajok is lanyok meg egy csomo minden, szerintem ez annak a maradeka.
-
törölt tag
válasz
Háát, "Mr. Boom" a neve.
-
langward
tag
válasz
Nyomogatni kell nem?
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
válasz
freeknight #22435 üzenetére
Érdekes egyetlen másik játéknál sincs ilyen. - Mar hogyne lenne... Olyan is van, ahol neked kell ujrainditani az egesz jatekot, nem teszi meg helyetted magatol.
-
freeknight
őstag
válasz
regener #22434 üzenetére
Érdekes egyetlen másik játéknál sincs ilyen. Csak a Source motor ilyen igénytelen. Volt ~10 évük csiszolni rajta, nem sikerült. Nyilván nem egy húú de nagy problem, nem állítom én se percenként a grafikát, de most vettem új gépet, sokat állítgattam, és feltűnik. Kicsit gázos, hogy úgy viselkedik a játék akár hosszú másodpercekre is, mintha konkrétan lefagyna. De beszélhetnénk a jó öreg 64 tickről, - az érzés, mikor nézed a replay-t és a másfél másodperccel ezelőtti helyed lövik fejen... felbecsülhetetlen - az utóbbi időben tízszeres mennyiségű csalóról, de ezek már olyan lerágott csontok, hogy nekem kellemetlen szóba hozni őket.
Igénytelen banda, fogalmam sincs, mennyi lóvé ömlik be hozzájuk a skinek eladása utáni sarcból, de nem kis tétel. Cserébe dolgozhatnának legalább annyit a patcheken, hogy 10 éve a motorban lévő apró hibákat javítsanak. Még egyszer, itt nem egy ilyen látszólag nüansznyi hibával van a legnagyobb baj, hanem magával a hozzáállással.
-
regener
veterán
válasz
freeknight #22429 üzenetére
Miért szerinted a játék instant tudja váltani a grafikát anélkül hogy betöltené a kiválasztottat a régi helyére?
Ez komoly? -
mepet
addikt
válasz
Ez biztosan feature.
Azért van, hogy ugyan már ne állítgasd már a grafikát tűzharc közben! A trú katona sem cserél szemüveget lövöldözés közben. -
vorosmarti
senior tag
válasz
Ezt már nem is mertem említeni, bár azt hittem csak nálam ilyen
-
freeknight
őstag
válasz
vorosmarti #22425 üzenetére
De mit is várunk a Valve-tól? Nekem grafikaállításkor a mai napig beakad a játék 2-3 mp-re, (tipikus tünet, hogy a zene egy ütemnél akad, és ismétlődik) ez már a legelső Half-Life 2 verzióban is benne volt, úgy látszik azóta se volt idejük javítani. Végülis érthető, voltak fontosabb dolgaik is, pl skinek és vásárolható (!!!) zenék belerakása a játékba
-
vzsryl
nagyúr
válasz
realmdrude #22426 üzenetére
Ezzel a lowballer razzal ne cserélj! Én adok érte 24-et!
-
regener
veterán
válasz
vorosmarti #22425 üzenetére
Képzelem mit élhetsz át hogy 2 egered van a játékban, szönyű lehet.
(#22426) realmdrude
25 max -
realmdrude
tag
Vulcan MW C/O 28k B/O 29k valaki?
-
VitaD5
tag
válasz
#97716736 #22422 üzenetére
Köszönöm a bókot! Kemény munka. Ugyan nem fizet úgy, mint egy képviselői állás, de megteszi. Amúgy, csak a keresőbe beírtam pár szót a #17719-es hozzászólásomból, mert arra emlékeztem, onnantól kezdve már nem volt nehéz kikeresni az utolsó kommentem. Nem kell ide régészet.
Valahogy bekellett pótolnom a kb. 2 000 hozzászólást, hátha volt valami "létfontosságú" CS: GO-s iromány, de a monitoros kommentek után nem nagyon találtam ilyen jellegűt, vagy csak nem vettem még észre.
-
regener
veterán
Amikor ugyanaz a hacker csapat ellen dob mint 2-3napja az az érzés valami felbecsülhetetlen.
- Füstön lőnek
- Követnek falon
- D2 CT duplaajtónál dupla smoke-on keresztül fejeseket osztogatnak
- stb...+ mindez demo-n is látszik
Viszont a BOT™ skillem ellen nem sokat értek amikor ugrálva-gugolva-szaladva P90-el és minden gyorsan tüzelő fegyóval lőttünk akkor meghaltak, viszont ha lassan célozva normálisan játszva akkor nem.
Egyik körben márcsak 2v1 volt és 13hp-m maradt, írom nekik hogy kés, eldobtam a fegyókat és a csóke meg alsó sötétből lövöldözött de nem talált el, felszaladt hogy ő majd lelő awp-vel nozoomba és lekéseltem, az valami jó érzés volt XD
Meg legalább az egyik kapott egy hét szünetet mert mindig a társait lőtte le helyettünk xD -
htc07
addikt
válasz
Coccolino_O #22413 üzenetére
detto ugyanezt gondoltam, nagyon jól meg vannak csinálva a legapróbb részletek is, az lesz a baj, hogy folyamatosan nézelődök milyen jó lett és kapom majd oldalba.
-
Slystyle
őstag
Wow, nem tudom miért gondolta FMPone, hogy ennyire radikális változások kellenének a Season-nek.
-
sith7
félisten
Kaptam ma egy tételt a cs raktáramba, egy lezárt boríték, és ez van aláírva:
Ajánlat | Matrica | Villámháború
Counter-Strike: Global Offensive
Counter-Strike: Global Offensive
Alap fokozat Konténer
Kiválasztásra kerültél, hogy egy korlátozott időtartamú ajánlat keretében megvehesd ezt a tételt.Címkék: Konténer, Normál, Alap fokozat, Nem cserélhető, Nem értékesíthető
Se eladni, se venni, semmit nem tudok, a játékon belül sem jelent meg semmilyen küldetés
Mi ez, tudja valaki ?
-
warmonger441
aktív tag
sry félig off, de valahogy nem lehet megoldani hogy tudjak telefonon is tradelni? ugye a mobilos steamben se piac se tradeoffers... régebben meglehetett oldani (elmentetted hozzájuk a linket kedvencekbe) de azóta ez a megoldás nem működik
Lemaradtam ez miatt egy nagyon szép redline kaláról
-
SamS20
senior tag
Van valamilyen parancs arra hogy konzolba be írva ne p2000 legyen az alap fegyver hanem az usp?
Net nelkul maradtam es akarnek gyakorolni az uspvel
-
gmx9
aktív tag
Néha random kidobja ismerősömet a játék a loading screennél, mikor betölt egy pályát és 0:05-ről számol vissza. Van, hogy jó, van, hogy nem, nem tudom mitől függ. Erre nem tud valaki megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged