- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
Ja, azért vannak tele több száz €-s késekkel. És már a csgl-es fogadások elkezdése után nem sokkal is ez volt a helyzet. Pl. Hiko-nak nem rég FN Crimson karambitja volt, amiből pár darab létezik összesen, emiatt 6000-7000€-ért vesztegetik...
Cocomaci: Azért mert két meccsel megkeresik a havi fizetésük...
-
b05co
tag
válasz
#56230144 #22195 üzenetére
A Titan új lineupja eleve gyenge, csak valahogy mindenki elfelejti hogy a franciákat kb egy hónapja szétforgatták. Én már akkor megmondtam hogy borult a sorrend. Legerősebb francia alakulat lineup szerint az LDLC, majd a Titan és csak utána az Epsilon, de ezt a vak is látja. Az elején jobban ment a Titan-nak mivel ők többet játszottak együtt, az LDLC-ben Happynek bele kellett rázódni és onnan én még mindig forgatnék egyet, de ez már az én véleményem. Shox jelenléte azonban sokat számít, nem beszélve az erős Titanból érkezett játékosokról. Szóval igazából ez amit mostanában látunk a papírforma...
-
törölt tag
A piros esports láda még mindig esik? Úgy tudtam nem, de meccs végén 1 srácnak esett.
b05co: A titan-en meg is látszik sajnos.
-
b05co
tag
válasz
vzsryl #22190 üzenetére
Tévedés! Ez nem így megy... Az NIP tipikusan az a csapat, amelyik a lanra készül egész évben. Ebből következik, hogy a netes kupákon, különböző meccseken taxolnak, gyakorolnak, próbálják az új dolgokat, amelynek eredménye általában sok vereség. DE! És itt a lényeg, ha megnézed a lanokat, az NIP folyamatosan új taktikákat nyomat és meghúznak olyan dolgokat amiket a neten dolgoztak ki, csak épp senkinek nem tűnik fel... Ezek svédek nem magyarok, ne abból induljatok ki, hogy 100 eurókért eladják magukat... Egyszerűen nekik a Lan a fontos, más csapatok meg szeretnek a neten is nyerni, de ez meg sokszor kiismerhetővé teszi őket... Szóval nem kell egyből rosszra gondolni, de kettőből se, mert az esport nem így működik ahogy leírtad. Ha nyitott szemmel nézitek pl az NIP meccseit, akkor látni fogjátok amit mondok. De amúgy ugyanez a Virtus.pro mentalitása is, illetve a Fnatic is ebbe az irányba ment el az utóbbi időkben. Szöges ellentét pl a Dignitas, vagy az LDLC illetve a Titan.
-
törölt tag
válasz
Coccolino_O #22192 üzenetére
Az ember mindig többet akar. Ezt úgy lehetne megállítani, ha a csapatok vezetősége egy kicsit megszorongatná a játékosok heréit ezzel kapcsolatban.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
scream #22189 üzenetére
Aki elhiszi ezeket az eredményeket, azok elképesztően naívak. Ami nem LAN-on történik, az mind le van zsírozva.
Egyszerű példa: A NIP LAN-on behúz Mindenkit. Online meg pofozógép. Online feltesznek saját maguk ellen néhány 100€-nyi itemet, majd kikapnak, és nyernek még néhány 100€-t. Aztán a nyert cuccokat eladják pl. Paypalon keresztül, vagy akárhogy, és már tele is a pénztárcájuk... Természetesen ez az összes csapatra vonatkozik, de a NIP-én vehető észre legjobban. -
scream
veterán
Vagy csak a komoly csapatok nem veszik annyira komolyan...
Titan is kezd vicc lenni amit leművel.
-
Franklin
addikt
Sziasztok,
Nemrég kezdtem a játékot (legalábbis a GO-t, a CS-t már régóta tolom) és úgy tudtam, hogy 10 nyert meccs után ad rangot a játék, de nekem már 9 után adott. Vagy a döntetlen is beleszámít? Mert az is volt benne.
-
pr1mzejEE
addikt
Én eddig még a HR-t komolyabb csapatok ellen nem is láttam nyerni, erre ma és tegnap győznek.
-
SamS20
senior tag
az csak nekem tűnt fel hogy mostmár marketről nem lehet felvenni embereket ? tehát valaki árul valamit akkor nem tudod hozzá adni a barát listához, egyszerűen rá sem tudsz menni a profiljára :/
-
scream
veterán
válasz
BTminishop #22177 üzenetére
Pl az inventory-m felé, akár.
-
BTminishop
aktív tag
m4 cyrex mw-rel merre lehet mozogni?
-
b05co
tag
válasz
pr1mzejEE #22164 üzenetére
Félreértitek annak a jelentését, hogy az adott map milyen map. Mégegyszer leírom, hogy nem attól T vagy CT map valami, hogy ki nyeri, hanem hogy a pálya felépítése és a spotok kinek kedveznek, illetve, hogy mennyire nehéz visszavenni egy adott lerakót. Mi most nyertünk egy MM-et Irenicus kollégával Nuke-on, úgy hogy T-ből hoztuk... Ettől a Nuke még világi CT map marad... Tehát összefoglalom, D2 T map minden más CT
Ennyire egyszerű.
ui.: Office meg nem "war" map, hanem casual, illetve a túszos mapok kivétel nélkül T mapok, mivel ott ők védenek.
-
Xero
nagyúr
válasz
Coccolino_O #22146 üzenetére
Minden taktika függő. Cache-en pl jellemzően T oldalon vagyok erősebb (jók a spotjaim közre), de ha az ellenfél hamar kiismeri, akkor baxhatom.
NiP-et érdemes megnézni Nuke-on T-ben. Nagyon keményen szokták hozni.
Infin pedig érdemes visszalapozni a VP taktikáira. Pár smoke és övék a lerakó.
-
ch003067
addikt
Szerintekek AK Vulcan FT-t (19 kulcs volt) megéri elcserélni egy ikyenre ??
-
Kephamos
addikt
válasz
Coccolino_O #22159 üzenetére
Én benne lennék egy competitive-ben értelmes arcokkal, mert a random 4 orosztól már mindenem fáj.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
csurenzoo #22161 üzenetére
A cb egy undorító világ volt. Volt olyan cod2-ben, hogy egy clan-t pcw-n megvertünk 14-6-ra tj-n, dw-n is eléggé kapták, majd rá 3 napra összekerültünk cb-n és megvertek minket. túl egyszerű lenne azt mondani, hogy nem vették komolyan a pcw-t. Hirtelen megtanultak játszani meg minden.
Arról nem is beszélve, hogy sokan lószart nem lőttek, bénák voltak, mint a szar, de állandóan conflictoltak és úgy húzták be a meccseket.. (a szabály az szabály, tudom, de itt tök alapvető pitiáner dolgokra kell gondolni.)
Ezért is sokkal tisztább ez a rendszer itt csében, itt nem köthetnek beléd hülyeségekbe, saját rangod van, mehetsz haverokkal stb. csak a 64 tick, ami rossz szerintem.Egyébként nemrég néztem egy meccset (llletve többet is
), cache-nél sokszor kihangsúlyozzák, hogy nagyon védő map.
Múltkor pl a magyar stream-en is.
Szerintem mm-ből felesleges kiindulni, ott lehet t map is, ha a t-k ügyesebben támadnak, de a profik között, akik nagyjából egy tudással rendelkeznek, ugyanazon a szinten játszanak komoly taktikák mellett az már más szint.
Múltkor talán a Virtuspro nyert 14-1-ről 16-14-re cache-n. -
b05co
tag
válasz
Coccolino_O #22159 üzenetére
A baj csak annyi hogy MM-re mi általában megvagyunk öten, ezért is gondoltam a tizes mixre
Annyian írnak ide, nem igaz, hogy nem lennénk meg 10-en.
szerk.: beírtam az sg fórumra is, hátha így nő a létszám
-
törölt tag
válasz
Coccolino_O #22138 üzenetére
That video gave me cancer.
-
IreN!CuS
őstag
Nosika nem érdemel kommentet a pár hónapos cod4 pályafutásom alatt elég volt vele játszani
Newz amikor én bekerültem az inf-be már nagyon inaktív volt.
PGCC-s lanon te ott voltál ( cod2 ) valamelyik plázában volt ?Azért annyira nem alap a DMG . Én már menőnek érzem a ~270 óra utáni seriff rangot , de hát aki arc nélkül top
Szerk.: ja hogy a dmg = seriff értem
Szer. kettő : anno valaki linkelt itt egy olyan táblázatot amiben benne volt melyik fegyver mennyit sebez ha van armor ha nincs , ugye most lett változtatás a smgknél . Van frissített lista ?
-
b05co
tag
válasz
IreN!CuS #22149 üzenetére
Nem arcolásból de mindenhol top voltam
Cod2-t RSH-sokkal toltam Paszter, Opi, te meg volt még valaki, kb fél évet. Miután ez a formáció szétesett, az Opival meg a Paszterrel hoztunk egy 3on3 hun ladder 1. helyet kb 1 hónap alatt és abba is hagytuk
Utána még megcsináltuk Newzooval a Cod4-es Infinity-t, de én hamar beleuntam mert nem tetszett a játék és inkább mentem a zenekarommal turnézni. Akkor viszont ott voltam mikor az öreg Newzooban megfogalmazódott, hogy kéne egy lant csinálni. Azóta ezt már mindenki ismeri ICL néven
Ettől függetlenül csendben meghúzódtam mindig, de néha jókat röhögök mikor pl Nosikát kikiáltják sztár játékosnak és a többiek. Én még emlékszem rá amikor 40-0-át kaptak tőlünk cod1-ben
Ami viszont zavar az az, hogy az összes régi codos arc ilyen nova környékén van cs-ben. Nagyon kevés kivétel akad... Én pl sosem jártam ott, nem is értem hogy csinálják... A DMG alap kéne legyen cod1 után
-
b05co
tag
válasz
Coccolino_O #22146 üzenetére
Dust 2 kivételével minden map CT map
-
b05co
tag
válasz
langward #22141 üzenetére
Ne vedd magadra de ezt a sikverek találták ki, akiknek olyan random a játék, hogy még azt se tudják eldönteni, hogy az ak a jobb vagy a nova... CS-ben igenis van erősebb side minden mapon és 99%-ban ez a CT
A Dust2 talán az egyetlen kivétel, az összes többi CT map. Inferno meg Cache amolyan közepes, de ahogy írtam is illik hozni CT-ből ezeket is. Persze mindegyiket el lehet rontani, de az, hogy CT map valami, az nem azt jelenti, hogy fixen a CT-k nyernek a félidőben, hanem azt, hogy maga a pálya kialakítása és felépítése illetve a spotok annak az oldalnak kedveznek.
ui.: Irenicus én téged ismerlek codból
Mindig Irénnek hívtalak
Do you remember bro?
-
langward
tag
Nincs olyan hogy T vagy CT map. Csak rossz tactic és/vagy gyenge játékosok, ha nem hozza az egyik oldal.
Tapasztalatom szerint, én pl. mind1 mit játszok.Most nem játszok, mert gép felújítás közepette vagyok, de itt a profilom ha majd valaki szeretne játszani egy jó 2 hét múlva (várom az MSI GTX980 Gaming-et..) .
http://steamcommunity.com/id/langward -
törölt tag
válasz
Coccolino_O #22138 üzenetére
Dafuq
-
Coccolino_O
őstag
Ez mi a f*sz?
-
Stark1001
csendes tag
válasz
bager13 #22116 üzenetére
Semmi esetre sem akarok kunyerálni, az nem lenne jellemző rám (nem véletlen emeltem ki azt hogy "Felesleges (!)" )... Piacot ritkán nézem (mármint az árfolyamokat, mi mikor mennyit ér?!), így pedig nem tudtam hogy 7-9 centtér megy a legrosszabb láda is (meglepő is volt, hogy 3 centért felraktam a Weapon Case 3-mat, és egy pillanat alatt elvitték). Napi 2 óra játék mindig meg van, sőt, valamikor ott hagyom Idle-n pár órára a játékot addig ameddig én filmet nézek, vagy mást csinálok.
Trollkodni? Csináltam párszor DM-en, amikor unatkoztam és csak késelgettem, vagy csak össze kerültem meccsen a szerencsétlen csapattársakkal, és ki kickeltem őket. 1v5-be vicces játszani, főleg azért, mert a botok többet killeltek mint a normális csapattársak.
Nem akarok vitát nyitni, ugyanis felesleges, és úgyis csak mindenkit idegesít az, hogy a másik kettő mi a francot káromkodik a másiknak.
-
törölt tag
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Coccolino_O #22133 üzenetére
Egyetértek , volt szerencsém premade ellen játszani és úgy átmentek rajtunk mint a húzat.
Ugye ha T kontrollálja közepet akkor nyert ügyük van(Ők például csak azt erőltették 2 felugrott 2 alul utána meg ahol lőttek arra tolódtak)
Azt meg "egyszerű megoldani"
De örülök ,hogy akkor nem csak én látom T mapnakZeroDK : csak a wp mit fog ha jól van füstölve a meg közép?
-
Rain Blade
tag
Amióta lejárt az Operation Breakout alig akar esni valami. máskor elég volt egy dmbe belépni és rögtön elsőre esett a loot. biztos van valami összefüggés.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
laceszgamer #22125 üzenetére
Olyan hamarosan azért nem fog jönni. Volt eddig szinte mindig 1 hónapos átfutási idő. November eleje a reális az új pass szempontjából.
-
törölt tag
válasz
laceszgamer #22123 üzenetére
Pass nélkül persze hogy alig van drop. Heti 3-4 átlagosan. Nekem 2 nap alatt meg is volt a heti droppom
-
Mate
nagyúr
válasz
laceszgamer #22118 üzenetére
Nekem is kevesebb van.
Ilyenkor már 4-4-4 droppnál szoktam tartani. Most 1-1-0-nál tartok. A heti 7-8 pass nélkül biztos, hogy nem lesz meg. Tippre azt mondanám, hogy lesz 3-4.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
laceszgamer #22120 üzenetére
Igen, Bocsi. Amúgy 16-1 lett, eleg kemeny.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
laceszgamer #22118 üzenetére
Hr - titán cache félidő 14-1, 70-30%-os odds a titanra, erdekes
-
laceszgamer
addikt
válasz
bager13 #22116 üzenetére
Amúgy picit tényleg nem szorították le a droprate-okat?
Mármint eddig megszoktam, hogy kb mikor van reset és onnantól pár órán belül esettáltalában 1 láda 1 fegyver, aztán pár napon belül megint 1 láda 1 fegyver aztán " resetig " semmi, onnantól megint így.
De vasárnap volt ez a " reset " nekem, azóta van 5 óra játékom és nem dobott még ki semmit.Vagy csak valamiért elmozdult a reset time om.
-
regener
veterán
válasz
Coccolino_O #22115 üzenetére
De legalább nem egyezne mindegyiknél a "STEAMCODE: PR63Q" rész
Tegnap engem úgy vette kfel hogy látta marketen a késem és fizetne, kérdezem hogyan, erre ő:
- I can pay with PayPal or in Trade offer, both of them are safe, but Trade offer is the best method nowadaysVagy valami ilyesmi szöveggel, de kb 1 secig se írta, vagyis copypasta be a chatbe
Illetve ezis volt tegnap: KÉP - Report ellene már másoktól is
A múltkor kaptam egy MW Meteorite Deagle-t (1,15euro) , ma meg egy MW Urban Rubble-t (0,25euro)
Öcsém meg eddig kapott 2 FT Urban DDPAT-ot a deagle-ből xD -
Coccolino_O
őstag
De érdekes, már a bot is azt akarja, hogy odaadjam neki megőrzésre a cyrexet...
"To be able to trade in csgolounge you need to put your items in csgolounge inventory. We have updated the page so the trades will be as safe as possible.
to prevent the risk of fraud during the transaction and to ensure a faster transaction, the item(s) should be transferred to
csgolounge (CSLNG | Blagzergahgot40) bot.
When the trade has been confirmed, the items(s) will appear in your personal account on the site. In case of reverse exhange, the item(s) is automatically replaced by the
item of interest to you.
(we will only ask for the items you put up on csgolounge, not you whole inventory)
Build update: 1.0.009Registration number: J10936K
IBLT NUMBER: 33927238
STEAMCODE: PR63QDate: 08.10.2014
if you have any questions of the update, please contact us: csgo.lounge@gmail.com
// csgolounge team
©2014 csgolounge Corporation. All rights reserved. All Trademarks are property of their respective owners in the US and other countries. (?)"
-
törölt tag
válasz
BTminishop #22107 üzenetére
dat dance
-
Coccolino_O
őstag
válasz
Nézd már meg, hogy hány monitorja van meg milyen gépe. Biztosan nem kajára kell neki az az 500 dollár...
mate3553: "Sikeresnek" mondom magamat én is, csak iszonyat lassan haladok. Eladtam pár skinemet meg cserélgettem, ha minden jól megy, akkor már 30 kulcsom lesz, csak menjen el a cyrexem. Tanítómestereim Xero és conszi.
-
Mate
nagyúr
Xeron és vzsryl-en kívül van még aki sikerrel nyomja a tradelést?
-
Kanczy
veterán
válasz
Azért a 6 db huszon-x colos monitor sem szar
-
törölt tag
válasz
Gondolom megteheti van egy kis fölös pénze, meg egy kicsit fogyatékos is szegény
-
BTminishop
aktív tag
[link] Sírok...Ez az ember nem normális.
Csak úgy feltöltött 500 dollár steamwalletre és nyitogatott souvenir ládákat
-
Lengyi
aktív tag
Üdv, kaptam egy ajánlatot, valaki adna M4 asiit (bs) a Case Hardened AK-ért (szintén bs). Szerintetek? Marketen talán 1 euroval olcsóbb az asii, szóval nem tudom
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest