- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
válasz
Andor22 #2169 üzenetére
Egyetértek. Akármelyik profibb ismerősömet kérdeztem, mind azt mondta, hogy a professzionális játékhoz vannak elengedhetetlen dolgok és ezek közé tartozik a legalább 100Hz-es monitor is. Emlékszem valamelyik 1.6-os ICL döntőn tönkrement egy volgare játékos monitora, mire csak 75Hz-eset tudtak neki szerezni pótba, azzal viszont nem volt hajlandó leülni játszani. Addig állt a meccs, amíg nem tudott kunyerálni magának egy "normális" monitort. Persze lehet hallgatni az itteni okosokra is, de valahogy egyikük neve sem rémlik nekem, mint a magyar counter-strike scene meghatározó szereplője. Félreértés ne essék, én is egy noname szar vagyok, én is 75Hz-es szar monitorral tolom, de legalább elismerem hogy szar vagyok és nem reklámozom a filmezéshez tökéletes, de normális játékra messze nem jó monitorokat.
-
Xero
nagyúr
válasz
Andor22 #2169 üzenetére
Marhaság...
Bővebben: Anno 2005-6-ban 100Hz-es CRT-ről (Nokia - Sony Trinitron képcsővel) váltottam MVA paneles ViewSonic-ra. Pont ez a 20-as ViewSonic van manapság rákötve a játszós winpc-re. Köszöni szépen jól van.
szerk: A BenQ meg eladja a leghulladékabb paneles ócskavasakat kőkemény áron mert "gamer monitor", a marhák meg meg is veszik. De a 17"+-os méretekben már ha csak előtte ülsz, akkor is torzul össze-vissza minden rajta. A legmókásabb az, ahogy az XL2720T termékoldalán egy multi monitor desktop előtt gameboykodik a srác. Kár, hogy a tőle balra lévőből már igazán semmit sem lát rendesen.
-
PeL
addikt
válasz
Andor22 #2169 üzenetére
Miért lenne felejtős?
Felejtsük már el az ilyen baromságokat már bocs a kifejezésért. Épp az imént írtuk le ketten is hogy IPS monitorral is ugyanolyan élvezhetőek a játékok mint bármilyen CRT monitoron, semmilyen hátrányt nem szenvedsz. Nekem is 60hz-en megy, 1920x1080-ban és belövöm amit kell ugyanúgy, semmi blur nincs hirtelen fordulásnál vagy képtörés. Ha szar monitort veszel lehet megeshet az ilyen de körül kell nézni, kérdezgetni pl. itt fórumon a monitoros topikban és az ajánlott monitorok közül kiválasztani azt ami a legjobban tetszik. Ha netán épp láma vagyok az nem a monitorom miatt van megnyugtathatlak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged