- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
Aktív témák
-
_kisb92
csendes tag
Üdv mindenki!
Nem vagyok szakavatott a témában, de úgy hallottam, hogy a core procikat gyári hűtővel lehet 1 Ghz-cel magasabb órajelre emelni.
(forrás: http://prohardver.hu/cikkek/2006-08-14/core_2_tuning_kevesebb_neha_tobb/)
Namármost: én soha nem tuningolnék, de azért egy ilyen lehetőséget csak nem kéne kihagyni.
Tehát adott egy core 2 duo e6300 (1,8 GHz); egy p5ne-sli (nforce 650i sli); 2*512 MB Kingmax ddr2 800 MHz memória; és egy hozzá nem értő, aki:
szeretné proceszorát 2,8 Ghz-re emelni. Azt olvastam, hogy ha az FSB 400 MHz-re emeljük, szorozva a szorzóval (7), már meg is kaptuk a 2,8 Ghz-t.
''A különböző fórumokon olvasott tuningtapasztalatok tudatában nem teketóriáztunk túl sokat, E6300-as processzorunkat először 350, majd 375 és 400 MHz-es FSB-n hajtottuk meg. Itt a processzor már 2800 MHz-es órajelet ért el,'' -- ezt olvastam a prohardveren, tényleg ilyen egyszerű?
Előre is nagyon köszönöm mindenkinek a segítségét!
Aktív témák
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest