Aktív témák

• attika80

aktív tag

válasz Pietrosz #3383 üzenetére

Erre jott a valasz hogy szorzo es cache a kulombseg es nem eri meg.
    Mi ez a hülyeség már bocs Ezt ne tolem kerdezd, hanem attol aki irta, hogy nem eri meg.

Mondd már meg hány 6400 szaladgál 3600 felett, mert én úgy tudom nem sok.
    6600-al több MHz-et lehet elérni, ezért igenis megéri.

Nagyon sok szaladgal annyin.

Tehat mivel arak felol erdeklodtek a valasz ebben a formaban az, hogy a 965-os lap melle jobban megeri az olcsobb proci.
    Ez megint BS. Azért mert valaki az árak felől érdeklődik, az nem jelenti azt, hogy a drágábbat nem venné meg. Mitől evidens ez?

Szerintem, ha arra kerdez, hogy megeri e a kulombozetet akkor evidens a dolog.

Miert nem erted meg mit irok? O megkerdezte, hogy megeri e a plusz penzt a 6600. Ha nem 975x lapja van akkor nem eri meg ennyi, kesz befejeztem. Na beveszek egy nyugtatot megiszok egy kavet es elszivok egy jointot:):):):):)

Egyebkent miert is olyan trivialis, hogy a 6600-bol tobb megahercet lehet kihozni? Olvassal kicsit. A 6300/6400-ben pont ugyan azok a magok vannak mint 6600/6700-ban. Sot mindegyikben 4mb cache van csak allendaleknel le van tiltva 2mb. Pont arrol volt szo regebben, hogy a 4mb cache visszafogja a tuningot. Sokan igy tapasztaltak. Szoval nem gyozol meg ugy sem.

[Szerkesztve]

Aktív témák

Hirdetés