- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
Aktív témák
-
attika80
aktív tag
válasz
Pietrosz #3383 üzenetére
Erre jott a valasz hogy szorzo es cache a kulombseg es nem eri meg.
Mi ez a hülyeség már bocs Ezt ne tolem kerdezd, hanem attol aki irta, hogy nem eri meg.
Mondd már meg hány 6400 szaladgál 3600 felett, mert én úgy tudom nem sok.
6600-al több MHz-et lehet elérni, ezért igenis megéri.
Nagyon sok szaladgal annyin.
Tehat mivel arak felol erdeklodtek a valasz ebben a formaban az, hogy a 965-os lap melle jobban megeri az olcsobb proci.
Ez megint BS. Azért mert valaki az árak felől érdeklődik, az nem jelenti azt, hogy a drágábbat nem venné meg. Mitől evidens ez?
Szerintem, ha arra kerdez, hogy megeri e a kulombozetet akkor evidens a dolog.
Miert nem erted meg mit irok? O megkerdezte, hogy megeri e a plusz penzt a 6600. Ha nem 975x lapja van akkor nem eri meg ennyi, kesz befejeztem. Na beveszek egy nyugtatot megiszok egy kavet es elszivok egy jointot
Egyebkent miert is olyan trivialis, hogy a 6600-bol tobb megahercet lehet kihozni? Olvassal kicsit. A 6300/6400-ben pont ugyan azok a magok vannak mint 6600/6700-ban. Sot mindegyikben 4mb cache van csak allendaleknel le van tiltva 2mb. Pont arrol volt szo regebben, hogy a 4mb cache visszafogja a tuningot. Sokan igy tapasztaltak. Szoval nem gyozol meg ugy sem.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- A Tremere klánra fókuszál a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 új előzetese
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest