- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunter2
addikt
Most szereztem egy TX2-őt beraktam a gépbe és a biosban bármit állítok(PWM, Voltage) maximum500-on hajlandó hajtani a ventit.Egyébkénz Idle 40fok, full load:57 fok.
Ez normális?
Az alaplapom egy Gigabyte P31-DS3L, a proci egy E2140@2660Mhz -
xardas
tag
hello mindenki!
nekem kb 8 hónapja van egy tx2-sem amin ma láttam h elrepedt(érsd:maga ventilátor, két lapát közül indul a venti közepe felé majd ugy "fordul vissza " h két ill három venti letörne/repülne ha végig érne -meg persze szanaszét a venti másik része- de hál isten egyben van. továbba van rajta még egy repedés de az még sehol nem "nyílt meg"). ez csak érdekes mert tegnap a lapom(tegnap volt bios csere...) elkezdte 2600-2700-n járatni, borzalmas hangja volt ma szétszedtem és akkor meg láttam mi helyzet. csupán kiványcsivolnék h járt-e még rajtam kivül vki még igy, mert szerintem ennyi +RPMtöl nem kéne még adnia magát.
Jah és vki megtudná mondani h mennyi ennek a ventinek a CFM-je? -
atika88
senior tag
Sziasztok! Szeretném újra hűtőpasztázni az E8200 procimon a TX2esemet, mit tudtok ajánlani? Köszönöm a segítséget előre is
-
pitman
őstag
válasz
Williams #1992 üzenetére
Szerintem nem rontasz el semmit. Igen nagy valószínűséggel a tat mér jól, illetve azon programok, amik ugyanezen értékeket mutatják. Ilyen nyári melegen, léghűtéssel igen kicsi a valószínűsége, hogy 28 fokos legyen egy proci, hacsak nem klimatizált a szobád, és le nem hűtöd 20 fok alá.
A két hűtő összehasonlításához nem tudok hozzászólni, de gyanítom, hogy a megfelelő felfekvés hiánya a cpu és a borda között okozhatja ezt (lásd korábbi hozzászólásom). -
Spirit
őstag
Van egy kis elosztóm, amin 2db 12 voltos és 2db 5 voltos csati van.Átkötöttem az 5V-os pólusait, így kaptam 7 voltot. Ezzel a 7 voltos elosztót használtam.
Egyébként valamit rosszul mérhet az everest, de nem gond. Eddig max fordulaton üvöltött a zalman, és 2594mhz-et hozott ki 55 fok mellett. Most minimum fordulaton megy a Hyper, és 54 fokon tartja,de már bírja stabilan a 2750mhz-et is!!(régi 939-es manchester magos X2 3800+)
Szóval 4200ft-ért teljes csend honol és kaptam 150mhz-et
)
-
Spirit
őstag
Na megvettem a Hyper TX2-őt. A zalmanomhoz képest -6-7 fok, most 48-49 fokon tartotta. Levettem 7V-ra,most nem tudom mennyit foroghat, de sacc 800 körül. A hangja teljesen eltűnt, és most melegítem a procit..ha 55 fok körül megáll,mint az eddigi Zalmannal, akkor marad így.
-
Williams
aktív tag
Helló! Kipróbáltam a RealTemp-el is. Idle-be 28 fokot mér, a BIOS 25 fokot. Terhelve 51 fok, BIOS 46 fokot mér. De valamit nem értek a RealTemp-nél. Ha Settings-nél a Set TJ Max-ot beállítom 100 fokra (tudtommal ennyi a max ennél a CPU-nál, defaulton 85 fokra állítja a RealTemp), akkor ugyanazokat az értékeket kapom, mint az Intel TAT-al, és az Everestel is. Valaki homályosítson fel, hogy mi az amit rosszul tudok, csinálok. Az AC Alpine 7 hűtőnél akkor se hűt jobban úgy ahogy kellene szerintem, mert gyakorlatilag ha a két hűtőt összehasonlítom azonos programokkal, nem mérhető az elvárt hőmérséklet változás.
-
Spirit
őstag
Azt meg tudná valaki mondani,hogy a jó öreg, régi Zalman 7000B-CU -hoz képest a Tx2-es mennyivel teljesíthet jobban adott procin? Sajnos csapágyas már az öreg, és gépátépítésen is gondolkozok(S939>lga775), így először is a hűtést cserélném le, mert már jó 30db-en visít szegény. Egyébként egy agyonhajszolt X2 3800+ van alatta 1,5V-on, most 55 fokig melegszik terhelve.
-
törölt tag
Nekem is van egy ilyen hűtőm de szerintem az én procimmal sem stimmel valami, mert nálam alapon 40 fok maga a proci a magok között meg 7! fok különbség van, de ez olyan már mióta megvettem, emiatt a venti 1800-1900-on pörög állandóan és egy idő után a venti mindig megreped. Már 2 ventije megrepedt, úgyhogy itt már tényleg nem jó valami. Ötletek javaslatok?
-
pitman
őstag
válasz
Williams #1988 üzenetére
Az e4300, tat-tal terhelve (ennél nagyobb terhelést semmivel sem tudtam eddig elérni) 61-63 fokos, 800-900 közötti fordulatszám mellett, alapórajelen. Húzva kb. 10 fokkal melegebb. Elméletileg a tat valós hőfokokat mutat, a realtemp-pel érdemes vigyázni, mert ha nincs jól beállítva, akkor alá tud mérni.
A polírozás nem sokat ér, mert a proci felülete sem teljesen sík (legalábbis az enyém nem az), így nem fekszik fel rá tökéletesen a borda. Ezen sajnos a hátlapi merevítő sem segít. -
Williams
aktív tag
válasz
atika88 #1985 üzenetére
Üdv. Cpu E4300, alaplap MSI P35 Neo Combo-F. Mérés Everest-el, Intel TAT-al. Real Tempel ki fogom próbálni. BIOS hőfok általában bekapcsoláskor +2 fok a szobahőmérséklethez, terheléskor javarészt kb 20 fokkal kevesebbet mutat a BIOS. A hűtő tuti, hogy jól fennt volt, nem pattant ki a pöcök. Ráadásul kivett lapra raktam, hogy biztos, hogy jól felfeküdjön (lássam is). Megcibáltam, mozogni nem mozgott. Kipróbáltam az AC merevítőjével (ami alulról tartja a hűtőt), de semmi változást (legfeljebb 1-2 fokot) nem vettem észre.
Sgergi: Ventit mindíg le vettem, úgy raktam rá a hűtőt.
Pörp: lásd fennt, az AC merevítőjével is próbáltam azzal nem csinált "rongyot" az alaplapból.
Még okoskodok, de csak jövő héten tudok benézni megint a fórumba. Köszi mindenkinek.
-
sgergi
veterán
válasz
Williams #1984 üzenetére
Valószínűleg egyszer sem sikerült normálisan felrakni.
Nem olyan könnyű, vedd le a ventit, és keresztbe nyomd rá a pöcköket. Pasztából meg nagyon kevés kell. Sokkal hidegebbnek kellene lennie a procidnak. Egyébként lehet, hogy a hőmérő dióda van tönkremenve, azért mutat annyit, mint az előző hűtőddel.
-
atika88
senior tag
válasz
Williams #1984 üzenetére
Először is milyen procid van? Mivel most E4300 at írtál...nemtudom h ez van e még vagy új (mivel az AC Alpinét is lecserélted)? Milyen az alaplapod? Így kicsit könnyebb lenne a válasz!
Másodszor mivel mérted? Az ajánlott a REAL TEMP, ami nagy valszínűséggel valós adatokat közöl! Szóval annak kell hinni!
Hármadszorra nézd meg az alaplap biosában h CPUd milyen hőfokon van?
Negyedszerre jól tetted fel ugye a hűtőt? Mivel ez is okozhat problémát h a négy pöcök közül pl egy totál nincs felpattanva ...? -
Williams
aktív tag
Hellóka! Én is beszereztem egy TX2-t, de iszonyatosan nem vettem észre semmit, sőt még talán xarabbul hűt, mint az AC Alpine 7 hűtő. Pedig az AC egyszerű aluborda. E4300 alapon terhelve 65 fok és hasonló számomra horrorisztikus hőfokok. Húzva eléri a 80 fokot is. Ezt az AC is tudta. Kb ötször vettem le pasztáztam újra. Fel is políroztam, de semmit sem változik. Az alaplap az asztalon volt, úgyhogy ház szellőzés probléma kilőve. Valaki okosságot tud mondani? Köszi
-
atika88
senior tag
Üvd!
Nos én azt csináltam, hogy a TX2őt csatiját lekaptam és rátettem a SYSTEMFAN2 re az alapon! Nos ez előző fordulatszám kb 2000volt szinte! Most 1100-1200RMP az alaplap BIOSA szerint, ami szerinte a leghihetőbb adat! EVERST pl kicsit többet mutat! De lényegesen halkabb a hűtő! A másik h előtte 36-39es mag hőfokaim voltak (realt temp szerin) a procim a bios szerint 38fokos! Terhelve nem ment még soha 60fok fölé sem!
Nos ha vkinek egy olcsó gyors megoldás kell ezt tudom ajánlani! Nekem tökéletesen megfelel! -
plexi
tag
Potmétert kell beszerezni, és be is fogok. Ennyi. Akinek nem hangos az pro
. és az semmi hogy hangos olyan rezonanciát nyom hogy ha nem lenne a gépem ilyen nehéz kimenne a szobából. De szerencsére errre is van megoldás.
Amúgy mennyi a proci normális hőmérséklete amin elketyeghet?- fok? vagy az már sok?
-
plexi
tag
Szerintem igenis hangos és próba szerencse lehúztam a ventit. Így netezés közben passzívan 50 fokig megy fel (jól szellőző házban). Veszek sztem előlapi panelt. Amúgy a gyári intel fordulatszámszabályzós ventillátoral van elletva ez pedig simán csak megy
. ha nemtom lehalkítani veszek vlmi PRO halk ventit. Amúgy Gigabyte P35-DS4 rev 2.1 em van. (full hőcső
) Vagy potméter beszerelését eszközölöm
Amúgy Intel b*zi vagyok de ez a S775ös foglalat :S kitalálhatnának vlmi jobbat. Ja, és megvagyok elégedve a colerrel attól független
-
Pörp
senior tag
Ne mond már hogy hangos
Szerintem teljesen rendben van a hangereje, hacsak nem valami hőcsöves passzív hűtésű géped van. Lehalkítani úgy lehet, hogy szabályzod a venti fordulatszámát, nekem egy Zalman szabályzópanelem van, egyéb megoldást szerintem itt is találsz ebben a topikban. Nálam egy E6300-at hűt 3,2GHz-en, és sokszor minimal fordulaton jár a venti. Az 56 fok teljesen korrekt hőfok prime-al terhelt állapotban.
-
plexi
tag
Mai nap folyamán szereltem be egy ilyen hűtőt és számomra hangos. Mivel lehet lehalkítani, és 1000es fordulaton elvinné a 3.0 GHZ-re húzott E4500amat? Amúgy Prime 95 tesztnél 56 fokig ment fel nálam. Lehet vlmit elcsesztem teszt közbe v nemtom :|
-
Sish
tag
Nekem is TX2-m van
Elég jó "kis" hűtő
-
codec
senior tag
Üdv!
Lecserélte valaki a Hyper TX2-es hűtjén a gyári ventit?
Mik a tapasztalatok más ventivel? A hatásfokán mennyit változatott? -
pappen
tag
Először is használd a (MOD) gombot, ha 5 percen belül eszedbe jut még valami, a hsz elküldése után ( a moderátorok nem díjazzák a hsz gyüjtést).
A potit vagy az ellenállást a piros kábelbe kell kötni. A fekete a föld, a sárga a ford.szám. Én a Zalman ZM-F1-es ventivel kapott ellenállást használom, mivel a ventiket átkötöttem 5V-ra. Szintén Zalman termék a Fan Mate 2 poti, ezzel is lehet szabályozni.
Természetesen vehetsz PWM-es ventit is, szerintem működni fog, ha 4 eres a kábele. -
-
Jámbor
tag
AsRock 939NF6G-VSTA lapon hogyan lehetne szabályozni a Hyper TX-2 hűtőt? SpeedFan 4.34 progiban nem találtam semmit.
-
juliabrilke
veterán
Régebben volt ilyen hűtőm, de nem emlékszem már annyira.
Tehát a kérdés: passzívan elvinne-e egy 30, ill. 15W TDP-vel rendelkező procit? A válasz gondolom igen, de milyen hatékonysággal?
Válaszokat előre is köszi!
-
Jámbor
tag
Jav.:
s939-re tette már fel valaki közületek a TX-2 típust? Könnyen ment?
-
steven84
tag
Sziasztok!
Lenne egy hülye kérdésem: vettem egy HTX2-t és a ventillátora milyen pozicióban legyen a házban (fent, lent, jobbra, balra)hogy a legjobb hőmérsékletet kapjam?
-
e.peti
csendes tag
Hello mindenki!
Az lenne a kérdésem hogy ez Hyper TX" es jó lesz-e egy pentium dual core hoz? Egy ismerősömnek van munkahelyén egy szervergép és az egész nap megy..úgy jó 15 órát...és már egy jó 1-2 hónapja a sima intel hűtő nem elég..azon kívül hogy nehéz rárakni még jó válsztás nem de? mindössze 4 K ipononTehát: Jó választás?
köszi -
Jámbor
tag
s939-re tette már fel valaki közületek? Könnyen ment?
-
Grobyc
csendes tag
Hali!
TX 2-vel kapcsolatos tapasztalatok, van egy msi k9n lapom tx 2-vel hűtve minden kifogástalanul működik alapban netezés film stb 1000 fordulat 40 fok, ezért is mertem másik két géphez is ezt venni mert jó hűtő!
De van egy abit kn9 ultra alaplap amire rákötve 2000-en pörög alapból és szabályozni nem szabályoz semmit néztem a biost, procit 25 fokra hűti tökmind1 mennyi van a lakásban, vhogy lentebb kéne nyomni mert ilyen hideg nem kell viszont legyen halkabb!
A nagyobb gond a gigabyte-os alaplapnál van, mindent jól felrakok stabilan áll a venti, itt is alapból 2000-en pörög, de 70 fokról indulunk, majd windowba megterhelve ki is kapcsolja a gépet, leszedtem a ventit, lám a proci jobb felső sarkába van egy kis körömnyi paszta elkenve, hűtő alját nézem a gyári paszta sértetlen, még a kis kockák is látszanak a pasztán, mi lehet a gond? Ma visszaviszem a boltba mert vmi nem jó vele sztem, volt már vkinek ilyen problémája? A ventiszabályozást majd kipróbálom mert itt olvastam hogy voltage-val lehet állítani, na itt van is olyan a biosban, eddig auto-n volt, de az abit-os gépen semmi sincs.
-
DigitXT
félisten
válasz
keszegduda #1942 üzenetére
Szerintem van a SpeedFannak is topikja: ha támogatja a lapodat, ami tud fesszel szabályozni tökéletesen be lehet lőni vele!
-
sgergi
veterán
válasz
keszegduda #1941 üzenetére
És voltage-al miért is nem jó?
-
-
DigitXT
félisten
válasz
keszegduda #1938 üzenetére
Laptól függ, szóval inkább az alaplapod topikájban kérdezd meg.
TX2 oldaláról annyit, hogy ha 3 tűs, akkor fesszel szabályozható.
Ha négy tűs, akkor is.(Mámint szabályozható fesszel - is.)
Ha négy tűs, akkor még PWM szabályzással is halkítható. -
sgergi
veterán
válasz
keszegduda #1938 üzenetére
speedfan-nal próbálkozhatsz.
-
keszegduda
őstag
Szoftveresen van mód a venti szabályozására?
A hűtő egy CM Hyper TX2-es, mivel meleg van a kelleténél, jobban pörög és éppen hangos. -
rogan85
tag
úgy néz ki a tuning probléma megoldva mivel a multkori alapfeszes 2,8Ghz-en pár órás tesztelés után nem akart elindulni a gép ezért visszatettem mindent defaultra.
Most probáltam húzni de az eddigi 400as fsb helyett már 300-nál sem indul.
Asszem vehetek új procit, mert ez alapon ésdeskevés a videókkártyámhoz. -
rogan85
tag
Sztem jól ráfekszik, fél óráig szívtam vele. Egyébként idle csak 38 fokos a proci a dögmeleg padlástérben. Az reális nem? Gyári hűtővel ez kb 44C° volt.
Most h hült a levegő 10 perc után 57 fokos a proci.
Most akkor ennyit bír ebben a melegben vagy kapjam le a hűtőt?
-6C° (idle) gyári hűtőhöz képest rendben van?Egyébként amikor kicseréltem a hűtőt, csak egy zsepi állt rendelkezésemre leszedni a gyári paszta maradékát a prociról majd a TX2 alap pasztáját használva lett feltéve.
-
rogan85
tag
Felraktam a TX2-t. Most tesztelem orthos alatt.
Nem sok a 60C° húzás nélkül?
Elvileg tuningra vettem de ha már így ilyen meleg akkor mi lesz ha húzom a procit? -
ludla
őstag
Köszi a választ, remélem lesz valami megoldás mert van előlapi Revoltec 3,5" venti-szabályzó 4-csatornás, de nem merem rákötni mert ha nem figyelem a hőmérsékletet ne hogy gond legyen. Valakinek egyéb ötlet hogy biosba esetleg szabájozhatnám a maximum fordulatot a TX2-nek?
-
ludla
őstag
Sziasztok! Ma cseréltem a procimat egy Intel Core 2 Duo E7200 2,53GHz/1066MHz LGA775-re és azt szeretném kérdezni kellene e állítani valamit a biosba, mert a Hyper TX2-es hűtő 1940 rpm en pörög és ez eléggé sok. Esetleg tudnátok segíteni a bios helyes beállításában? Köszönöm!
-
rogan85
tag
Szeretnék TX2-t venni a mostani procimra és kihajtani a leklét
majd pár hónapon belül cserélni valszeg E8400-ra. A kérdésem hogy ez a hűtő elég lesz az új procihoz is? Természetesen tuningra.
-
Remington
őstag
válasz
Johnny Cage #1923 üzenetére
freezer 7-hez még nem volt szerencsém de nekem az 1000-en járó ventijeim simán hangosabbak mint a tx 1400-on
-
Remington
őstag
válasz
Johnny Cage #1920 üzenetére
én azt mondom még másfél évesen is a legjobb választás. ennyi pénzért nem kapsz jobb és halkabb hűtőt
-
Geza26
senior tag
Hello!
Megvettem a tx2 hűtőt! Mindenkinek könnyen lehetett átfordítani a rögzítő kart? Nem kellett nagy erő a rögzítéshez, a gyári hűtő sokkal nehezebben ment fel. (AM2)
A proci hőfok "jó", 30 °C környékén van netezgetés közben, játék alatt 40°C környékén úgy, hogy a venti szabályozva van. -
Johnny Cage
addikt
Egyre zajosabb a gyári ventim (E6300 @ 3.15Ghz-en használom), lecserélném egy halk, hatékony, de azért nem olyan b@szott nagy hűtőre. Érdemes még Hypre TX2-t venni? Van ezen az áron ennél jobb per/pillanat?
-
3aTi3
tag
Köszi szépen a tippet, valószínű ez lesz, ha lesz időm foglalkozni vele.
Addig is egy zalman videokari hűtőhöz adott 12V-5V átalakítót tettem rá, amit a régi gépemből vettem ki(vki hsz-éből merítettem az ötletet)
A hangja szinte teljesen elment, és a remegés is megszűnt, poti elég lesz akkor, ha tuningolni akarok majd.
-
tomta
tag
Vajon a Hyper TX2 egy 9850 Phenomra elég?
-
Romeo23
tag
válasz
zsolt1129 #1913 üzenetére
Sajna a Hyper TX2 lefogatása valljuk be nem a legjobbra sikeredett, nekem is ilyen van, és mint itt sokan mások, én is sokat szívtam vele amíg felszenvedtem... TTS-től vettem egy 775 csavaros rögzítő keretet, amivel már egyenletesen lehet összefeszíteni az érintkező felületeket. Hozzá még egy jó paszta, és jobban fog hűteni. Esetleg még a másik oldalára is rá lehetne barkácsolni egy másik ventit, nem próbáltam, de szerintem hatásos lehet.
-
kirusz
csendes tag
sziasztok GA-EP35-DS3 alaplap szabályozza a ventit?és akinek van tapasztalata erre a lapra könnyen felszerelhető elöre is köszi a választ
-
zsolt1129
addikt
válasz
TazLeacher #1907 üzenetére
Tudom ebben igazad van.Egy kicsit elkapkodtam a dolgot mert keret nem nagyon volt rá de nekem mégis azonnal kellett.Na mindegy most azért megpróbálom kisajtolni belőle amit lehet és a későbbiek folyamán beruhátok vizre.Ja és azért kérdezgettem több totyikban is mert ha utánnanézel elég sok variáció elhangzott.Igazából nem nagyon voltam képbe igy hűtő vásárlás terén ezért kérdeztm meg pár emert hogy nekok mi a véleményük.Egyébként nem volt szándékomba és nem is lesz mások "idejét rabolni".
Én csak tanácsot kértem de úgy tudom hogy ez nem ütközok semmilyen szabályba.Ha esetleg zavar amit kérdezek nem muszály rá válaszolni.
Üdv és mindenkitől bocsi az OFF-ért!! -
proof88
addikt
válasz
TazLeacher #1909 üzenetére
Értem, köszi ezt a részletes választ!
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
proof88 #1908 üzenetére
Ha nem számít a pénz:
Víz
Thermalright Ultra 120 eXtreme
Scythe (több féle, főleg az újabbak, de még a Ninja Plus is belefér)
Xigmatek S1283 és a Red Scorpion
+ jól jöhet hozzá egy AC MX2-es pasztaMint láthatod ez nem egy olcsó mulatság. Egy TR U120ex 13K
Rá egy normális venti kb. 3K
Hozzá mondjuk a paszta 2K
Összesen: 18KEzek jelenleg a csúcsok, ezek azok, amikkel szépen ki lehet paszírozni a prociból a benne rejlő lehetőségeket feltehetőleg az utolsó szálig.
Ha azért nem szeretnél milliárdokat költeni, akkor is van még 1-2 alternatíva, ide szerintem befér a CM Hyper 212, illetve 1-2 Asus hűtő is, és szinte az összes fenti hűtőnek a kistestvére.
A HyperTX egy nagyon jó hűtő, de egy normális 2 magosra.
Skizz kolléga most vett egy G0 Quadot, rohadt alacsony fesszel bírja a 3,6-ot, de Prime alatt rohadt gyorsan túl is melegszik, mert még nem vette meg az új hűtőt. Már ő is nézelődik...
Nálam a 3,6-ra húzott 6750-est 1.47v-vel télen 56-58 fokon tartotta. Azért ez nem világbajnok teljesítmény...
De annyiba, amennyibe került, ahhoz képest tökéletes volt.
Azt viszont meg kell érteni, hogy aki nem szeretne komoly hűtőt venni, annak 2 választása van:
-nem vesz Quadot
-nem fog tuningolni, vagy csak kicsit -
proof88
addikt
válasz
TazLeacher #1907 üzenetére
Quad procira milyen hűtőt ajánlsz amúgy?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
zsolt1129 #1906 üzenetére
Csak gratulálni tudok. Miután 5 napon keresztül kb. 10 különböző topic-ban érdeklődtél, hogy milyen hűtőt vegyél a Quadra, mindenhol lebeszéltek róla, ezután megveszed. Ami persze nem gond, mert azt csinálsz a pénzeddel, amit akarsz, de akkor azt mond meg nekem, hogy mi a büdös *****nak kérdezted meg mások véleményét, és "raboltad" az idejüket, amikor pont lesz@rod a tanácsukat, és mész a saját fejed után....
Ez persze megint nem lenne baj, de aztán eltelik 2 hét, és jössz majd panaszkodni, hogy ilyen-olyan szar a proci, mert nem megy X Mhz fölé, túlmelegszik, állandóan fagy, mi lehet a baj? Az, kérlek szépen, hogy szarsz a többi ember véleményére, és mész a saját fejed után. Akkor menj! Sok sikert!
Néztem a biosban a Q-fan 600-on van alapból.Szerintetek ha 1200-ra tenném az gáz lenne?
Nem tök mind1? Úgyis azt fogod csinálni, ami szerinted a jó, és nem azt, amit az itt tartózkodó jópár hozzáértő ember javasol...
-
zsolt1129
addikt
Néztem a biosban a Q-fan 600-on van alapból.Szerintetek ha 1200-ra tenném az gáz lenne?
-
zsolt1129
addikt
Sziasztok.Remélem tid valaki segiteni.Megvettem én is a Hyper TX2-őt.A felrakás egy kinszenvedés,mindig csak 3 pöcök akart beakadni nekem is.A kérdésem az lenne hogy a proci és a hűtőnek a felülete között lehet egy kis rés?Persze csak egy nagyon-nagyon minimális.De mondjuk a pöckök a helyén és hűt is rendesen.Köszi a válaszokat.
-
Eagl3
veterán
válasz
proof88 #1901 üzenetére
Nekem volt, hogy csak 3 láb feszült rá teljesen és fene tudja meddig ment úgy, de semmi gond nem volt így sem, stabilan állt, miután ráhúztam a 4.lábatis újra a hőmérséklet ugyan annyi maradt, bár a szenzorok tényleg nagyon pocsékok.
Hihetetlen szar a felfogatása, lehet, h. ez miett fogom cserélni, bár sok mindent kéne még venni -
proof88
addikt
Levettem a ventit, és csak a bordával szenvedtem. Mivel k****** fáj már az ujjam, csavarhúzóval erőltettem úgy, hogy a 4 rögzítő tetején van mélyedés, és ott erőltettem. Most mind a négy rögzítő fogja, de kérdés hogy meddig, mert eddig is kijöttek, igaz, eddig még nem sikerült egyszerre mind a 4-gyel befogni. Mindegy, próbálkozok, aztán max ráesik a VGA-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest