Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagl3
veterán
válasz
proof88 #1901 üzenetére
Nekem volt, hogy csak 3 láb feszült rá teljesen és fene tudja meddig ment úgy, de semmi gond nem volt így sem, stabilan állt, miután ráhúztam a 4.lábatis újra a hőmérséklet ugyan annyi maradt, bár a szenzorok tényleg nagyon pocsékok.
Hihetetlen szar a felfogatása, lehet, h. ez miett fogom cserélni, bár sok mindent kéne még venni -
Eagl3
veterán
Ez gyors volt... azt viszon tudnod kell, h. a lapod nem fogja szanályozni a Venti fordulat számát, mert nem PWM-es a csatija azaz 3 tűs nem 4, így elég nagy szél zaj lesz és kicsit rázza is a bordát. Javaslom rendelj hozzá egy potit is pár száz Ft-ért vagy szerezz be egy venti szabályozó előlapi anelt.
-
Eagl3
veterán
Annyival kiegészíteném, h. csavarhúzóval óvatosan ki kell pattintani a müanyag kapaszkodókat a bordáról mielőtt lehúzni.
Lamellákra vigyázni, könnyen hajlanak és nem könnyű egyenesre vissza csinállni őketMiér nem adnak alapból merevítőket ill. hátlapi panelt hozzá
(költői kérdés volt.
-
Eagl3
veterán
Sziasztok!
Én is bevásároltam az E8400-am ra egy TX2-őt. (Nem kaptam 212-őt ...)
Elég macera volt felrakni valóban... de 45 perc után rájöttem a titok nyittyára...Kérdésem a köv.: Gigabyte EP35-DS3 lap kezeli-e autómatán a TX2 ventijét? Mert én úgy vélem, h. ez EVEREST szerint folyamat 1950 és 2000 rpm között pörög.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anime filmek és sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest