Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt1129
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Tudom ebben igazad van.Egy kicsit elkapkodtam a dolgot mert keret nem nagyon volt rá de nekem mégis azonnal kellett.Na mindegy most azért megpróbálom kisajtolni belőle amit lehet és a későbbiek folyamán beruhátok vizre.Ja és azért kérdezgettem több totyikban is mert ha utánnanézel elég sok variáció elhangzott.Igazából nem nagyon voltam képbe igy hűtő vásárlás terén ezért kérdeztm meg pár emert hogy nekok mi a véleményük.Egyébként nem volt szándékomba és nem is lesz mások "idejét rabolni".
Én csak tanácsot kértem de úgy tudom hogy ez nem ütközok semmilyen szabályba.Ha esetleg zavar amit kérdezek nem muszály rá válaszolni.
Üdv és mindenkitől bocsi az OFF-ért!! -
proof88
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Quad procira milyen hűtőt ajánlsz amúgy?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest