Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Értem, köszi ezt a részletes választ!

-
proof88
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Quad procira milyen hűtőt ajánlsz amúgy?
-
proof88
addikt
Levettem a ventit, és csak a bordával szenvedtem. Mivel k****** fáj már az ujjam, csavarhúzóval erőltettem úgy, hogy a 4 rögzítő tetején van mélyedés, és ott erőltettem. Most mind a négy rögzítő fogja, de kérdés hogy meddig, mert eddig is kijöttek, igaz, eddig még nem sikerült egyszerre mind a 4-gyel befogni. Mindegy, próbálkozok, aztán max ráesik a VGA-ra.

-
proof88
addikt
Köszi nektek, akkor jól gondoltam. Még mielőtt kivenném az alaplapot a házból, megpróbálom levenni a ventit, és úgy ráerőszakolni!

-
proof88
addikt
Üdv!
Azt olvasom, hogy mindenkinek könnyen felment ez a HyperTX2.
De ti hogy raktátok fel 775-re??? Azt olvasom, hogy átlósan kell lenyomni a rögzítőket, ahogy gyári hűtőnél is, de nem tudom eléggé lenyomni, egy idő után vagy kis mozgatásra visszaugrik... hiába erőltetem, nem jó. Már széttörnek az ujjaim kb. Próbáltam zsepivel is, meg mindenhogy, de folyton nem jó...Egyébként valamit nem értek: ezt a hűtőt úgy kell felrakni, hogy a ventije a házba befelé nézzen, nem? Mert vki azt írta az elején, hogy a ventinek a ház háta felé kell néznie..
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Spórolós topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- sziku69: Szólánc.
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest