- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- skoda12: Webshopos átbaszások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
TazLeacher #1909 üzenetére
Értem, köszi ezt a részletes választ!
-
proof88
addikt
válasz
TazLeacher #1907 üzenetére
Quad procira milyen hűtőt ajánlsz amúgy?
-
proof88
addikt
Levettem a ventit, és csak a bordával szenvedtem. Mivel k****** fáj már az ujjam, csavarhúzóval erőltettem úgy, hogy a 4 rögzítő tetején van mélyedés, és ott erőltettem. Most mind a négy rögzítő fogja, de kérdés hogy meddig, mert eddig is kijöttek, igaz, eddig még nem sikerült egyszerre mind a 4-gyel befogni. Mindegy, próbálkozok, aztán max ráesik a VGA-ra.
-
proof88
addikt
Köszi nektek, akkor jól gondoltam. Még mielőtt kivenném az alaplapot a házból, megpróbálom levenni a ventit, és úgy ráerőszakolni!
-
proof88
addikt
Üdv!
Azt olvasom, hogy mindenkinek könnyen felment ez a HyperTX2.
De ti hogy raktátok fel 775-re??? Azt olvasom, hogy átlósan kell lenyomni a rögzítőket, ahogy gyári hűtőnél is, de nem tudom eléggé lenyomni, egy idő után vagy kis mozgatásra visszaugrik... hiába erőltetem, nem jó. Már széttörnek az ujjaim kb. Próbáltam zsepivel is, meg mindenhogy, de folyton nem jó...Egyébként valamit nem értek: ezt a hűtőt úgy kell felrakni, hogy a ventije a házba befelé nézzen, nem? Mert vki azt írta az elején, hogy a ventinek a ház háta felé kell néznie..
Új hozzászólás Aktív témák
- A HBM elérhetősége korlátozza a kínai AI gyorsítókat
- Autós kamerák
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Háztartási gépek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED monitor topic
- E-roller topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- NZXT C850 Tápkábelek ??? INGYEN FOXPOST
- CORSAIR Hydro X Series XD3 RGB INGYEN FOXPOST
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (Lefogató hiányos+sufni tuningra csakis) INGYEN FOXPOST
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (3/2 ventis) INGYEN FOXPOST
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest