Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xardas
tag
hello mindenki!
nekem kb 8 hónapja van egy tx2-sem amin ma láttam h elrepedt(érsd:maga ventilátor, két lapát közül indul a venti közepe felé majd ugy "fordul vissza " h két ill három venti letörne/repülne ha végig érne -meg persze szanaszét a venti másik része- de hál isten egyben van. továbba van rajta még egy repedés de az még sehol nem "nyílt meg"). ez csak érdekes mert tegnap a lapom(tegnap volt bios csere...) elkezdte 2600-2700-n járatni, borzalmas hangja volt ma szétszedtem és akkor meg láttam mi helyzet. csupán kiványcsivolnék h járt-e még rajtam kivül vki még igy, mert szerintem ennyi +RPMtöl nem kéne még adnia magát.
Jah és vki megtudná mondani h mennyi ennek a ventinek a CFM-je?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 15 256GB Sárga Független Bontatlan / 27% áfás számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- 11" M1 iPad Pro 3. Gen 128 GB Silver - 27% ÁFA - Garancia (0434BE)
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). viszont a gari papírt nem tom hová tettem de asszem vszek rá egy 9cm-s glacialtech-s ventit. 19db~37CFM. nem is rosz. sztem...