Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt1129
addikt
válasz
TazLeacher #1907 üzenetére
Tudom ebben igazad van.Egy kicsit elkapkodtam a dolgot mert keret nem nagyon volt rá de nekem mégis azonnal kellett.Na mindegy most azért megpróbálom kisajtolni belőle amit lehet és a későbbiek folyamán beruhátok vizre.Ja és azért kérdezgettem több totyikban is mert ha utánnanézel elég sok variáció elhangzott.Igazából nem nagyon voltam képbe igy hűtő vásárlás terén ezért kérdeztm meg pár emert hogy nekok mi a véleményük.Egyébként nem volt szándékomba és nem is lesz mások "idejét rabolni".
Én csak tanácsot kértem de úgy tudom hogy ez nem ütközok semmilyen szabályba.Ha esetleg zavar amit kérdezek nem muszály rá válaszolni.
Üdv és mindenkitől bocsi az OFF-ért!!
Új hozzászólás Aktív témák
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robogó, kismotor
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Formula-1
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezetékes FEJhallgatók
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest