- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt1129
addikt
válasz
TazLeacher #1907 üzenetére
Tudom ebben igazad van.Egy kicsit elkapkodtam a dolgot mert keret nem nagyon volt rá de nekem mégis azonnal kellett.Na mindegy most azért megpróbálom kisajtolni belőle amit lehet és a későbbiek folyamán beruhátok vizre.Ja és azért kérdezgettem több totyikban is mert ha utánnanézel elég sok variáció elhangzott.Igazából nem nagyon voltam képbe igy hűtő vásárlás terén ezért kérdeztm meg pár emert hogy nekok mi a véleményük.Egyébként nem volt szándékomba és nem is lesz mások "idejét rabolni".
Én csak tanácsot kértem de úgy tudom hogy ez nem ütközok semmilyen szabályba.Ha esetleg zavar amit kérdezek nem muszály rá válaszolni.
Üdv és mindenkitől bocsi az OFF-ért!!
Új hozzászólás Aktív témák
- NZXT C850 Tápkábelek ??? INGYEN FOXPOST
- CORSAIR Hydro X Series XD3 RGB INGYEN FOXPOST
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (Lefogató hiányos+sufni tuningra csakis) INGYEN FOXPOST
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (3/2 ventis) INGYEN FOXPOST
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest