Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Williams
aktív tag
válasz
atika88
üzenetére
Üdv. Cpu E4300, alaplap MSI P35 Neo Combo-F. Mérés Everest-el, Intel TAT-al. Real Tempel ki fogom próbálni. BIOS hőfok általában bekapcsoláskor +2 fok a szobahőmérséklethez, terheléskor javarészt kb 20 fokkal kevesebbet mutat a BIOS. A hűtő tuti, hogy jól fennt volt, nem pattant ki a pöcök. Ráadásul kivett lapra raktam, hogy biztos, hogy jól felfeküdjön (lássam is). Megcibáltam, mozogni nem mozgott. Kipróbáltam az AC merevítőjével (ami alulról tartja a hűtőt), de semmi változást (legfeljebb 1-2 fokot) nem vettem észre.
Sgergi: Ventit mindíg le vettem, úgy raktam rá a hűtőt.
Pörp: lásd fennt, az AC merevítőjével is próbáltam azzal nem csinált "rongyot" az alaplapból.
Még okoskodok, de csak jövő héten tudok benézni megint a fórumba. Köszi mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xbox Series X|S
- Tanuljunk angolul!
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest