- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gykor
csendes tag
-
Gykor
csendes tag
Sziasztok nekem az lenne kérdésem hogy a Hyper tx2 hűtőnek 3 pin-es a csatlakozója ezt rá lehet e tenni a Gigabyte p35 ds3R 4 pin-es cpu fan-ra ?
Köszi a választ -
Na megvan a cucc... Igen jó.
A kis kazán procimat idle-be passzívba 50 fokon tartotta
60 fok fölé normálistan, terhelve meg még nem ment
Hyper TX -
politomi
tag
Be is szereltem a Tx2-t.C2D E4300(1,8Ghz) 1 óra netezgetés+dvdírás és kicsomagolás mellett max 13 fokot mutatott az everest.Azt hozzá kell tenni hogy a szobában sincs 22 foknál több ebben az esős időben.Egy gyors tuning (200fsb-300ra igy 2,7ghz megy) után alapon 17 fok és 20 perc orthos stress test után sem ment fel 47fok fölé.Meg vagyok a hütővel elégedve és ráadásul még nagyon halk is. Alapon 800 körül forog, de ha terhelés van akkor kb 1600-at és igy sem hallom a hangját. Bátran ajánlom mindenkinek ennyiért szerintem nem találtok jobbat.
-
eastsider
nagyúr
Hy
a Hyper TX2 hol van teljesítményben / hangban a freezer 64/7 prohoz képest? (azom volt már) -
beneszilo
tag
sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy fölraktam a hűtőt ahogy volt, a gyári pasztával, de érdemes lenne újrapasztázni? -
válasz
politomi #476 üzenetére
hát ha inteled van csak a tx2 marad. amd-re még találsz tx-et, de intelre már nem. Én úgy tudom a 4 tűs ventik is fordulatszámszabályzottak, csak nem lehet olyanfinoman, kis lépésekben szabályozni, mint a 4 tűset.
Különben meg 1800-as fordulat nem jelenti azt, hogy hangosEz függ a venti lapátaitól, illetve attol, amire ráfújja a levegőt. Én úgy tudom azért is lett egy kicsit ritkbb a Hyper-ekbe a kereszt borda, mert így halkabb a rajta áthaladó levegő.
-
nemtabo
aktív tag
Hi!
Én inkább sima tx amd-s változatát vettem, korábbi hozzászólásokban olvastam, hogy a tx2 zajosabb lehet, mert a ventije nem gumis csillapítású.
Korábban sima Freezer 64-et használtam a64 4000+-hoz, de x2 4200+-ra váltottam, és a Freezer nem bírta hűteni. Alapon a freezerrel 42 és 38 fokos voltak a magok, a tx-el 34 és 29 fokos.
Itt nekem max fordulattal megy állandóan a hűtő, de nem hallom.
A procit megrántottam 2200-ról 2650-re és orthossal sem ment a hőmérséglet 60 fok felé. -
politomi
tag
Sziasztok. Én is mostanában szeretnék ilyen hűtőt vásárolni és nem tudom melyiket (TX Vs TX2) válasszam. Mivel a TX2-nek nem lehet állítani a fordulatszámát nem hangos 1800 rpm-n? Válaszaitokat előre is köszönöm
-
Remington
őstag
sziasztok
e6300-am van ilyen hűtővel és ebben a melegben orthos alatt felmegy 75 fokra. a proci alapfeszen üzemel 2.8ghz-n, a venti pedig 1000-en jár
nem sok ez egy kicsit? -
Vigneau
félisten
Nos, terveim szerint hétfőn már én is okosabb leszek. Az AC Freezer 7 Pro és a TX2 között nézem meg, hogy alakul a meccs. Olvastam már róluk itt, de ha van lehetőség egy pici tesztre, akkor miért hagynám ki.
-
dzsóbácsi
aktív tag
ÜDV!!..
Azt szeretném kérdezni, hogy ezek a hűtők...a sima és a 2es is...gyárilag pasztázottak?...Csakmert mintha az 1es ne mlenne az...mármint így neten, képeken..Köki a választ..
-
bull60
csendes tag
Ma vettem 1et nagyon jól muzsikál core2duo 6300 procit 2800-on járatva 100%-on 10 perc után is csak 53 fokos.Az eredeti intellel 64 fok volt.
-
Foxmulder89
senior tag
üdv!
Próbáltam már AC Freezer7 pro és Zalman 7700cu hűtőt is, most egy TX2-m van és teljesen megvagyok vele elégedve, ez idáig a legjobb
E6400 at 3,2 alapfeszen terheletlen 50 fokon, terhelten 60 fokon tartja , 3,6 1,47v real mellett sem megy sokkal 70 fok fölé, le a kalappal elötte -
Sziasztok!
Elolvastam az 1.hsz-t mégmielött megszoltokDe arra lennék kíváncsi, hogy a TX, vagy a TX2 ami jobban hűt?
-
RoyalFlush
őstag
Hőmérsékletadatok 1,5 óra terheletlen működést követően (szobahőmérséklet: 20° körül, nincs hőmérőm
) Cooler Master Hyper TX-el (Everest szerint):
Alaplap (ASUS A8N32-SLI Delux) [link] : 42°
AMD A64 x2 4400+ (s939) CPU: 36° (1. mag: 31°, 2. mag: 39°)
Ford.: 1918 RPM
Ház: Cooler Master Elit 330 [link]
Házhűtő ventillátorok:
házban lévő (gyárilag) hátsó 12cm-es Cooler Master ventillátor előre szerelve.
hátul: GlacialTech Silent Blade 12cm 19 bBA (950 RPM, 37 CFM)
/ a képen még másképp volt/
[Szerkesztve] -
Jhonny06
veterán
válasz
Ace Ventura #453 üzenetére
Attól függ. Délelőtt, amikor még nincs olyan meleg és még csak 1-2 órája megy a gép, akkor 40 körül szokott lenni és játéknál is kevesebb, de este, amikor befülled a szobába a levegő, akkor 43-44 és játéknál olyan 55.
-
Zájec
veterán
válasz
Ace Ventura #456 üzenetére
érdekel a dolog azért kérdezem.. nem vitázni jöttem.
mert ugy lehet igazábol lemérni, ha azonos körülmények vannak..
befolyásolo tényező a szobahőmérséklet is.. attol is függ milyen meleg van , pár hete
amikor igazi kánikula volt,.. akkor is más.. egy légkondis lakásba is más...
egy húzatos vagy nemhúzatos házban is más...
mert a hütö felülete a két hütönek nagyjából u.a. 2x3hőcső van mindkettőnél.
a TX-nek a ventije nagyobb és erősebb 1-2 lapáttal .. ugye -
juliabrilke
veterán
válasz
Ace Ventura #456 üzenetére
Bocs akkor Zájec.Elnéztem.
(a hozzászólást már törölni sajnos nem tudom)
[Szerkesztve] -
Zájec
veterán
válasz
Ace Ventura #443 üzenetére
és megmérted azonos körülmények közt
vagy mire alapozod az állitásodat..
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Az normális, ha egy Hyper TX2 egy X2 6000-et játék közben 55 celsius körül tart? Csak nekem tűnik soknak? -
luciferk
senior tag
válasz
Ace Ventura #448 üzenetére
Hát ebben eggyet értek,valóban ár/érték arányban ez a hűtő a legjobb választás
-
luciferk
senior tag
válasz
Ace Ventura #446 üzenetére
Kár,hogy a TX2-nél lespórolták a venti rögzitő gumi rezgéscsillapítókat mert akkor még csendesebb lehetne.
-
juliabrilke
veterán
Akkor leírom én is a tapasztalatokat.
Ezért az árért jobbat nem is lehet venni. Nagyon jól hűt!Mondjuk nekem gondok voltak egy kicsit a légterelővel, ezért kettőről le kellett szednem. Mondjuk a hűtését egyátalán nem befolyásolja.
Aki még nem vett, az gyorsan vegyen egyet. -
luciferk
senior tag
válasz
Ace Ventura #436 üzenetére
Ja,hogy le van véve a fordulata?,így hihető,hogy hangtalan
,amúgy a legtöbb hűtő visszaszabályozva halk.Az IPON computernél is olyan marketing szöveggel van reklámozva az TX2-tő,hogy ultra csendes processzor hűtő,csak azt felejtették el hozzátenni,hogy ez csak visszaszabályozva igaz
,de az viszont igaz,hogy a TX2-tő visszaszabályozva is nagyon jó hűtést produkál.
-
-
Csapi007
veterán
Hello
Az érdekelne hogy milyen zajos ez a hűtő, max fordulaton, illetve ha az alaplap szabályozza. És egy idő után elkezd ''csapágyas'' lenni vagy ilyen nincs? -
juliabrilke
veterán
Megrendeltem én is akkor a 4db hyper tx-et a procikra.
4200Ft/darab áron.
Kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz, mert csak jót olvasta róla. Viszont lesz majd egy kis gond a felfogatással.
Szerintetek csökken a hatékonysága, ha egy sorban 2 hyper TX egymással szembe lesz és úgy működnek. A másik verzió az lenne, hogy a venti egy iránybe néz (felfele), de akkor ebben az esetben lehet, hogy az utolsó hűtő egy kicsit melegebb levegőt kap majd. -
P00By
nagyúr
Sziasztok!Új gépemhez,vagyis procimhoz(E4500) beszereztem ezt a kis édest
Nagyon meg vagyok elégedve!Egyátalan nincsen hangja(kis tulzással) és a 3,3 GHz-en járó procimnak a max hőfoka 59 fok!
Mindnekinek csak ajánlani tudom
Üdvözletem -
luciferk
senior tag
válasz
Ace Ventura #423 üzenetére
Teljesen hangtalan? milyen fordulatnál?,mert 1800-nál bőven 22dBa felett van a hangja
-
y@no
tag
nah fél napos tesztelés után jöjjön a feketeleves :
mivel TX2 3tűs és nincs pwm támogatás, P5K q-fanja nem tudja szabályozni, így fullon 19xx rpm-en elég hangos,maradt nekem zalman Noiseless Connector RC56 12 -> 5.5v-os átalakító, ezzel 12xx rpm-re csökkent fordulat így már tűrhető a hangja.A gyári hűtéshez képest kb. -10° a különbség. -
Undeadthomas
csendes tag
Most gondolkozok Cooler Master Hyper TX 2-őt venni am2 es lapra é s zat kérdezném hogy ez felmegy a gyári foglallatra avgy külön kell neki? És menyire nehéz a beépitése?
[Szerkesztve] -
y@no
tag
nah beszerelve , 3Ghz 1.272v Orthos teszt alatt:
CPU Északi Híd
Gyári intel hűtő: 66-70° 50-51°
CM Hyper TX2 : 55-59° 43-47°
ui.: szerelésnél mindenféleképpen vegyétek le ventit, mert
amúgy szinte lehetetlen pöcre feltenni
[Szerkesztve] -
pitman
őstag
válasz
Ace Ventura #424 üzenetére
Mitől függ, hogy tudja-e szabályozni a lap, mert nálam nem foglalkozik vele (P5b-plus)?
-
Ace Ventura
addikt
válasz
juliabrilke #421 üzenetére
Én a High Towert nem ismerem annyira.Ami tény, hogy a TX-TX2 szerintem messze a legjobb az ár/teljesitmény arányban.Nagyon jól hüt, és amellett teljesen hangtalan.
Én mindenkinek csak ajánlani tudom. -
y@no
tag
holnap megyek a hyper tx2-m ért.3tűs csatis, kíváncsi leszek asus q-fan tudja e szabályozni.Amúgy sima TX-et intelhez nem is tudtak rendelni
[Szerkesztve] -
juliabrilke
veterán
válasz
Ace Ventura #418 üzenetére
Hm...ez jónak hangzik. 4 ilyenen gondolkozok, de Aerocool High Tower 102-t [link] is dicsérték nagyon. Viszont árban sajnos dupla annyi.
Jobb lehet az annyival? -
smiti
veterán
Sziasztok!
Szerintem elég meggyőző a hűtő teljesítménye, nekem egy 3.4 GHz-n járatott E 6320-at tart alapon 42 fokon, 2 óra orthos futtatása után sem megy 64 fok főlé, s mindezt teszi egy nem éppen kereszthuzatos házikóban -
katt777
félisten
Sziasztok!
4200+ AM2 procira tervezek hűtőt venni, és javasolták a HyperTX2-t.
Gyári hűtéssel 28-38 fok között van a proci terheléstől függően, tuningolva 36-47 fok, zárt házban.
Mennyit nyerhetek a HyperTX2-vel?
[Szerkesztve] -
Ace Ventura
addikt
válasz
juliabrilke #416 üzenetére
Én 4200 X2-esen használom.Tegnap levettem a ház oldalát, és megnéztem ugy mennyi a hőfok.Én persze nem tuningolok soha, és igy Idle 25 fok volt
C&Q-el
-
Thommyboj
aktív tag
Valaki rakott már ilyen hűtőt 4 magos procira, és ha igen hogy alakultak a hőmérsékletek.
Kösz. -
juliabrilke
veterán
Valaki haználta a hűtőt 4200+ vagy 4400+ dual core procin?
Tapasztalatok? -
GyL
csendes tag
Tegnap végigrágtam a topikot, ma megrendeltem, holnap megjön!
Aztán ''szénné'' húzom a jó öreg A64 3000+ -t!
(jó a topik -> mindent leírtatok, nincs mit kérdeznem)
-
Senhi
aktív tag
Hát nem birtam ellenállni a kisértésnek és én is beszereztem egyet
Most rakom fel...
-
Gucunja
aktív tag
fiuk 40 fokos os kinti melegbe ne is várjatok csodát egy hűtőtöl se!
én most cseréltem le a hyper tx-et egy fordulatszabályozos igloo 5700 MC -re ez pár fokkal jobb de csodát ez se tesz sajnos éjszaka simán 31-32 fok a proci de nappal 42-45 netezés közbe!
sajnos ez van a meleg nyár nekünk akik összenőtttünk az egerünkel nem jelent mást mint meleg cpu-t gpu-t süvítve pörgö ventiket....
ez van de újra jön a tél és a -10 fokba erkélyre kirakott gépekkel újra lehet cpu fok rekordokat döntögetni!
egyébként jó a tx is az igloo 5700/7700 MC is na meg még a scythe ninja plus-t ajánlom ezek baromi jó hűtők.
de ahogy elnézem az árlistákat a boltokba és látom az egyre olcsobb quad core(80k alatt!)
procikat talán lassan egyre nagyobb réteg gondolkodhat el a néma de annál profibb vízhűtésen! addig is hideget és jó szellőzést kivánok nektek hisz tudjátok semmit nem ér a jó proci hűtő jól szellőző ház nélkül! -
Sdi
addikt
Hali
Ezt a pasztát [link], próbálta már valaki közületek, mert a Pixelnél egész tűrhető áron kapható. -
Calibos
addikt
Saját tapasztalat Artic Silver3/5-el volt a valamelyik noname-el szemben. Nem csináltam teszteket mivel nem a tesztelgetős fajta vagyok...
Külföldi teszteket olvasgattam, 2004 és 2007-est elő tudom kaparni amit újságban van meg.
Látom nem nagyon hiszel nekem....
[Szerkesztve] -
Calibos
addikt
válasz
Krissz22 #400 üzenetére
Liquid Pro 0.15ml ---de csak rézhűtőre és elég nehéz leszedni
AK-TC5022 --- Magyarországon nem láttam
Coolermaster nano Fusion --- Magyarországon szintén nem kapható?!
Artic Silver5 volt sokáig a legjobb, de az előző paszták mind jobban teljesítettek.
Én ismerőssel külföldről hozzatok magamnak...meglátjuk hogy külföldi tesztek igazat mondanak e?! Zalman gyári pasztái elég gyengék voltak ezekhez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- EA Sports WRC '23
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest