- Banyasz papa: segitség kérés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spirit
őstag
Van egy kis elosztóm, amin 2db 12 voltos és 2db 5 voltos csati van.Átkötöttem az 5V-os pólusait, így kaptam 7 voltot. Ezzel a 7 voltos elosztót használtam.
Egyébként valamit rosszul mérhet az everest, de nem gond. Eddig max fordulaton üvöltött a zalman, és 2594mhz-et hozott ki 55 fok mellett. Most minimum fordulaton megy a Hyper, és 54 fokon tartja,de már bírja stabilan a 2750mhz-et is!!(régi 939-es manchester magos X2 3800+)
Szóval 4200ft-ért teljes csend honol és kaptam 150mhz-et
)
-
Spirit
őstag
Na megvettem a Hyper TX2-őt. A zalmanomhoz képest -6-7 fok, most 48-49 fokon tartotta. Levettem 7V-ra,most nem tudom mennyit foroghat, de sacc 800 körül. A hangja teljesen eltűnt, és most melegítem a procit..ha 55 fok körül megáll,mint az eddigi Zalmannal, akkor marad így.
-
Spirit
őstag
Azt meg tudná valaki mondani,hogy a jó öreg, régi Zalman 7000B-CU -hoz képest a Tx2-es mennyivel teljesíthet jobban adott procin? Sajnos csapágyas már az öreg, és gépátépítésen is gondolkozok(S939>lga775), így először is a hűtést cserélném le, mert már jó 30db-en visít szegény. Egyébként egy agyonhajszolt X2 3800+ van alatta 1,5V-on, most 55 fokig melegszik terhelve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest