Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geza26
senior tag
Hello!
Lecseréltem a TX2 ventijét Artic 9 PWM ventire. BIOS-ban PWM szabályzás van beállítva, de szerintem nem szabályozza a ventit, 0 RPM-et is ír ki rá BIOS-ban. Egyébként állandó fordulaton megy a ventillátor, mint ha SYS FAN-ra lenne dugva! Ez így van másnál is vagy valamit rosszul csináltam?
-
Geza26
senior tag
Hello!
Az lehetséges, hogy a gyári TX3 hűtőpasztája rosszabb minőségű, mint egy olcsó Spire paszta?
-
Geza26
senior tag
Hello!
Ha EZT a ventit rárakom a hűtőre akkor elvileg átalakítható a Hyper TX2 PWM-re?
-
-
Geza26
senior tag
Hello!
Megvettem a tx2 hűtőt! Mindenkinek könnyen lehetett átfordítani a rögzítő kart? Nem kellett nagy erő a rögzítéshez, a gyári hűtő sokkal nehezebben ment fel. (AM2)
A proci hőfok "jó", 30 °C környékén van netezgetés közben, játék alatt 40°C környékén úgy, hogy a venti szabályozva van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hobby elektronika
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Mini PC
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi