- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: tpm.msc
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
DigitXT #1542 üzenetére
Mivel "low cost" alaplapom van. Semmit sem tud szabályozni, csak PWM van. Jelenleg 7V-ra van levéve a fesze egy zenerrel. 7V-nál már 65°C-on vannak a magok egy jó idő után terhelés közben. Üresjáratban meg sok a 7V.
Csinálok majd egy kapcsolót kb. 5-6V és 8-9V állásokkal. -
bteebi
veterán
válasz
DigitXT #1464 üzenetére
Annyira szerintem nem hangosak (bár a SilentPC-n biztos nagyon lehúznák
), csak hát 2 is van belőlük: 2 db 92 mm-es CM vagy Coolink (de inkább Coolink - majd megnézem
) 1500 RPM-e hűtő, amik 1000-en járnak. Viszont (a helyhiány miatt egyelőre így van) alig 30 centire vannak a fülemtől, fejmagasságban, és nincsenek "árnyékolva" se - értsd: a ház tőlem balra, a ventik a ház jobb oldalában vannak, és így a bal fülemmel tök jól hallhatóak (meg persze a jobbal is
). Amúgy igen, tervez(t)em már a cseréjüket, szeretnék venni 2 db 92-es Noctua-t (sőt, valszeg majd egy 120-asat is fogok venni, jól jöhet az a ház szellőzéséhez). Csak hát nemrég vettem alaplapotprocitvideokártyát és RAM-ot és TX2-t is, összesen volt vagy 145k, meg egy bringát is vettem pénteken (34k használtan - egyetemre járáshoz jó
), és elvben ezen a héten vagy a jövő héten megjön az 1 terás Samsung vinyóm is, szóval eléggé le vagyok (leszek) égve
. Ha majd lesz némi cash, akkor veszek normális hűtőventiket is. Azok most eléggé low priority-k voltak, mert annyira tényleg nem hangos a gép, ráadásul a vinyók hűtése fontos számomra, mert sok van belőlük, tele fontos cuccokkal
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gaming notebook topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Crypto Trade
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest