Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- valakiyt: Mit gondoltok erről a Neonity gyerekről?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Zsebszámológépek
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
willike71
tag
Csatlakozom az előttem szólókhoz, vagy egyik, vagy másik megoldás jó lehet.

Ám örömömet szeretném kifejezni, hogy a gyengébbik nem is képviselteti magát általad az F1 2012-es játékban.

Ha igazán élvezetes futamokat szeretnél futni, gyere és regisztrálj a gocompete.hu-ra ott még ligázni is tudsz, ha szeretnél, de mindenképpen sok ismerőst tudsz begyűjteni, akikkel online tudsz gurulni ilyen-olyan időpontban. Én szívesen gurulok veled, esténként szoktam steam-en lenni, Will71 a nicknevem, ha felveszel barátnak játszhatunk egy-egy futamot és szívesen segítek is bármiben.

Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Apple MacBook
- Milyen házat vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mini PC
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kés topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest