Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
paramparya
őstag
Olyan hogy lehet, hogy 1 mp-vel a második előtt nyerem az időmérőt, aztán a szokásos elrontott rajttal visszaesek kb 12. helyre, onnan elkezdem őket visszaelőzni, már vagyok első is, alonsót is lehagyva (kb csak 4-et előztem, a többi elment kerékcserére), aztán 15. körben kerékcsere után 15 helyre jövök vissza Kovalainen mellé?
Volt egy elrontott kör, amikor 8 mp elment, de általában közel olyan időket hoztam, mint az időmérőn, szóval ez itt nem túl reális.
Volt szó AI modokról, van azok közül olyan, ami ezt orvosolja? (És azt, amikor verseny közben hol Kovalainen, hol De La Rosa fut egy-egy leggyorsabb kört)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Anker 737 powerbank - PowerCore 24K - 24000 mAh 140W
Üzleti előfizetők hirdetései
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest