Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
paramparya
őstag
Olyan hogy lehet, hogy 1 mp-vel a második előtt nyerem az időmérőt, aztán a szokásos elrontott rajttal visszaesek kb 12. helyre, onnan elkezdem őket visszaelőzni, már vagyok első is, alonsót is lehagyva (kb csak 4-et előztem, a többi elment kerékcserére), aztán 15. körben kerékcsere után 15 helyre jövök vissza Kovalainen mellé?
Volt egy elrontott kör, amikor 8 mp elment, de általában közel olyan időket hoztam, mint az időmérőn, szóval ez itt nem túl reális.
Volt szó AI modokról, van azok közül olyan, ami ezt orvosolja? (És azt, amikor verseny közben hol Kovalainen, hol De La Rosa fut egy-egy leggyorsabb kört)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3186, 96% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest