Új hozzászólás Aktív témák

• Rototti

senior tag

válasz sith7 #6448 üzenetére

1. Nagyon izgalmas, jókat lehet csapatni, ha jó társaságot találsz, de persze itt is vannak olyanok, akik direkt kilöknek (szerencsére nem ez a jellemző). Jól testre lehet szabni a szobákat: időjárás, segítségek on/off, létszám, rang, privát/nyilvános.

2. Attól függ, hogy mik az igényeid. Én általában a hosszabb versenyeket kedveltem benzin és gumi szimulációval, ezért volt, hogy várnom kellett, mire lett olyan, ami megfelelt. Nyilván ez függ attól is, hogy melyik napszakban játszol. Összességében az kell mondjam, hogy nem az a pörgős multi, előfordult olyan is, hogy két verseny között negyed órát ültem, mert nem voltunk elegen a szerón. :U

3. 1.-esben válaszoltam

4. Legtöbben kormánnyal, bill-el sztem nehéz és nem annyira élvezetes. Segítségekkel még elboldogulsz valahogy, de multiban nagyon szenvednél.

+1 Gondolom azért kérdezed ezeket, mert meg szeretnéd venni a játékot. Én nem javasolnám, mert szeptemberben jön a F1 2011, ami sokkal jobb lesz és ami miatt vissza fog esni a 2010-es playerek száma.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés