- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
1. Nagyon izgalmas, jókat lehet csapatni, ha jó társaságot találsz, de persze itt is vannak olyanok, akik direkt kilöknek (szerencsére nem ez a jellemző). Jól testre lehet szabni a szobákat: időjárás, segítségek on/off, létszám, rang, privát/nyilvános.
2. Attól függ, hogy mik az igényeid. Én általában a hosszabb versenyeket kedveltem benzin és gumi szimulációval, ezért volt, hogy várnom kellett, mire lett olyan, ami megfelelt. Nyilván ez függ attól is, hogy melyik napszakban játszol. Összességében az kell mondjam, hogy nem az a pörgős multi, előfordult olyan is, hogy két verseny között negyed órát ültem, mert nem voltunk elegen a szerón.
3. 1.-esben válaszoltam
4. Legtöbben kormánnyal, bill-el sztem nehéz és nem annyira élvezetes. Segítségekkel még elboldogulsz valahogy, de multiban nagyon szenvednél.
+1 Gondolom azért kérdezed ezeket, mert meg szeretnéd venni a játékot. Én nem javasolnám, mert szeptemberben jön a F1 2011, ami sokkal jobb lesz és ami miatt vissza fog esni a 2010-es playerek száma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilinternet
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Napelem
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest