- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Nos, azóta volt patch a játékhoz, de a problémámon nem segített. Viszont amiért elővettem a témát, az a mai tapasztalatom. A helyszín Canada, megyek a visszafordító után a hosszú egyenesben, ami a boxhoz vezet ugyebár. Előttem Button és Alonso. Éppen mennek ki a boxba. Kb 1-2 mp múlva defektet kapok, na mondom akkor Flashback. És Flashback után a 2 előttem haladó immáron nem ment a ki a boxba.
(és később sem)
Hozzáteszem, nem csak ilyen (flashback) esetben fordul elő, hogy a 20% feletti távon nem megy ki pár pilóta, de ez nagyon érdekes volt. A patch a nyalókás ember "bugot" sem javította szerintem egyébként, továbbra is indokolatlanul tart bent, bár picit javult a helyzet. Jó játék, nagyon szeretem, de ez a 3 hiba kikészít (pit, nyalókás ember, defekt)... -
kircso13
senior tag
jópár bug van a játékban még, remélhetően a patch javítja! Nálam előfordúlt, hogy használt gumikkal indúltam a versenyen , de még csak 10-15% ot kopott és a kerekek 2 kör után kezdtek besárgúlni. Összetörtem az autót és nyomtam egy race restartot és lám már 3 kerék volt sárga az induláskor, de nyomtam még 1 race restartot és akkor már csak 1 volt sárga és így lehetett szórakozni egy kicsit. Szal vannak még hibák a játékban amit orvosolni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest