- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Katsu
aktív tag
Sziasztok,
Tervezem beszerezni én is ezt a játékot, annyi kérdésem lenne, hogy mennyi online szoba szokott lenni általában? Illetve van már kialakult magyar banda, ahova akár újoncok is betévedhetnek egy kis mókázásra? Én teljesen új vagyok az F1 világában, a szabályokat is csak innen a játékból tanultam meg. Igyekszem minden segítség nélkül játszani, de ezt még kormánnyal is nehézkesen valósítom meg.
Van már pár kedvenc pályám, ahol egész jól tudok teljesíteni, de ha hosszabb a pálya 10%-nál, akkor nagy az esélye, hogy hibázok.
Szóval, remélem párszor összefutunk egymással online. Szeretem a kihívásokat, de nehezen viselem a kudarcokat.
Előre is köszi a válaszokat.
Üdv: Katsu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- XPEnology
- Napelem
- Poco F7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest