Új hozzászólás Aktív témák

• szab.tam

nagyúr

válasz Zomb€€ #3393 üzenetére

sajnos neked is tudomásul kell venned, hogy ezek a játékok nem szimplán igénylik, hanem már-már megkövetelik a 4 magos procit.
    a görbédből jól látható. 2 magos dual core min. 4.3 ghz körül kell menjen, hogy elég legyen. (nyár elején kimértem...) :K
    ez már nem optimalizáció kérdése. optimalizáció már inkább az, hogy ha a 4 mag egyike kiakad, a másik 3 meg 50% alatt dolgozik...

a 4 mag szükségessége ellen én is sokáig hadakoztam, pár hónapja adtam be a derekam, nem bántam meg...

szerk: a görbékből meg jól látható a procilimited, és mellette a gpu usage változás teljesen reális. nincs ezzel semmi probléma. pont az lenne a fura, ha nem ezt mutatnák a görbék.... :K

más:
    msi afterburner csak ront a teljesítmény helyzeten, 2 magnál én is szenvedtem vele...
    javaslom, hogy próbáld meg helyette az evga vga kalibráló progiját. az még futás mellett sem terhel annyira, sőt ki is kapcsolható. azaz, ha futó proginál belősz egy frekit, és egy ventit fixre, ezután kilépsz a progiból, úgy maradnak a beállítások. az msi-ből kilépsz, visszaáll alapra...

Új hozzászólás Aktív témák