Hirdetés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crazyman33
senior tag
Ha már egy kicsivel többet nyújt mint az eddigiek akkor már lehet mondain hogy legélethűbb, addig amíg ki nem ad valaki egy élethűbbet. Szóval azt fogjuk mondani hogy legélethűbb, de tőled majd olvashatjuk a hibáit szép számmal. (tudom ez egy fórum, bárki elmondhatja...blablabla)
És akármennyire fogod a negatívumait hangoztatni ugyanúgy játszani fogsz vele (legfeljebb kevesebbet és nem olyan lelkesededéssel) mint ahogy a Forzával. Az is a legélethűbb a Boxon most, különben nem érdekelne. Vagy azzal nem így vagy?Amúgy pedig a szakmámból kifolyólag én szoktam is mondani hogy ez az első próbálkozásom, hát ez most így sikerült, pedig 13 éve dolgozom a szakmámban. Ez nem azért van mert szarok rá, hanem mert még sosem csináltam azt a munkafolyamatot vagy olyan végterméket. 100%-os termék nincs, aki nem ezt mondja az hazudik!
Új hozzászólás Aktív témák
- Test Drive Unlimited Solar Crown
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Viccrovat
- One mobilszolgáltatások
- Robot fűnyírók
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- S22 Ultra 512/12
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest