- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
Új hozzászólás Aktív témák
-
munky
őstag
válasz
Crazyman33 #165 üzenetére
Multiplatform a játék. A telepítési meg gépigénnyel kapcsolatos dolgokat leszámítva ugyan az lesz az összes verzió. Magyarul ha valamelyik konzolos a játékélményről akar beszélni azt itt ugyan úgy megteheti. Ellenkező esetben ha a konzolos topicban maradt volna és az esetleges telepítési vagy gépigényből fakadó problémák kerülnének megvitatásra az kicsit fura lenne.
De ezen felesleges vitatkozni meg felháborodni eddig minden multiplatform játék ide került és nem állt meg az élet. Huszadrangú dolog.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Crazyman33 #165 üzenetére
Teljesen jogosan lett áthelyezve, alapból hülyeség volt only konzol-ba nyitni a fórumot.. nem is értem miért is lett oda nyitva, max azért, mert aki nyitotta boxon játszik.
Ahogy észrevettem az összes játék ami multiplatformos az pc játékba kerül és nem azért hogy a konzolosokkal kicsesszenek, de én pl bad company 2 topicba nem láttam még egy konzolost se, aki segítséget vagy bármit kért volna, ezeket szerintem az xbox360 topicba dumálják meg az emberek. Az indok tényleg nem okés hogy csak pc-re lehetett előrendelni, de nemhiszem hogy ennek a cselekedetnek hátsó szándéka lett volna. Alapvetően nem is kellett volna külön konzol külön pc, elég lett volna játékok címszó alatt azt úgy is tudja az ember melyik mire jött ki.
-
Enton
addikt
válasz
Crazyman33 #155 üzenetére
Elvileg 27.-én jön Eu-ba, de pár nap +/- szerintem belefér.
-
AMD_ok
őstag
válasz
Crazyman33 #141 üzenetére
Hú, ez nagyon pöpec, de miért nem megy végig a kör?
-
Redbreast
csendes tag
válasz
Crazyman33 #138 üzenetére
Videó dömping!! Tessék!!![link]
-
kpal
nagyúr
válasz
Crazyman33 #136 üzenetére
Lassan de biztosan közelitünk hozzá.
-
kpal
nagyúr
válasz
Crazyman33 #130 üzenetére
A linket nem nem néztem de most már meg van .
-
kpal
nagyúr
válasz
Crazyman33 #117 üzenetére
Akkor nem is baj csak hibátlan legyen is minimum olyan grafika legyen mint amit linkeltem fejeb. Add is elleszek a Grid-el.
-
Enton
addikt
válasz
Crazyman33 #117 üzenetére
Ez az egy hónap már semmi, addig simán elleszünk a Mafia 2-vel.
-
Thome
veterán
válasz
Crazyman33 #99 üzenetére
Mer megpusztult a gépem, de még e hónapban jövök!
-
keIdor
titán
válasz
Crazyman33 #94 üzenetére
Hú, ez nagyon király lesz!
-
Thome
veterán
válasz
Crazyman33 #94 üzenetére
Tetszik! Remélem lesz olyan szintű, mint a Forza 3... (nálam ez az etalon
)
-
kpal
nagyúr
válasz
Crazyman33 #91 üzenetére
Én még most szoktam tolni neten.
-
Enton
addikt
válasz
Crazyman33 #85 üzenetére
Egy fél élet mire még kijön.
-
Redbreast
csendes tag
válasz
Crazyman33 #77 üzenetére
Igazad van az elsőn ahogy a pali a cockpitbe kapkodja a kezét az egy kicsit fura.
A második az teljesen rendbe van.Eső brutál komoly!
Ide nekünk azonnal!!!! -
Enton
addikt
válasz
Crazyman33 #77 üzenetére
Nos.
Az első videót már láttam.
A másodikat csak most eddig. Hát marha jó, sok ujdonságot nem mondtak, 24 személyes multi. változó időjárás, variálható beállítások(menet közben).
Meg a csapatjátékról beszél az ismétlés alatt, olyan mint a Gridben nem mindegy hogy a csapatpd hogy végez, de ez meg a F1 velejárója. -
Enton
addikt
válasz
Crazyman33 #77 üzenetére
Rossz a link nem hozz be semmit.
Ha megkeresed a két videót én megnézném szívesen. -
Xirtam
veterán
válasz
Crazyman33 #69 üzenetére
Sztem félreértelmezted amit írtam, vagy én fogalmaztam hülyén. Szóval egy bizonyos szögben eltudsz nézni jobb-ra és balra azaz h lásd a visszapillantot. Mert pl ha megnézed a Ferrari nak a visszapillantója tökre szélen van azt csak úgy látja ha elnéz egy bizonyos szögbe
-
Xirtam
veterán
válasz
Crazyman33 #67 üzenetére
Gondolom az egyik analoggal konzol esetén majd tudod a fejedet mozgatni, h mikor merre nézzel!
-
Xirtam
veterán
válasz
Crazyman33 #59 üzenetére
Dehogy én írtam. Csak összegyűjtöttem. Lemaradt a forrás sajnálom. Én megtettem a lépéseket. Inenntől jó lenne, ha a topic a játékról szólna!
-
BiP
nagyúr
válasz
Crazyman33 #48 üzenetére
pointer4, itt a logouton. Előzményeket is érdemes elolvasni.
A már korábban linkelt egyik videón látható cockpit gyártója: Force Dynamics.
-
Xirtam
veterán
válasz
Crazyman33 #48 üzenetére
Ez a hungaroringen is kipróbálható [link]
-
heihachi
addikt
válasz
Crazyman33 #34 üzenetére
Nem volt benne gúny, csak tudom, hogy nem szereted a szmájlikat. Hát ez egy újabb példa, hogy azért néha jól tudnak jönni, egyértelműbbé teszik a mondanivalót. Szerintem a kukás is ugyanolyan ember, mint én vagy Te, mert lehet, hogy mást dolgozik, de legalább dolgozik, és legalább olyan fontos a munkája, mint a bankároké.
-
heihachi
addikt
válasz
Crazyman33 #30 üzenetére
Ha többet nyújt mint a többi, az még messze nem jelenti azt, hogy valóban élethű.
A Forzával nem azért játszok, mert egy valamiben jobb (pl. élethűbb vagy szebb vagy több autó van benne) a többinél, hanem mert számomra szórakoztatóbb, mint a többi. Tudnék mondani sok élethű játékot, amivel nem játszok, mert nem szórakoztat. Így van ez az F1-el is. Ha nem fog szórakoztatni (pl. tökéletesen élethű, de kontrollerrel játszhatatlan), akkor nem is fogok vele játszani. Szvsz egy F1 játéknál kiemelten fontos az élethűség, ezért írtam korábban, amit, de nem csak ebből áll egy játék.
Gratulálok a szakmádhoz, remélem nem orvos vagy, vagy nem életmentő műszereket gyártasz.
-
heihachi
addikt
válasz
Crazyman33 #25 üzenetére
Ha nem azt várnám, hogy az eddigi legélethűbb F1 játék lesz, akkor egyáltalán nem is várnám, mert totál érdektelen volna számomra
-
Xirtam
veterán
válasz
Crazyman33 #15 üzenetére
Kösszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Swift PG27UCDM OLED gamer Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- i7-9700K + BeQuiet + 10 venti Stabil, halk, brutál erős gép!
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- Apple IPhone 15 Pro 128GB Natúr Titán
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest