- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
na, tegnap nyomattuk barátnőmmel a játékot... egyre élvezetesebb még a gagyi controllerrel is úgy, hogy azért minden segítség be van kapcsolva
kezdek félni tőle, mert pár kör alatt láthatóan fel tud fejlődni
sao paulo-ban pl simán levert, mert azzal a rihadék force indiával folyamatosan kicsúsztam és normális köröm sem volt 5 próbából... (egyszerűen irányíthatatlan volt itt-ott a gép) viszont abu dhabi-ban (<-rühellem ezt a pályát) és monzában (egyik kedvencünk) én voltam a király
2 dolog zavar minket:
- nem lehet kikapcsolni az "invalid lap"-ot a beállításokban és itt-ott apróságokért is durván bebüntet...
- time attack party módban idegesítő a sok töltés... pl. 2 személynél és fejenként 5 próbálkozási lehetőségnél ez 10 töltés... holott be van már egyszer töltve a pálya és csak a kocsikat kell "cserélgetni", nem hiszem el, hogy nem tudták jól megoldani, mert race-nél több, mint 20 kocsi van a pályán és ott is ugyanennyit tölt... na, mindegy... töltés alatt legalább lehet beszélgetni, lehet, hogy arra gondoltak a fejlesztők, hogy a "szociális kapcsolatok se romoljanak a játék miatt"de ezeket azért lenyeljük és bízunk 1-1 patch-ben, amivel ezeket talán megoldják
ma is szerintem küldeni fogjuk ezerrel és várom a fizut meg az xbox360 controllert...
ui: jah, szerintetek van arra esély, hogy a "fun" kedvéért megcsinálják plusz tartalomnak a 2002 előtti hockenheim-i pályát? az valami brutál volt régen és szvsz. kár volt ennyit faragni rajta... szívesen mennék ott is pár kört
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Gaming notebook topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Háztartási gépek
- YouTube
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Lebegj el a Sebességgel! Ryzen 7 5800x Most Elérhető Kamatmentes rèszletre is!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest