Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mephi666

nagyúr

na, tegnap nyomattuk barátnőmmel a játékot... egyre élvezetesebb még a gagyi controllerrel is úgy, hogy azért minden segítség be van kapcsolva :K kezdek félni tőle, mert pár kör alatt láthatóan fel tud fejlődni :B sao paulo-ban pl simán levert, mert azzal a rihadék force indiával folyamatosan kicsúsztam és normális köröm sem volt 5 próbából... (egyszerűen irányíthatatlan volt itt-ott a gép) viszont abu dhabi-ban (<-rühellem ezt a pályát) és monzában (egyik kedvencünk) én voltam a király :K

2 dolog zavar minket:
    - nem lehet kikapcsolni az "invalid lap"-ot a beállításokban és itt-ott apróságokért is durván bebüntet...
    - time attack party módban idegesítő a sok töltés... pl. 2 személynél és fejenként 5 próbálkozási lehetőségnél ez 10 töltés... holott be van már egyszer töltve a pálya és csak a kocsikat kell "cserélgetni", nem hiszem el, hogy nem tudták jól megoldani, mert race-nél több, mint 20 kocsi van a pályán és ott is ugyanennyit tölt... na, mindegy... töltés alatt legalább lehet beszélgetni, lehet, hogy arra gondoltak a fejlesztők, hogy a "szociális kapcsolatok se romoljanak a játék miatt" :)

de ezeket azért lenyeljük és bízunk 1-1 patch-ben, amivel ezeket talán megoldják :) ma is szerintem küldeni fogjuk ezerrel és várom a fizut meg az xbox360 controllert...

ui: jah, szerintetek van arra esély, hogy a "fun" kedvéért megcsinálják plusz tartalomnak a 2002 előtti hockenheim-i pályát? az valami brutál volt régen és szvsz. kár volt ennyit faragni rajta... szívesen mennék ott is pár kört :K

Új hozzászólás Aktív témák