- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
Szia,nem tudom jól gondolom e hogy arra gondolsz amikor a leállítod a gépet és az utólsó pillanatban feldob a CIS egy ablakot,és nem lehet már mit kezdeni vele mert leáll a rendszer,és így nem jegyzi meg,ilyen volt nekem is azelőtt.Ha erről van szó,tedd tanulómódba a hips-et,nem tudom a tűzfalat kell e,de akár azt is és így talán megjegyzi majd.Régen nem használtam a tanuló módot,minden egyes programot egyenként engedélyeztem neki,de ma már használom,2 napig kb,azóta ilyesmi nincs,aztán átszoktam nézni a hips meg tűzfal szabályokat,nincs e közte olyan amit nem akarok engedélyezni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Reklámblokkolók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Autós topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 8GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest