Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Zordkaszás
üzenetére
''Mellesleg még mindig nem értem, hogyan gondolhatja valaki, hogy a p2p hálózatok esetében a saját vonalának maximális sebességével kellene letölteni?''
Igazad van, de azért még bele lehet kötni
Pl én még olyan március közepén töltöttem már sávszél közellel DC-n, 1,05 MB/sec-kel, ha érdekel van róla screenshotom is
De mindegy, többszálon is lehetne akár 8-900 K-val nyomni, de olyan áprilistól csak kb 4-500-zal jönnek a dolgok maximálisan, de átlagban olyan 90-el. A feltöltés borzasztó, néha bitekkel töltök fel
Nem max-szal kell letölteni, de valami értelmesebb sebesség jobban jönne egy 10Mbites kapcsolatnál... -
lorcsi
veterán
válasz
Zordkaszás
üzenetére
FTP-t nem próbáltam mostanában, HTTP tökéletes
nem kellene nekem maxal jönnie, de ha legalább 100 körül jönne annak örülnék. a felével sem jön
volt olyan hogy 150-el jött, nem tudom mos mi van
nagyon jó lenne már ha megcsinálnák végre -
Zordkaszás
senior tag
-
lorcsi
veterán
megint p2p

hiába látom, hogy nem egy ember tölti a cuccot 100k fölött nekem b@szik annyival jönni
sz@ros 44-47k-val jön

-
Vistaboy
veterán
válasz
Zordkaszás
üzenetére
Nagyon köszönöm ezt a gyors és kultúrált módon megfogalmazott, kimerítő választ...

-
Vistaboy
veterán
Sziasztok! Biztosan volt már erről szó, de most nem tudok ennyi hsz-t elolvasni. Csak egy dolog érdekelne: A Chello Minimum előfizetésben van adatforgalom-korlát? Nem torrent-ezek, de a mostani driver-ek és videók (előzetesek játékokból, stb.) igen méretesek. Előfordulhat hogy átlépem a határt?
-
Zordkaszás
senior tag
A II. ker se rossz... Ne reménykedj gyors megoldásban... A ''hivatalos'' okok gyakorlatilag bármeddig ismételhetők, hiszen általános vélemény, hogy a magyar hivatalok nagyon lassúk tudnak lenni. Emiatt sokmindet rájuk lehet fogni...
De az is lehet, hogy nagyon rosszindulatú és borúlátó vagyok. -
dchard
veterán
válasz
Zordkaszás
üzenetére
Nem, a II.
Hol kellene olvasnom?
Amúgy megvolt a telefon, a következő információkat kaptam:
1. Nekik nagyon nem jó, hogyha egy félig kész munka áll, mivel a pénz már benne van, hasznot viszont nem termel. Állítólag hivatalos okok nehezítik a melót (szakhatósági zengeday stb). Tehát nem meggondolásról van szó.
2. Ha nem jártak még nálunk üzletkötők (nem jártak), akkor még legalább 3 hónap, mire működőképes lesz a hálózat.
Ez nagyjából reálisnak tűnik, mivel minden házhoz ki kell ásni az utcáról a bekötő vezetéknek a gödröt, ami itt elég szép meló: minden ház faláig legalább 10 métert kell ásni, és dombos vidékről lévén szó még jó kis vasbeton támfalak is útjukat állják.
Mindenesetre remélem hamarosan megoldódik a dolog.
Dchard -
dchard
veterán
válasz
Zordkaszás
üzenetére
Nem hiszem, hogy erről lenne szó, ugyanis az utcában több 50 lakásos társasház is van, mi is ilyenben lakunk. Meg szerintem a UPC tud annyira számolni, hogy nem vág bele olyan hálózat fejlesztésbe, amit több milió forint elköltése után csak úgy otthagy. Ahhoz képest ahol a projekt most áll, már csak egy lépés lenne a bekötés, a szar melót már megcsinálták.
Dchard -
dchard
veterán
Szívesen csatlakoznék már hozzátok, de a UPC fél éve elkészítette az alépítményt, azóta semmi nem történt. Házakig nincs behúzva cső sem, de a meglévő alépítményekben sincs vezeték, pedig még az utcai optikai végfok is ki van alakítva.
Februárban már felhívtam őket, akkor azt mondták, hogy majd nyáron. Holnap megint felhívom őket, de ha nem kapok értékelhető választ, megpróbálok kapcsoltatni valakit, aki kompetensebb a kérdésben mint az ÜFSZ-es.
Dchard -
makso
tag
Online játékokra milyen a Chello?
Én pl. Conter-Strike-ot szoktam neten játszani és akkor váltanék csak Chello-ra ha nincsennek problémák a nettel ilyen szinten.
-
Apollyon
Korrektor
Vicces ez az adatforgalom számláló...
Most májusra 256 MB-ot mutat, amivel szemben a DU Meter szintén e hónapra 11,35 GB-ot
Ami azért érthetőbb, mert napok óta megy a DC
-
perempe
veterán
Edimax BR-6204Wg-t használok, és meg vagyok vele elégedve. Tud MAC címet klónozni (Chello esetén nem hátrány), a vezeték nélküli része tud MAC Address Filtering Table-t, valamint kulcs kell a csatlakozáshoz. Jobb az előző PLANET 401D-nél.
Lenovo noti miatt kellett vezetékesre váltani...
[Szerkesztve] -
makso
tag
Költözés előtt állok és valószínűleg chello-s netem lesz.
A kérdésem az,h milyen wifi routert vegyek hozzá? Milyen tapasztalatok vannak?
Thx!
-
followme
aktív tag
Dejó! Ma úgy döntött a chello csak magyar oldalakat hoz be
Vkinek vmi ötlete? -
BlacKSouL
addikt
Másnak se jönnek be a külföldi oldalak? Azaz a nagy többségük.
-
jerry311
nagyúr
válasz
wilddog
üzenetére
Kíváncsi lennék ezzel be lehet-e támadni őket a GVH-nál?
[link] 22. oldal lap alja.
A fentiek figyelembe vételével a Szolgáltató túlzott mértékű használatnak tekinti azt az esetet, amikor az Előfizető adatforgalma egymást követő három hónap átlagában a 250 Gigabyte forgalmi mennyiséget meghaladja (extrém használat).
[link] lap elején táblázat.
havi forgalom (GB) nincs adatforgami korlát -
wilddog
tag
Ja, mert idáig úgy volt, hogy mivel én chello light csomagban voltam, havonta
5 GB -ot lehetett letölteni, utána visszalassult a net, most
megváltozott az egész, csak azt nem tudtam hogy. -
wilddog
tag
Ja , akkor meg a UPC a HIBÁS.
Mert ha felmész az oldalukra, rámész az Internetes csomagokra,
utána meg a Szolgáltatásról menübe : Havi forgalom : ''nincs adatforgalmi korlát''
(ezt írja)
bár lehet h annak, aki most rendel csomagot...
Na mindegy, chello -ról ennyit.
amit meg leírtatok nekem(előre is kösz) azt nem írja -
wilddog
tag
válasz
shabbarulez
üzenetére
de ha rámegyek a forgalom mérésre ,
akkor minek méri www.chello.hu -n???? -
shabbarulez
őstag
válasz
wilddog
üzenetére
Március 1-től lépett életbe a korábbi sávszélesség limitek eltörlése, ez már elég régi, ezerszer kibeszélt történet. Március 1 óta már csak fair use policy van, az utolsó 3 hónap össz forgalma nem lépheti túl a 750 GB-ot, mert akkor sebességet korlátoznak mint régen, többszöri alkalom esetén pedig akár szerződést is bonthatnak.
-
wilddog
tag
Szasztok!
Nem tudja valaki, hogy a Upc Chello -nál mikor szűnnek meg az adatforgalmi korlátok?
Mert, azt írják a neten a www.upc.hu - n hogy megszűnnek az adatforgalmi korlátok.
Tehát akkor most korlátlanul le lehet majd tölteni, korlátlan mennyiségben mindent?
Nekem jelenleg Chello Light csomagom van, most akkor itt sem 5GB-ot lehet majd letölteni , hanem bármennyit?
Ma rámentem a forgalommérésre és ugyanúgy mérik azt, hogy mennyit töltöttem le.
Mikortól lép életbe ez a korlátlan letöltés és ez rám is Chello light -osra is vonatkozik majd?
-
Gerr'y
senior tag
Torrent elég siralmas, 15K le és max fel (Ch-Medium).

Pedig azt hittem ilyenkor gyorsabban jön, de nem.
Routert kihagytam most a játékból, tehát az sem lehet a ludas.
Lesz ez ennél jobb? HTTP, FTP , pingek viszont hozzák a csomag szintjét, ki érti ezt???
Ja ez Zuglóban van (14. ker.
).
[Szerkesztve] -
Eagle16
addikt
Nekem az előbb többször megakadt a net, nemtudom milehet vele, most először csinál ilyet...

-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
student
üzenetére
Szerintem eléggé vegyesek a vélemények, érdeklődjél a hozzád legközelebbi helyen, hogy ott milyen ADSL-re a feltöltés. Biztos van valakinek a szomszédban Chellója.Amúgy az előbb annak a barátomnak, akiről írtam, hogy 30-40-50-el megy hozzá a cucc, az előbb küldtem neki progit és ment 70-el. Szóval gyorsabb volt, mint eddig.
Amúgy onnantól fogva, hogy mindenki a Chellóra fogja, ha kevés a feltöltése ADSL-re, szerintem nem csak a Chellot lehet okolni. Ha egyszer ADSL-re valahova nekem megy 85-90k-val fel a cucc(MSN és DC is), és mondjuk az egyik barátomhoz csak 50-el megy mondjuk, vagy most például 70k-val, de ugye ez sem max sebesség, ez az 50k vagy 70 k sebesség szerintem nem a UPC hibája, hiszen ezek szerint Chelló tudná tőlem 90k-val küldeni a cuccot, az meg már az ADSL hibája, hogy valahova lassabban megy,szerintem. remélem érthető voltam. Amúgy őszintén megmondom, számítógép hardware témában eléggé jártas vagyok(vagyis annak érzem magam egy átlag felhasználóhoz képest
)de ezekhez a hálózati témákhoz semmit nem értek, szóval ha hülyeséget írtam, akkor tessék figyelmen kívül hagyni a hozzászólás halvány részét 
-
jerry311
nagyúr
Ha a modemed nincs mindig online-ban, akkor kb. 0% eséllyel találsz hibát a modem és a számítógéped közt.
Mivel nem központi hiba, valószínűleg a lépcsőházi elosztó és a kábelmodem közt lesz gond vagy éppen a modemmel...
Ha nem kértetek szerelőt, akkor:
- nézd meg az összes csatlakozót:
- sérült?
- laza?
- nézd végig a koax kábelt:
- sérült?
- meg van törve?
Ha a fentiek rendben vannak, akkor érdemes letesztelni a stabilitást a lakásba beérkező kábelen. Tehát az első elosztási pontnál szétcsavarod és rádugod a modemet. Ha ott stabil, akkor lakáson belül van a gond, ha ott sem stabil akkor lakáson kívül. Utóbbi esetben kérj egy szerelőt a UPC-től, hogy javítsa meg.
Ezenkívül lehet még gond a modemmel vagy a tápegységével is... -
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
student
üzenetére
Én például eléggé szépen töltök fel ADSL-esnek is. Most kivételesen használtam DC++-t, mert amúgy már nagyon régen nem használtam és 85kb (max) sebességgel töltöttem fel az emberkének.
MSN-en az egyik ADSL-es haveromnak szintén max sebességgel küldtem át a Szökés részeit.
[link]
Viszont egy másik havernak, aki szintén ADSL-es és szintén ugyanannál a szolgáltatónál van, ahhoz lassabban mennek át a dolgok. Nem mértem le, de saccra úgy 30-40-50 kb között megy(max sebesség fele nagyságrendileg). Ezek között az értékek között ingadozik, hogy miért azt nem tudom. -
Trak
addikt
válasz
jerry311
üzenetére
Jólvanna, értek én a szóból... még ha csak sokadszorra is

(Tudod, félős vagyok, nem mertem felhívni őket, hátha egy lágy hangú női hang veszi fel, én meg nem merek beleszólni
)
Bnőm megunta otthon és akcióba kezdett. Megtörtént a telefon, tényleg nincs már fejlesztés a környéken, megnézték, valamiért a modemünk és a központ között nincs állandó kapcsolat... Úgyhogy megyek haza és jöhet a teszt, kábeligazgatás gépen, modemen, fali csatlakozón, próbálkozás másik hálókártyával stb, aztán ha végképp nincs megoldás, akkor kijönnek, megnézik. -
student
őstag
csellosok tudnak már maxxal tölteni nem csellosoknak is fel?
-
Laca19 (a)
aktív tag
Azért mert nálad hiba van, attól még a többi előfizetőnek lehet jó a Chello szolgáltatása.
Nálam meg két év óta nem volt semmi különösebb probléma: kétszer ment el a net éjjelre és egyszer volt belassulás. Mindez két év alatt.
Mellesleg talán a 1221-et kéne hívnod. Vagy a telefonod is naponta 50x ledob a hálózatról? -
dilipok
veterán
akkor ott nálad van a bibi. És ezért te már senkinek nem ajálnod?? komoly. Én pedig pont az elentétes véleményen vagyok. Itt legalább kapod a 10mbitet, nem vmi up to akárhány megabittel kecsegtet. Mit mondtak az üfen, mi a baj a kapcsolattal? Mert az messze nem normális amit írtál... nem küldtek ki szerelőt? vagy akármi... Vagy csal összetették a két kezüket, hogy bocs, de így jártál??
mert ezt nem hiszem -
persil
nagyúr
Chello-t nem ajánlom senkinek, tök mindegy mennyire gyors (nekem pl 10mbit) viszont napi szinten vagy 50x tuti, hogy leáll a kapcsolat és újra kell indíteni -.-''
Tehát ha épp nincs időm itt ülni a gép mellett és pesztrálgatni akkor szinte lehetetlen letölteni valamit.
(hozzáteszem, az előző előfizetésemnél semmi gond nem volt.. ) -
Drizzt
nagyúr
Csepelen viszont nekem úgy tűnik, hogy visszaállt a régi jól megszokkott megbízható működés. Bár az utóbbi két hónap bűn rossz volt.
-
Trak
addikt
Ahogy korábban írtam, mostanában elmegy néha a net változó időre (10-30 perc) ilyenkor nem is világít a modemen csak 1-2 lámpa, 1 meg talán villog, eddig leginkább este történt, nem nagyon zavart.
De most bnőm napközben dolgozott és nem tudta elküldeni a munkáját ez miatt, egymás után kétszer is volt délután 2 és 4 között. Lehetséges, hogy állítgatnak valamit, vagy lehet hogy ez valamilyen egyéb probléma (modem, mittomén)? Ha az előbbi, akkor miért napközben csinálják?
-
Trak
addikt
válasz
jerry311
üzenetére
Igazából két problémát raktam össze: az elmúlt hetekben volt többször a nem online állapotos probléma, amikor a hsz-t írtam, akkor ez nem volt, csak a lassulás.
De mind1, összességében nincs óriási problémám vele, játék jó, netezés jó, FTP és web letöltés jó, a p2p meg majd javulgat... -
jerry311
nagyúr
Ha figyelmesen elolvastad volna a login ablak tartalmát, találtál volna egy linket, ami elküldi a chellos email címedre a jelszavadat. De ha az egyik chellos oldalon be tudsz lépni, a másikon nem, akkor azokon az oldalakon ahol nem tudsz belépni, ki vagy tiltva. Miért? Mert valaki elegendően sokszor próbálkozott belépni a te felhasználóneveddel, ahoz, hogy a rendszer kitiltson. Mit lehet tenni? Be kell lépni az adatmódosítás oldalra és megváltoztatni a jelszavad. Ha oda sem tudsz belépni, akkor telefon: 1221 - jelszócsere.
Tudom, te az adatmódosítás oldalra sem tudsz belépni (tehát marad a telefon 1221-re), de a fenti how-to nem csak neked készült. -
Pá
addikt
Valamiért nem működik a prov.chello.
Pár napja tűnt fel amikor új aliast akartam létrehozni. De most kéne a modemreg miatt is, viszont most sem jön be.
Nem fogadja el a felhasználónév/jelszó párost. Próbáltam kukacchelloval is meg nélküle is...
Esetleg honnan lehet megtudni ezeket ha véletlenül rosszul emlékznék rájuk? Emailben elküldik? Vagy ha felhívom a upct elárulják?
az adatmódosításos jelszó ugyanaz mint a forgalommegnézős? Mert a forgalomama meg tudom nézni most is, csak adatmódosítani nem enged be.
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
válasz
jerry311
üzenetére
Valamit muszáj lesz nekik, mert ez egy vicc.... IV ker-ben jelenleg olyan, mint 10 éve, amikor 56-os modemmel neteztem. Rászabadult mindenki hétvégén. és meghalt? Remélem nem, csak valami más gond van, és hamar megjavítják. Az utóbbi 1 hétben sokszor szakadozott a net, a modemen csak 1-2 lámpa villagott, nem volt net 1-2 órára, reméltem, hogy javítanak valamit, bővítenek, de sajnos nem úgy tűnik.
Az előbb egy 54 kbyte-os dokumentumot sikerült 10 másodperc alatt letöltenem
Remélem nem kezdem el bánni, hogy aláírtam azt a 2 évet... -
Skynet258
veterán
Hello srácok, bocs az offért, hátha valakit érdekel

[link]
Köcc! -
Csapi007
veterán
Hello
Mitől lehet az hogy 50-60 seeder van de csak 5-10-hez csatlakozik? -
Brett apó
tag
-
Apollyon
Korrektor
Nah most akkor én is hozzátenném, hogy a DC is egy szar. Általában még a filelist sem jön le, tehát letölteni is elég nehéz, másrészt meg nevetséges sebességekkel töltenek rólam..
Hát ez csúcs!
-
lorcsi
veterán
valami nagyon nem lett jó ezzel a sávszél emeléssel

sokkal többel tudna jönni a torrent, de hiába korlátozom a feltöltést akkor sem jön gyorsabban
-
kovacs_t
csendes tag
válasz
Zordkaszás
üzenetére
Helló
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, akkor hamarosan elnyargalok egy WiFi routerért.
Üdv
T -
Superman
nagyúr
Ez már tényleg elszomorító. Mint mondtam chellos a net, a kábeltévé és a telefon is. Tegnap délután óta, hol van 10 percre net és telefon, hol egyáltalán nincs. Mi lenne, ha orvost kéne hívni telefonon, vagy tűz lenne, stb? Mobilon felhívtam az ügyféklszolgálatot, azt mondták, hogy Miskolc körzetében gond van, de ez tegnap kora délután volt, és még ma is hol van, hol nincs, de inkább nincs, se net, se telefon).

-
Zordkaszás
senior tag
válasz
kovacs_t
üzenetére
1, routert megveszed
2, beállítod dynamic IP-re a WAN oldalt
3, modem reset
4, router reset
5, prov.chello.hu next->next->next->finish
6, router reset.
7, működik.
de ha akarod klónozhatod a géped MAC címét a router WAN portjára és akkor nem kel regisztrálni meg modem resetelni, meg semmit, csak berakni a routert jól a helyére. -
zszszs
tag
Megnéztem mennyit töltöttem eddig áprilisban, azt mondja, hogy 126 MB !!!
Ez igen, vajon hogy jött ki nekik?
Amúgy havi 15-20 GB -re szokott kijönni...
[Szerkesztve] -
kovacs_t
csendes tag
Sziasztok
Chello-s netünk van. Most egylaptop van rákötve, ezzel működik. Szeretnék rátenni egy WiFi routert, hogy két laptoppal menjen a dolog. 1221 en az ügyfélszolgálatos lány azt mondta, van erre lehetőség, viszont a prov.chello.hu/selfcare oldalon belépve nem találok MAC módosítási lehetőséget, csak email címet lehet módosítani, személyes adatokat, jelszót, ilyesmit.
Beléptem simán a prov.chello.hu oldalon is, ittelőször elenőríztette velem az adatokat (név, ügyfélszám, kábel MAC, számítógép MAC, majd az igenre kattintva arra kért, kapcsoljam ki a gépet,húzzam ki a routert majd dugjam vissza. Itt megszakítottama dolgot, mert nem akartam galibát csinálni, illetve ugye WiFi routerem sins, addig nem veszek,amíg nem tudom, hogy meg lehet-e csinálni a dolgot. Gondolom az lenne a megldás, hogy gép MAC címe módosul a WiFi router címére.
Szóval valaki tudna segíteni egy olyan leírással, hogy hogyan ésmelyik oldalon kell végig csinálni ezt a dolgot?
Köszi szépen -
whitehand
senior tag
na gyerekek abszolout mértékben meg vagyok elégedve reggel 7 körül 580 kB/s körül szedtem DC++-rol.... a torrentet nem tudom ki használja de az legyen az ö baja...
-
törölt tag
meg mindig az van, hogy harom havi atlag nem lehet tobb 250-nel
technikai akadalya nincs ennek a mennyisegnek, de ha tulleped, akkor a chello kontaktolni fog veled
egyebkent az a havi 250 giga siman elerheto, nem csak a letoltest kell nezni, hanem a feltoltest is...hiaba toltessz le mondjuk 50 gigat egy honapban, ha ennek tobbszorose megy felfele...
-
jerry311
nagyúr
válasz
Uncool Ben
üzenetére
Az még mindig sovány... Kell annak még javulni...
-
Uncool Ben
tag
Tényleg bosszantó változás, amit a fejlesztések hoztak p2p téren, de van remény. Nekem bő egy hónapon keresztül használhatatlan volt a torrent (chello extreme, max 10KB/s le és fel irányban is, de inkább csak 1-2KB/s, egy kerülettel arréb viszont nem volt ilyen problémám). Manapság már teljes sebességel megy kifele, és lefele is eléri az 50KB/s-et (több száz seed és peer mellett) egy népszerű torrenttel, mint pl. egy évad egy népszerű sorozatból. Nem mondom, lehetne az az 50 500 is, de ez már a használható kategóriát súrolja alulról az eddigi borzalom után.
[Szerkesztve] -
jerry311
nagyúr
válasz
Andrewhouse
üzenetére
A hivatalos megfogalmazás az volt, hogy a ''régi forgalmi korlátokat megszűntették'', ez ugye nem zárja ki új forgalmi korlátok alkalmazását...
-
dilipok
veterán
válasz
Andrewhouse
üzenetére
töltsél NBA-t, azzal át lehet lépni a korlátot
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Andrewhouse
aktív tag
válasz
EQMontoya
üzenetére
Köszönömválaszod!
Hát 3*250=750gb-ot azért1hónap alatt le se tudok tölteni az elégsok
Vagy valakinek már sikerült?......mondjuk egyes hellyekről le lehet tölteni annyit....de az akkor is tök sok......
De azt se értem hogy azt mondták vége a korlátnak annyit lehet tölteni amennyit akarunk...vagy csak éntudom rosszul...
Namindegy a 3*250gb az már nagyonjó.........demikorlessz azhogy ''végtelen''?
Üdv........ -
EQMontoya
veterán
válasz
Andrewhouse
üzenetére
RTFFP
Adatforgalommérés az folyik, csak nem korlátoznak le 30g után... ha átléped 3x a 250g-t, akkor viszont repülsz.
Aktív témák
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

).
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/118321837.png)
ez még türhetö
viszont ez nem rossz
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/118266453.png)