- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
válasz
Silencer83 #3093 üzenetére
Felhívhatod őket, de valószínűleg elhajtanak azzal, hogy a garantált minimum sávszélességet eléred. Illetve sokan használják a netet, próbáld este, meg majd a bővítések után jó lesz.
-
Silencer83
addikt
válasz
Racecam #3094 üzenetére
nah beszeltem egy UPC ismerosommel, azt mondjak nem nalam a hiba
a fejlsztes kozben elofordulhat / Pecsen sokan hivtak oket emiatt / h vagy az up v download ertek ingadozik ill nem hozza az eloirt szintet, 2het ~ es realizalodik.
havere uez a motorola modem, meg verzio is. o is usb nyomja
shev: usb uugy birja, nem szuk keresztmetszet -
shev7
veterán
válasz
nem lehet, hogy az usb nem birja? (Tudom birnia kene, de en megprobalnam utp-n is)
-
zszszs
tag
Sziasztok, Pécsett, Kertvárosban történt már emelés?
-
Racecam
nagyúr
válasz
Ugyanaz a modem?
-
Racecam
nagyúr
válasz
Silencer83 #3091 üzenetére
Közbeiktatott eszközöd (router), nincs?
Ha van, akkor próbáld meg néküle is. -
Jégkokó
veterán
válasz
Silencer83 #3089 üzenetére
Ezek szerint teljesen normális tegnap a 8 kerben is ennyit mértem csellóval kb.De azért lesz sztem még itt vmi javulás
-
Silencer83
addikt
hello!
normalis az, h a classic csellom amit upgradeletek ugye 10/1 megara, most
6-6.5 mega down / es 1mega upload-ot nyom?
magyaran a download nem az igazi, csak az upload eri el a megadott szintet
-
Racecam
nagyúr
1. Tudom, csak azért írtam, hogy akkor az 1 éves hűséggel lehet csak összehasonlítani. (7900.- Ft.)
2. Ez nem annyira jó hír...
3. Rendben.
Vagy azt tudod még csinálni, hogy aláírsz 2 évet extremmel, és akkor 8900 Ft.- 10/1.
(Ha van UPC telefon, akkor így ott is kedvezmény lesz.) -
Jégkokó
veterán
Tegnap kipróbáltam, hogy mit tud ez a 10 megás cselló, de kicsit vicces értékeket adott ki, 4 megabit volt a letöltés a feltöltés meg 1 mega.Kicsit vicces hogy a feltöltést mindenhol tudják tartani, de a letöltés még nem az igazi
-
Scoobyka
addikt
válasz
YouCanCANON #3071 üzenetére
nekem már 28án emeltek...és be is linkeltem a speedes eredményeket..Debrecenben te merre laksz?Modem reset volt?
-
Dictator^
veterán
válasz
jerry311 #3081 üzenetére
van róla hir az oldalon is de ez sem ad rá választ: [link]
amugy a chellonál már emeltek? ugyanolyan csomagok voltak az mttnél is mint a chellonál , szóval a chellosoknak tudni kellene, hogy melyik csomagot hova emelték.
de a lényeg megvan, a 3mbit ->10mbit, ha ez tuti akkor a többi amit irtam értelemszerűen okés.
azért thx a választ. -
dokar
addikt
válasz
Racecam #3077 üzenetére
1. közdolgozói netet csak 1 év hűségnyilatkozattal lehet kérni, de aláírnék én 2 évet is
2. mert még van 3 hónap az egy éves hűségnyilatkozatból
3. majd utánanézek
egyelőre az a legjobb megoldás, hogy 3 hónap múlva megszüntetem a közdolgozói csomagom és megyek két évre mediumra; ergo így már nincs értelme a közdolgozói csomagnak -
jerry311
nagyúr
válasz
Viktor0610 #3079 üzenetére
Olyan Aktívosan, Mónika show módra kiemelt volt az a ''UPC gerinchálózati problémák'', mint amennyire néphangulat keltőek az előzőleg említett műsorok.
-
jerry311
nagyúr
válasz
Dictator^ #3080 üzenetére
[link]
Hasonló átalakítás a Monortel ADSL kínálatában is
Hasonló feltételekkel és a kábeles internethez hasonló kínálatú portfolióra cserélik le április 1-jétől a UPC-cégcsoporthoz tartozó Monor Telefon Társaság (Monortel, MTT) szélessávú ADSL internet-szolgáltatásának választékát is. Az eltérő technológiából (a tavaly szeptemberben bevezetett ADSL2+) fakadóan azonban az MTT esetében a professional csomag nem 20, hanem 18 Mb-es csúcssebességet nyújt majd.
Egyelúre ennyit lehet tudni, monortelnél még nincs róla hír: [link] -
-
jerry311
nagyúr
válasz
Viktor0610 #3072 üzenetére
Jólvan, te is okos vagy. Azt hittem a ''MODERÁTOR'' azt jelenti, hogy a normál fórumozónál nagyobb intelligenciával rendelkeztek, de úgy látszik ez csak arra vonatkozik, hogy ''levizsgáztatok'' a fórum alapelvekből.
1, olvass
2, olvasd el mire válaszoltam. Kiemelem neked a lényeget belőle: lenne egy fura kérdésem, lehet hülyeséget fogok zagyválni, de majd kijavittok. a monornet ugye a chellotól béreli/veszi a vonalat (pontosan ezt se tudom, hogy megy). amikor a chellot emelték akkor a monornet is eléggé lehalt, tegnap max ilyen 7-15k-val tudtam tölteni a 3mbites nettemmel.
3, Elmondom mégegyszer, hogy te is megértsd: A monornet a UPC leányvállalata. A monornet előfizetőket ugyanúgy érintik a UPC gerincvonali problémái, mint a chellosokat.
Mint ahogy a már többször is belinkelt [link] [link] BIX statisztikákból látszik, ilyenek vannak az emelés óta. Ugyanezeken a helyeken látszik, hogy az emelés előtt nem voltak ilyenek.
Kis gondolkodás után belátható, hogy nem fog így maradni. Ha így maradna, akkor a UPC elég sok előfizetőt veszthetne, meg ugye a panaszáradat, stb, ez nem jó. Tehát valószínűleg azon dolgoznak, hogy stabil legyen megint a szolgáltatás. Mellesleg a BIX-en látható ingadozás/szakadozás nem feltétlenül gerincvonali probléma és nem is biztos, hogy hiba. Legalábbis sokkal valószínűbbnek tartom, hogy ezek egy-egy nagyobb forgalmú router vagy switch finomhangolása közben szükségessé vált interface reset-ek eredményei, nem pedig crashelő eszközök vagy éppen itt-ott egy-egy eszközcsere nagyobb telhesítményűre. Mellesleg a bitagyú usereken kívül senki sem gondolta, hogy varászütésre 3x sebesség lesz minden probléma nélkül. Ez van jelenleg. Nem kell szeretni. Lehet utálni. Lehet véleményt kifejezni.
Miért érzem őgy, hogy megint feleslegesen koptattam a billentyűzetem? -
vedini
őstag
nálam még nincs változás, bár a városban már több helyen is emeltek:
remélem 1-2 héten belül itt is meg lesz az emelés -
Apollyon
Korrektor
válasz
Viktor0610 #3072 üzenetére
Nah tudtam hogy ez lesz!
UPC megcsinálta a tutit! Valószínűleg megugrik a chellosok számának tábora..
Btw nincs valami konkrét weboldal ahol vannak statisztikák ezzel kapcsolatban..? -
dokar
addikt
gusztustalan a UPC, a köztisztviselői 3M-es classicnak megfelelő netet 10M helyett csak 5M-re növeli mert classicból nem extrémbe, hanem csak mediumba léptetik az embert!
-
-
YouCanCANON
aktív tag
Debrecenben volt már chello sávszélesség emelés? Ha igen, hol merre? Kinek mi a tapasztalata? Ping, upstream, downstream?!
Miért kiabálsz?
Viktor0610 -
Fulmi
senior tag
huhu, lehel tér pest westend mellett
[Szerkesztve] -
FefeeX
veterán
nekem a bitcomet kiakasztotta a gépem egymás után 3szor is... Maxon ment fel/le kb. 10 percig és csúnya progigondok, lassulás, akadásállt be, szóval ez okozhatja... Ha nem töltöttél, és folyamatosan magas lag, közben folyamatosan jó ping - mivel most ugye ingadozik a dolog - akkor nem tudom mi a gáz, de speciel a WoW hivatalos szerverek mostanában csúnyán laggolnak...
-
#PeTeY#
aktív tag
Úgy néz ki Debrecenben is megtörtént, aminek meg kellett örténnie.
[Szerkesztve] -
-
F.B.I.
veterán
Helló!
Kérdésem ill. problémám: a pingem jó a mérő szerint 35-50 de mindezek ellenére játék közben erősen laggolok.Ez lehet a wifis router hibája?Nem olcsó darab ( zyxel 18 pénz).
A segítőkész válaszokat előre is köszönöm. -
Dictator^
veterán
lenne egy fura kérdésem, lehet hülyeséget fogok zagyválni, de majd kijavittok.
a monornet ugye a chellotól béreli/veszi a vonalat (pontosan ezt se tudom, hogy megy).
amikor a chellot emelték akkor a monornet is eléggé lehalt, tegnap max ilyen 7-15k-val tudtam tölteni a 3mbites nettemmel.
a monornet április 1-jétől kezd majd emelni.
a jelenlegi csomagok igy néznek ki:
ADSL light csomag (512/128 kbit/sec)
ADSL standard csomag (1536/384 kbit/sec)
ADSL classic csomag (3072/512 kbit/sec)
ADSL plus csomag (6144/1024 kbit/sec)
Hasonló feltételekkel és a kábeles internethez hasonló kínálatú portfolióra cserélik le április 1-jétől a UPC-cégcsoporthoz tartozó Monor Telefon Társaság (Monortel, MTT) szélessávú ADSL internet-szolgáltatásának választékát is. Az eltérő technológiából (a tavaly szeptemberben bevezetett ADSL2+) fakadóan azonban az MTT esetében a professional csomag nem 20, hanem 18 Mb-es csúcssebességet nyújt majd.
még jópár embernek van 2mbites nete itt a monornetél akinél régebben nem emeltek és igy maradt. a kérdés, hogyha emelni fog a monornet, ilyen csomagokra(hsz legalján látható)-> (a 20mbit helyett itt csak 18bmit lesz), akkor ha jól értem akkor igy fog kinézni?:
512kbit -> 1,2mbit
1,5mbit,2mbit -> 5mbit
3mbit -> 10mbit
6mbit -> 18mbit?
MINIMUM 1280/256 5.500 Ft
MEDIUM 5120/768 7.900 Ft
EXTREME 10240/1024 9.900 Ft
PROFESSIONAL 20480/1024 16.900 Ft
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz
Viktor0610 #3058 üzenetére
Igen stabilnak mondható, nem nagyon volt vele probléma. (Kb, 6 éve vagyok chellos, nem nagyon volt panaszom.) Persze most az emelés utáni, fejlesztés közbeni (előtti) időszakban biztos várhatóak ingadozások, de ez nem jellemző.
-
Viszlát
addikt
válasz
Másodsorban tudok nyilatkozni, egész este stabilan jött 2-2,2 megával, 10-15ms-os pingem volt egész nap.
-
ivcsi86
tag
mindenkinek igy ingadozik??? nekem classicom van,és minden mérésnél nagyságrendekkel másot mutat.
mi az a ''latency''? -
jerry311
nagyúr
válasz
Valóban, a DOCSIS előtti időszakban Csepel sosem volt az élen rendelkezésre állás terüleétn. Viszont a DOCSIS miatt nagyon durván fel kellett újítani a hálózatot, azóta megy rendesen.
-
(Elsősorban a csepeli) Chello-előfizetőktől kérdem, mennyire stabil a hozzáférésük, mennyire hozza azt a szintet a szolgáltató, amit letöltési maximumban megjelölt?
Egy ismerősöm (igaz, évekkel ezelőtt) folyton arra panaszkodott, h. lassú, akadozik, stb... Kíváncsi volnék, változott-e és ha igen, merre?
Minden véleményt szívesen fogadok és előre is köszönök! -
Bandus99
őstag
Feltesezm ismet a kerdest, mert senkitol nem kaptam megerosito valaszt
Elsosorban jerry311 kolleganak.
Tehat jol latom, hogy ebben a honapban uj elofizetok belepesenel nincs semmi extra kedvezmeny, vagy ajandek? -
klepto
addikt
Sziasztok! Dunaújváros már reggel 7 óta 10M, mióta felkeltem. És még csak újra sem kellett indítanom a modemet
Hétvégén megyek át anyámékhoz, nekik minimumuk van, kíváncsi vagyok, hogy ott is érzhető-e már az emelés -
jerry311
nagyúr
Forgalommérő az emelés után is jól működik
-
darabka
tag
Na, nem mintha nem lenne elég
-
Fulmi
senior tag
válasz
Racecam #3046 üzenetére
hehe, nekem mindig az jön le h amikor egy olyan ember válaszol aki otthon van a témában egy olyan embernek akinek köze sincs a témához akkor az rohadt nagyképűen ír. lehet szépen is megmondani neki h figyussz már itt a link ezeket ovasd el. nem azt h te paraszt ne csak write only üzemmódban legyél már...
ez most nem neked szól...
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
Igen, általában a nagyképűek szokták leoltani a szegény szerény usereket.
Nem azok, akik szeretnének valami rendszert vinni a fórumba.
Ja, és ezek általában egoista köcsögök is.
u.i.: Ez most nem Neked szól, de úgy látszik egyszerűbb feltenni a kérdést 1001-ed szer is, hogy akkor most eltörölték a korlátot, mint beírni a keresőbe, hogy ''forgalmi korlát'' [link] és ez mindaddig így is marad, amíg lesz aki válaszol. -
Zenty
őstag
Jó talán 100 év mulva elérjük a japók mostani szintjét ,hogy 100 mb szinkronba le ,fel otthon...
De nekem most ez is bőven elegendő ez a 1200 kb letöltés atom durva ,és minden film 1 secre jön be streambe..
Szal ezt már érdemes lenne kihazszálni valami hd tv streamel! Nemtud valaki egy free oldalt?
[Szerkesztve] -
FefeeX
veterán
Sajna otthon ilyen sosem lesz...
-
EQMontoya
veterán
Bazzeg, ez egyenlőre sokkal rosszabb, mint emelés előtt... -
_stick_
őstag
Sziasztok!
Igaz az, hogy a classicnál megszűntették a havi 30G limitet? -
Gordiann
őstag
Köszönöm a segítséget.
Ha a körülmények megengedik (pl.: kábel-behúzás) akkor úgy gondolom, hogy váltok.
8900Ft. 2 éves hűséggel elég jó ár érte. -
Keksz
senior tag
-
YouCanCANON
aktív tag
DEBRECEN... most próbáltam letölteni egy debreceni szerverhotelben levő gépemről... neki dedikált 100as csalakozása van... délelőtt bekötés után kb. 1000k-val jött, most meg ugrabugrál 350és700 között... ez miért van? szokásos a chellonál? idáig adsl-em volt... igaz csak max 5Mbps, de az stabil
-
jerry311
nagyúr
-
dulifiO
aktív tag
sziasztok!
az a problémám hogy nem tudok már napok óta belépni az adminisztrációs felületre (emailokat beállítani stb), azt írja ki hogy a felhasználónév vagy a jelszó nem jó, pedig mind a kettő biztos!
internet explorerrel, operával, mozillával is próbáltam már de mindegyikkel ugyanaz az eredmény. Nem az alap jelszó van megadva ami a szerződésen van, hanem egy saját, de száz százalék hogy minden stimmel!
mit tudok tenni?
előre is köszi! -
Gordiann
őstag
Hali
1. Szeretnék váltani szolgáltatót..... gondolkozok Chello-ban is. Megéri ''8Mb-es'' DSL-ről váltani?
2. Mennyire stabil a 10Mb?
3. Most milyen csomag felel meg a 10Mb-es gyorsaságnak, ha megrendelem?
Köszi
Gordian
......DSL-em 6Mb-nél nem képes többel menni
[Szerkesztve] -
OrangeBud
tag
Pécs :
[URL=http://www.speedtest.net][/URL]
-
Fulmi
senior tag
van esetleg olyan topic mint adslhez h hol emeltek már?
-
Racecam
nagyúr
válasz
ballington #3006 üzenetére
Panda Maci!
Először is, direkt nem címeztem senkinek.
Másodszor, mint említettem, nagyrészt erről szólt a topic már egy hónapja, mióta kijött az új Ászf.
A dolgozónet nem ''classic'' alapú, hanem azzal egyenértékú szolgáltatást nyújtó csomag volt. De az, ahogy a többi csomag is, megszűnt.
Most a medium csomaggal egyenértékű szolgáltatást kapsz -10% áron. (Ami egyébként a régebbi szolgáltatásnál lényegesen gyorsabb.)
Három lehetőséged van, vagy maradsz itt, vagy 2 év hűség mediummal 6900-ért (és akkor ugyanazt olcsóbban kapod), vagy 2 év hűség Extremmel 8900-ért. Felfelé tetszés szerint válthatsz. -
Zenty
őstag
válasz
ballington #3007 üzenetére
nálam 14 ,de az reggel ugye
-
ballington
addikt
válasz
Racecam #2998 üzenetére
nem rinyáltam, csak nem értettem.
mellesleg azt nem gondoltam, h a dolgozónetre (ami classic alapú) más emelési mód vonatkozik.
sajnálom, h ezzel megbántottalak.
azt hittem, h a dolgozónetre ugyanúgy vonatkozik, mint a classic-ra, álmomban sem gondoltam...de most már tudom. -
Zenty
őstag
Nah a pingek is kezdenek javulni már olyan 30 az átlag ms.
Bár gondolom este lesz érdekes hogy birja a rendszer ,de szerintem nem lesz gáz
Egyébként ahogy nézem többségben jön 1200 a letöltés.
1.2 giga 15 perc allat jött leh ,és sok a 250 giga mi?
[Szerkesztve] -
Viszlát
addikt
Hát ez gyors volt, első nap megemelték (Várpalota). 20 mbit rlz
-
YouCanCANON
aktív tag
hello! kérdés: a modembe hol lehet belenézni? mert csak az alap oldal jön be, a többire ''This feature is not enabled.'' A márkája: Scientific Atlanta (CISCO)...
...firmware: epc2203-ESIP-5-v202r1262-060825.bin
másik kérdés: megnéztem chello regisztrációs oldalon: Chello Extreme van beállitva + SIP + VoiceMail ... mennyi sebességnek kell lenni le/fel?
Debrecenben sávszél növelési tapasztalatok? Jelenleg 10megával töltök le, és majdnem 1megával fel... ma kötötték be -
TeeJay
félisten
BIX-en 20gigabites zuhanás csak úgy
[link]
durva
Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged