Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
ROBERTOH
őstag
Központi leállás volt, vagy csak egy bizonyos területet érintett?
-
ROBERTOH
őstag
Csak nekem nem volt internet éjjel 1-3-ig? Illetve délelőtt is elment 10-20 percre...
-
ROBERTOH
őstag
No nem ment a net kb 5 percig...
-
ROBERTOH
őstag
Előbb elment 5-6 percre a net...
-
ROBERTOH
őstag
Éjjel 1-től 13:20-ig nem ment a netem. Hát mi lett az eredménye: sebességnövelés!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként Újpest és standard:![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/108165933.png)
-
ROBERTOH
őstag
Köszi nektek!

-
ROBERTOH
őstag
válasz
Perillustris
üzenetére
Köszi! Csak egy dolgot nem értek:
''Akciós ajánlatunk:
2009. április 30-ig tartó hűségidőszak esetén:
Installálási (bekötési) díj: bruttó 2.500 Ft
Havidíj: bruttó 450 Ft
Áraink tartalmazzák a 20%-os Áfá-t.''
Ez azt jelenti, hogy külön hűségnyilatkozat van a routerre, vagy hogy csak új előfizetés esetén lehet igényelni, aminek a hűségideje 2009. április 30-ig tart? -
ROBERTOH
őstag
Szevasztok! Routert akarok vásárolni, nem tudom, a upc-s internetnek van-e valami speciális igénye (mint pl. egyes adsl netnél a pppoe protokol megléte), vagy bármilyen router jó neki?
-
ROBERTOH
őstag
Eddigi hsz-eiből azt vettem ki, hogy adsl-e van; és mint tudjuk az ország nagy részén a t-com vonalán keresztül adsl-eznek, ahol február végéig sávszélességet emelnek. Nos ha még nem emeltek neki sávszélt, akkor szép álom a 8Mbit, hacsaknem az elosztó mellett lakik...
A 2-3Mbites előfizetéseket általában 5-6Mbitre növelik, míg a feltöltési sebesség csak 480kbit/s szemben a upc 768kbit/s-os sebességével. Arról nem is beszélve, hogy a sávszél emelés óta mennyire rossz lett az adsl minősége, gondolok itt a sávszél ingadozástól kezdve a megszakadásokig illetőleg az nagyobb területeket érintő hibákig. Az igaz, hogy még nem lehet tudni, hogy a upc-nél a sebességnövelés mennyire fogja a szolgáltatás minőségét rontani, ennek ellenére én inkább a upc mellett döntenék, legalábbis az adsl-es tapasztalataimból ítélve... -
ROBERTOH
őstag
válasz
Felhasznalo9
üzenetére
Van az 1Mbit/s, a 4Mbit/s és a 8Mbit/s (és van egy extrém, a 18Mbit/s, de ennek az elérhetősége igen ritka). Az, hogy a különböző sávszélen belül a letöltési korlát függvényében több csomagot is csinálnak az az ő hülyeségük. ''megemeli kicsit savszelt a 3-4 legkisebb csomag(uk)ban'' így értelmetlen, mivel a 3-4 ''legkisebb csomag'' ugyanaz.
-
ROBERTOH
őstag
válasz
DonDragonka
üzenetére
Gratula! Akkor mégiscsak használod!
Bezzeg nekem azt hozza, amit nappal is... -
ROBERTOH
őstag
válasz
Bandus99
üzenetére
Adsl-nél a terhelésnek nincsen különösebb jelentősége, mivel minden előfizető szolgáltatása külön ''kábelen'' megy. Az 5 Mbit/s pedig inkább annak köszönhető, hogy az elosztó nem pont a házatok mellett van. (a letöltési sebesség az elosztótol való távolság függvényében csökken)
Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-1GEN I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- HP 200W töltők (19.5V x 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Persze, ha te upc üszis vagy, akkor kifejtheted a frankót!