Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Csapi007
veterán
Hello
Ez az emelés hogy lesz?
Március 1-től már mindenkinek a gyorsabb nete lesz?
Van olyan aki már rég átlépte a korlátot de még nem korlátozták le? -
Anki
csendes tag
Sziasztok!
Inkább csak read only módban szoktam használi a fórumot, de most jártam a soproni Upc irodában ahol a következöket tudtam meg a dolgozónettel kapcsolatban:
A kedvezményes csomagok függetlenül a cégektől v. közalkalmazotti kedvezményektől egységesen a medium besorolásuak lesznek 5120/768 korlát nélkül.
Egyre zagyvább a kép számomra! -
Grafiqs
őstag
Érdekes problémát kell megoldanom. Chellot kellene varázsolnom egy WinMe-vel felvértezett gépre.
De sajnos eddig nemnagyon jártam sikerrel. Képtelen vagyok a prov.chello.hu-t elérni. -
busman
veterán
33 gigánál járok kíváncsi leszek mi lesz....
-
törölt tag
sziasztok, nekem most ossze vissza megy a sebessegem
a speeednetet nezegetem, es ott voltak a kovetkezo eredmenyek: 6/1 Mbit, 4.5Mbit/400Kbit, 5 Mbit / 720 Kbit... sztetek?
-
jerry311
nagyúr
Természetesen át tudja írni.
Egyáltalán nem nehéz, főbb lépések:
1, konfig fájl letöltése a modemről. Amikor a modem bootol, akkor letölti a fájlt, amint feldolgozza, már nem lehet hozzáférni Etherneten vagy USB-n. Tehát valmikor akkor kell megszerezni, amikor letöltötte, de még nem dolgozta fel. Mission: Impossible 1.
2, Bár a konfig fájl nem kódolt, de digitálisan aláírták. Tehát a második lépés, a módosított konfig fájl ellátása egy olyan digitális aláírással, amit aztán majd a modem elfogad. Mission: Impossible 2.
3, Konfig fájl feltöltése a modemre. El kell érni, hogy a modem Ethernetről akarja a konfig fájlt, ne a koaxról. Mission: Impossible 3.
Természetesen, a kezdeti időkben, amikor még senki nem tudott semmit a fentiekről, voltak hanyag szolgáltatók, akik nem használták ki a biztonsági lehetőségeket. így sok-sok találatot kaphatsz ''uncap cable modem'' keresőszavakra. Ezek mára már elvaultak, mert nincs az a hülye szolgáltató, aki a fenti 3 fő lépést hagyná. Tehát szépen bezárták a kiskapukat. Természetesen feltörhetetlen védelem nincs, legfeljebb olyan sokáig tart feltörni, hogy nem érdemes próbálkozni vele. Na, ez is valami ilyesmi. -
Apollyon
Korrektor
Nekem az éjjel legalább 2 órán keresztül nem volt net. Egyáltalán nem, olyan mintha kihúztam volna a modemet, és csak 2 LED égett rajta. Újraindítás sem segített. Mire most bekapcsoltam a gépet már van net, de pl. az IP címem TELJESEN megváltozott. A sebességem ugyanaz... Ez mi volt?!
-
fman5510
csendes tag
Hali ! Most szerintetek februárban már nincs korlát ??? sima 1,5 ös upc netem van 15Gb korláttal ... pár nap alatt leszedtem folyamatosan 42 Gb ot és még mindig full sávszélen megy az ftp letöltés .. semmi levél, semmi korlát, semmi akadás .. Most akkor szerencsés vagyok vagy már eljött az új időszámítás ?

-
Ma délután 4körül nekem is szakadt a net, kb 20 percig nem volt semmi, reméltem, hogy modem/router restart után 10mbiten száguldok majd

-
yimm
aktív tag
Nálam megint valami nyünyü van. Az oldalak nem akarnak bejönni, amelyik bejön az meg hihetetlen lassan. A torrent az végül is megy 200 le/ 35 fel . A letöltes.com-rol 370-el jön a cucc masszivan. Na de kit érdekel a letoltes.com. Csepel Cheool classic
[Szerkesztve] -
Apollyon
Korrektor
Wow nah végre most már okés. Nekem még nem volt gondom a nettel, sebességgel sem, de a PH most nem működött. Gondolom az Önök Ph!C-jében volt a hiba

-
CPT.Pirk
Jómunkásember
már vagy egy éve nemvolt ijen, de megszakadt 15 percre a net, és azóta a ph!-val eléggé szenvedek, holott más oldalak pöccre jönnek. (bár ph régebben is lassan működött) @ pécs, standard
-
Csapi007
veterán
Hello
Már megint szarakszik.
14. ker. -
Fulmi
senior tag
atya ég nálam rohadtlassú ez a classic :S
-
jerry311
nagyúr
válasz
DonDragonka
üzenetére
Semmi gond, a lényeg ott van, hogy utánajártál és megtudtad a mi a valós helyzet.

Több kevesebb sikerrel (és kultúrával) erre próbálom (próbáljuk) rávenni az indulattal fórumozókat
De a lényeg: Szolgáltató diktál, előfizető meg marad vagy megy.
[Szerkesztve] -
jerry311
nagyúr
válasz
DonDragonka
üzenetére
Igen, sajnos vadkapitalista országunkban a pénz beszél. Szopó. Mindenkinek aki nincs közel a tűzhöz marad a bálnafa... meg a sírás. Szolgáltató diktál, előfizető meg marad vagy megy. Sajnos nem elég telített a piac, hogy a kisebb előfizetői csoportok elégedettsége is fontos legyen. így csak a nagy többségre koncentrálnak...

Vígasztaljon a tudat, hogy a dolgzók juttatási rendszerében is csak a chello light szerepel (illetve szerepelt amikor ott dolgoztam) mint választható opció. Ha jobb kell akkor fizetni kell, és nem a különbözetet a light és a választott csomag közt, hanem a teljes árat. Tudom, hogy ez nem vígasztal, de sajnos ez a jelenlegi helyzet. -
DonDragonka
őstag
válasz
jerry311
üzenetére
Vagy ha a céged olyan looser, hogy eleve ilyen szerződést köt, mint a miénk. Utána jártam, nálunk a cég így kötötte meg a szerződést függetlenül attól, hogy hányan veszünk részt benne.

Tehát a megállapításod ott igényel némi helyreigazítást, hogy pénz beszél a többi meg csak körítés…
Szóval 1 pont a UPC-nek, meg egy beletörődő elnézéskérés minden UPC fun-tól, ha beletapostam volna érzékeny lelkivilágába, síró pityogó
dühkitörésem közepette…
(Akinek nem inge nem veszi magára) -
jerry311
nagyúr
válasz
DonDragonka
üzenetére
Elolvastam az egészet még mielőtt válaszoltam, nem szokásom write only üzemmódban fórumozni... (túlzottan nem érdekel mit gondolsz arról, hogy mennyire olvastam a hozzászólásod, de itt egy válasz alább)
Az jött le belelőle amit írtam. Megy a sírás, mert egy nagyobb megrendelő többet kap ugyanazért a pénzért. Szopó a kis ügyfeleknek, de ez így van mindenütt. Nyilván nem szabad megkülönböztetni a vevőket, tehát a termék ára mindenkinek ugyanaz kell legyen azonos mennyiség esetén. Viszont szabad mennyiségi kedvezményt nyújtani, pl ha többet vesz akkor olcsóbb vagy ha többet vesz akkor egyel jobb kategória...
Welcome to the real world!
[Szerkesztve] -
yimm
aktív tag
Üdv. Nekem is dolgozo-netem van. Én BM-es vagyok. Most hivtam az UPC-t és az mondták hogy én sem tartozom az UPC parnerek közé. Adom is vissza az elöfizetést. Kötök másikat és adnak most hozzá 1 dvd lejátszót és 10 megabites lesz a netem
-
jerry311
nagyúr
válasz
DonDragonka
üzenetére
Attól kevesebb a te céged mint másé, hogy nem 500 előfizetése van a UPC-nél dolgoznetben, csak 50. Simán mennyiségi kedvezményekről van szó. Nyilván nagyon könnyű megvádolni a céget azzal, hogy nyalni akar az APEH-nek, csak ez bizonyíték nélkül lófaszt sem ér, főleg hogy olyan cégeknek is uyganazt a kedvezményt nyújtja, amelyiknek gyakorlatilag semmi köze a UPC-hez. 100%-ig biztos vagyok benne, hogy amint eléri a munkáltatód a megfelelő mennyiségű előfizetést a UPC-nél, változna a csomag amit kaptok.
Tényleg csak 3/0.5-ről 5/0.7-re emelték a sávszélességed, teljesen ingyen. Tényleg, szerintem jogos a sírásod, de most komolyan, én tényleg együttérzek veled (veletek).
Megint kiderült, hogy nem érdemes semmit sem adni, mert az mindig kevés.
Menj tüntess, mert a nyugdíajsok se meg a képviselők sem fizetnek adót. Sőt a képviselkők ingyen kapják a netet a UPC-től, pedig ők sem többek semmivel... LoL
(csak úgy zárójelesen: eddig is 3 árkategória volt dolgozónetre, attól függően, hogy hány előfizetése volt a cégnek. (a többség a legolcsóbb kategóriába esett)). -
Gabor970
addikt
legalábbis bízzunk benne, hogy így lesz!!!
-
Pá
addikt
válasz
DonDragonka
üzenetére
Anno én is dolgozónetet akartam, de nekünk nem is lehetett. Ez is megkülönböztetés. De túléltem.

-
DonDragonka
őstag
Pá: nem a szolgáltatással van bajom, hanem az elvvel. Ez amolyan vannak jók és még jobbak érzés. Még egyszer kérdem, az én cégem vagy bárkié aki nem a 10 megás csomagot fogja kapni mitől rosszabb mint mondjuk az APEH? Kíváncsi lennék akkor is így vélekednél e ha mondjuk csak azért mert mondjuk nem emitt laksz hanem amott, vagy bármi más módon megkülönböztetnének téged is, fele olyan gyorsan netezhetnél, bár technikailag erre nincs különösebb magyarázat…
Ez van ezt kell szeretni? Hát lehet… Ez meg kicsit hajaz arra a mentalitásra, hogy ha valami nem tetszik akkor pofád befogod, vagy el is lehet menni mondjuk Romániába ahol 50 megánál tartanak…
Én elgondolkoztam, most rajtad a sor, hogy a dolgozónetesek helyébe képzeld magad.
Gabor970: örülök neki, hogy neked teljesen mindegy, hogy X forintért 5 vagy 10 megás vonalon nyomulsz, ja mindezt úgy, hogy simán minden gond nélkül lehetne 10 megás a kapcsforg... Bár ez kicsit ellentmond annak, hogy a hozzászólásodban pont azt ecseteled, hogy mennyire volt drága, lassú és korlátolt 14 hónapja a neted.
Hangsúlyozom, az elv itt a bibi nem a szolgáltatás… Mondják azt, hogy dolgozónet, nincs kifogás, mindenkinek 5 megás és kész. Mindjárt máshogy hangzik mint az, hogy dolgozónet ok 5 mega de nem mindenkinek ám mert ugyan azon szolgáltatást előfizetők közül vannak még jobb, fontosabb(?) cégnél dolgozók és azok meg had örüljenek a 10 megának…
-
Gabor970
addikt
No én is dolgozónetes vagyok (nejem az EÜ-ben dolgozik) szal nem volt eddig sem rossz a 7200ft-os havidíj, és továbbra is a legolcsóbb 5megás lehetőség lesz szerintem! Amúgy is leginkább az adatforgalmi korlát zavart, ami nekünk is megszűnik, és nem az, hogy a 3megás tempó lassú lett volna. Nem keveset spóroltunk eddig sem a dolgozónettel
)
14 hónapja még 12000Ft-ot fizettem az akkori asszem másfélmegás netért, és mintha az adatforgalmi korlát is 15 v 20 giga körül lett volna. -
Pá
addikt
Most tulképp miért sírtok?(dolgozónetesek)
Aláírtatok egy szerződést, amiben a szolgáltató vállalta, hogy 1 vagy 2 évig 3/0,5-ös netet ad nektek 30 giga korláttal. Gondolom ez teljesen ok volt nektek, hiszen aláírtátok. Szóval akkor sem szólhatnátok egy szót sem, ha ez maradna a hűség végéig.
Ehhez képest majdnem dupla sebességet kaptok korlát nélkül, de már ez sem jó mert van akinek még több jut? Gondolkozzatok már el...
Amúgy meg el lehet menni, ennyiért csak rosszabb ajánlatokat fogtok kapni, de legalább jól megbüntettétek a UPC-t.
-
BeBe
csendes tag
válasz
Chieftec
üzenetére
Én valamikor szeptemberben kötöttem DolgzóNet-es chello-t és megkérdezték, hogy hányan dolgoznak a cégnél (multi), mert attól függően 2 vagy 3 féle ára van (pár száz forint különbséggel). Azt nem kötötték az orromra, mik a határok, de azt igen, hogy ez valami új. Lehet, hogy ez már ennek a szeparációnak az előszele volt

-
jety91
őstag
Ez viszont télleg szemétség lenne a upc-töl és akkora felháborodás lenne országos szinten hogy az csúcs...
Amugy aki megakarja tudni milyen netje lesz felhivhatja a upc-t és megkrédezheti(Én ezt holnap megteszem és ha télleg igaz akkor asszem lesz egy ''kis'' szóváltás a beszélgetés közben...)Ezzel most nagyon kiakasztottak

[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
DonDragonka
őstag
válasz
Chieftec
üzenetére
Ha ez a vérlázító „struktúra átgondolás” mögé bújtatott ratyizós megkülönböztetés valóban beigazolódik, nos abban a pillanatban megszüntetem az előfizetésem de még a kábel televíziót is lemondom…
Azért mert nem dolgozom a mindenható APEH-nél, vagy nem vagyok valamelyik gazdaságilag befolyásos vállalat melósa, ezért az én cégemnek nem kell nyalni két kézzel szétfeszítve azt a bizonyost???????
Még jó, hogy a döntés szabad. Azt csinálok az évi cca. 200E forintommal, amit akarok. Ha a fentiek igazak akkor bizony nem a UPC bevételét fogja növelni ez az összeg…

[Szerkesztve] -
Chieftec
őstag
Talaltam valamit:
A DolgozóNet kedvezményt anno a classic csomagra voltunk kénytelenek bevezetni, hiszen más, a light-nál magasabb csomagunk 2006. szeptemberéig nem volt. A chello portfolió váltás miatt ideje volt a DolgozóNet kedvezmény struktúrát is átgondolni. Ennek során arra törekedtünk, hogy az ügyfelek a jelenleginél magasabb sebességet, az eddigieknél nem rosszabb feltételeket kapjanak
chello extreme-et kapnak: APEH dolgozók, Sanofi-Aventis ZRt. (Chinoin) dolgozói, Dunaferr Rt. dolgozói, Unilever dolgozók, UPC Partnerek (UPC külsős dolgozók kedvezményes internet előfizetése)
Az összes többi előfizető chello medium (5120/768 kbps) csomagot kapja a jelenleg is fizetett áron és 1 évig ingyen adjuk a SmartGuard-ot''
Ha valaki nem biztos benne, akkor telefonáljon be és kérdezze meg, hogy ő személy szerint milyet fog kapni, mert azt már lehet tudni.
Az a kerdes, hogy akkor ki szamit ''UPC Partnernek'' Meg ki tartozik az osszes tobbibe? -
reewer
aktív tag
cső
Mikor fogják emelni a sávszélt (chello classic) Budapesten?
Tudjátok mennyi lessz várhatóan?
-
elektro
aktív tag
Hi
Átléptem a 30 Gb-ot, sem figyelmeztető e-mailt, sem korlátozást nem kaptam(17 ker)
-
ArGab
őstag
válasz
Littletiger
üzenetére
-
Gabor970
addikt
Sziasztok!
Tud valaki boztosat az ehavi adatforgalmi korlátról? Most járok 27 Gb-nál, nem merek filmeket töltögetni, nem akarok lassított menetben masírozni hóvégéig. A számláló még méri a forgalmat, az tudi. Van valaki, akiesetleg vastagon túllépte már az ehavi keretet, és nem korlátozták be?
Köszi előre is a válaszokat!
(vettem egy Canon 4300-as nyomtatót, és olyan szép dvd-ket lehet vele nyomtatni, már csak filmeket kellene lehúznom) -
HXY
addikt
Romániában már 50 megás net van
[link] -
Drizzt
nagyúr
Megint rosszul megy a net.

-
Fulmi
senior tag
sokat olvastam arról adsles fórumokban hogy ott a sebesség mértéke függ a vonal minőségétől meg valakinél a modemtől is. ez lenne a kérdésem, hogy szóval chellonal is fontos lesz-e, és ha igen tudtok valami progit mondani amivel le tom ellenőrizni a vonalamat hogy mennyit fog bírni kb (ezt a progit ismerem: speedmodem 50b)?
köszike -
Melafoto
senior tag
Szolnokon ez a helyzet:
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/84716566.png)
Én sem tudok Bp szervert megjelölni.
[Szerkesztve] -
Nkboy
senior tag
Chello Classic Nagykanizsa:
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/71013410.png)
-
MarKoo
addikt
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/84648633.png)
Én pedig nem tudok Budapesti szervert megjelölni.
-
Csapi007
veterán
Várjuk már nagyon. Csak bírja a telóm egyenlege.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Apollyon
Korrektor
Nemsokára itt lesz a szabadság, már csak a jövő hetet kell kibírni, meg 3 napot és eljön...

Akár féllábon is! -
HXY
addikt
![[kép] [kép]](http://img246.imageshack.us/img246/3719/23046849mi7.png)
Light Budapest VII. ker. -
swenzen
csendes tag
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
P
RODUCT BRIEF
TERAYON TJ 700X CABLE MODEM PLATFORM
Terayon’s TJ 700x series of cable modems are a cable operator’s future-proof solution
for delivering high-speed Internet access today, and for delivering new services tomorrow. An embedded self-diagnostic tool simplifies trouble shooting and reduces the total cost of ownership.
MATURE, PROVEN PRODUCTSTerayon, the leader in DOCSIS® 2.0 technology, offers the only end-to-end DOCSIS 2.0 certified/qualified solution. The DOCSIS 2.0 certified TJ 715x represents Terayon’s third generation of DOCSIS 2.0 modems and is the most widely deployed DOCSIS 2.0 modem. Terayon’s DOCSIS 2.0 products have been rigorously tested in both the field and laboratory
for performance and to assure interoperability. FUTURE-PROOF SOLUTIONCable operators can deploy TJ 700x modems system-wide with the assurance that they will not become obsolete as operators upgrade from DOCSIS 1.0 to DOCSIS 1.1 and 2.0. The TJ 700x will grow with a system allowing operators to generate new revenue streams by offering services that require more upstream bandwidth such as on-line gaming, peer-to-peer file sharing and video teleconferencing. The TJ 700x also provides maximum flexibility. Operators can order the modem pre-configured
for DOCSIS 1.1 or 2.0 deployment.INNOVATION REDUCES TOTAL COST OF OWNERSHIPThe TJ 700x modems are equipped with innovative features for easy installation. An embedded web page, Dr. Modem™, is a trouble-shooting tool that speeds the identification
of potential issues. The front panel LEDs supply readings on SNR, power and other parameters that enable reliable modem installations without special monitoring tools and minimize the need for future truck rolls.
FEATURES
BENEFITS
“Plug and play” USB connections
Simplified installation
10/100 BaseT Ethernet
Enhanced network flexibility
DOCSIS 2.0 Technology
Increased upstream capacity and high immunity to noise
LEDs - Power, Cable, PC, Data, Test
Immediate visual status reporting
Lightning protection
Resistant to electrical surges
Desk or wall mountable
Space saving and easily accessible
SNMP management via DOCSIS MIBs
Remote administration
IGMP Proxy
Supports multicast services
Supports up to 32 PCs
Ideal for office networks
Filtering via Ethernet, LLC and IP, operator configurable
Provides secure, shared Internet access
Embedded web server
Easy and powerful troubleshooting for subscriber,
customer service representative and/or field technician
24/7/365 Technical Support
A trusted partnership
Self-installable
Reduced technical support
The TJ 700x family of cable modem platforms. DOCSIS 2.0 certified, the new TJ 700x series provides cable operators with a competitive edge for delivering advanced broadband services today and well into the future.
The TJ 715x offers easy-to-use troubleshooting
tools including the Dr. Modem web page that is embedded in every modem.
P
RODUCT SPECIFICATION
About Terayon
Terayon Communication Systems provides innovative broadband systems and solutions for the delivery of advanced carrier-class voice, data and video services. Terayon, headquartered in Santa Clara, California, has sales and support offices worldwide, and is traded on the NASDAQ under the symbol TERN. Terayon can be found on the web at www.terayon.com.
©2003 Terayon Communication Systems, Inc. Terayon and the Terayon logo are trademarks of Terayon Communication Systems, Inc. All other trademarks are the property of their respective owners. All information in
this document is accurate as of 11/03. For updated information, please check our website at www.terayon.com.
TERAYON TJ 700X CABLE MODEM PLATFORM
TJ 715x (NA DOCSIS) TJ 720x (Europe) TJ 735x (Japan)
CERTIFICATION DOCSIS 1.1, 2.0 Euro-DOCSIS 1.0, 1.1
PHYSICAL
Client PC 10/100Base-T, RJ-45 10/100Base-T, RJ-45 10/100Base-T, RJ-45
USB “B” type receptacle USB “B” type receptacle USB “B” type receptacle (USB can be disabled) (USB can be disabled) (USB can be disabled)
CATV network Female “F” type connector, 360° threaded for all models
LEDs Power, Cable, PC, Data, Test Power, Cable, PC, Data, Test Power, Cable, PC, Data, Test
Dimensions - Modem 5.6” wide (14.20 cm); 6.70” deep (17.02 cm) including length of RF connectors; 1.58” high (4.01 cm)
INSTALLATION Desktop: vertical or horizontal orientation Wall: vertical orientation
PRODUCT WARRANTY 1 year 1 year 1 year
OPERATING REQUIREMENTS
Operating temperature 32° to 104° F (0° to 40° C) 32° to 104° F (0° to 40° C) 32° to 104° F (0° to 40° C)
Storage temperature -4° to 140° F (-20° to 60° C) -4° to 140° F (-20° to 60° C) -4° to 140° F (-20° to 60° C)
Humidity 10%-95% non-condensing 10%-95% non-condensing 10%-95% non-condensing
Electrical 10-12V, 750 mA 10-12V, 750 mA 10-12V, 750 mA
NETWORK MANAGEMENT TJ 700 modems can be managed via any SNMP-management platform
DOWNSTREAM RF SPECIFICATION
Modulation type ITU-T J.83 Annex B ITU-T J.83 Annex A ITU-T J.83 Annex B
Channel information bit rate
For 256 QAM 38.810701 Mbps 51.253961 Mbps 38.810701 Mbps
for 64-QAM 26.97035 Mbps 38.440471 Mbps 26.97035 Mbps
Channel bandwidth 6 MHz 8 MHz 6 MHz
Receive center frequency range 91-857 MHz 112-858 MHz 115-857 MHz
(Standard, HRC, IRC channels)
Input level -15 to +15 dBmV +43 to +73 dBμV for 64 QAM -15 to +15 dBmV
+47 to +77 dBμV for 256 QAM
Input impedance 75 ohm 75 ohm 75 ohm
C/N (Es/No) for 10-8 BER
64 QAM, 10-8 BER@C/N ≥23.54 dB ≥25.5 dB ≥23.54 dB
256QAM, 10-8 BER@C/N ≥30 dB (-6 to +15 dBmV) ≥31.5 dB (+54 to +77 dBμV) ≥30 dB (-6 to +15 dBmV)
256 QAM, 10-8 BER@C/N ≥33 dB (-15 to -6 dBmV) ≥34.5 dB (+47 to +54 dBμV) ≥33 dB (-15 to -6 dBmV)
UPSTREAM RF SPECIFICATION
Modulation QPSK, 8 QAM, 16 QAM, 32 QAM, 64 QAM and 128 QAM for all models
Channel access TDMA, A-TDMA, S-CDMA TDMA, A-TDMA, S-CDMA TDMA, A-TDMA, S-CDMA
Channel transmission rate 320 kbps - 30.72 Mbps 320 kbps - 30.72 Mbps 320 kbps - 30.72 Mbps
Channel symbol rate 160 kSps - 5.12 MSps 160 kSps - 5.12 MSps 160 kSps - 5.12 MSps
Channel bandwidth 200 kHz - 6.4 MHz 200 kHz - 6.4 MHz 200 kHz - 6.4 MHz
Transmit frequency range 5 - 42 MHz 5 - 65 MHz 5 - 55 MHz
Output power +8 to +58 dBmV +68 to +118 dBμV +8 to +58 dBmV
NETWORK LAYER
Downstream performance 38 Mbps 50 Mbps 38 Mbps
Upstream performance 29 Mbps 29 Mbps 29 Mbps
Upstream concatenation Supported Supported Supported
Upstream rate limiting Supported using Token Bucket algorithm for all models
SNMP DOCSIS MIBs DOCSIS MIBs DOCSIS MIBs
IGMP IGMP Proxy to support multicast services for all models
CPE devices supported 32 32 32
Filtering Ethernet, LLC and IP filtering, operator-configurable for all models
IP Filtering Rules 32 32 32
LLC Filtering Rules 32 32 32
REGULATORY SPECIFICATIONS
Safety Compliance EN 60950, TUV, UL 1950, CSA 950 CE Mark
EMC FCC Class B, CISPR 22 Class B, VCCI Class B, BS EN55024, EN6 1000-3-2, EN6 100-3-3,
BS EN55022 Class B, ICES-003 Class B and AS/NZS 3548 CE MAR
Remélem elég részletes
A lényeg tömören: 50 Mbps Le
29 Mbps Fel
Aktív témák
Hirdetés
- Üzletből, garanciával, Dell Latitude 5540/ i7-1365u/16GB RAM/512GB SSD
- Honor 200 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Asus ROG Strix G533ZW 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ddHIFI RC30B RCA-RCA összekötő 120cm
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

dühkitörésem közepette…

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)