Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Üdv!
Biztos, hogy sokaknak bagatellnek tűnő kérdést teszek fel, de hát ez van. Szóval kb. egy hónapja van egy HD 7770-es VGA-m, 12.8-as driverrel. A 12.11-es bétát majd csak akkor rakom fel, ha meglesz a végleges változat, szerencsére a mostanival minden normálisan működik. Olvasva itt a fórumot, többen írták, hogy driver frissítésnél előszőr az előző drivert leszedik a CCC saját uninstall progijával, és azután teszik fel az újat. Kérdésem, hogy hol van ez a progi, mert én az Istennek se találom?
Előre is köszi a választ."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
törölt tag
válasz steele80 #19647 üzenetére
Nekem is volt hasonló furcsa képhiba Sapphire HD 7850 és 12.8 Catalyst párosítással. Sakktábla blokkosan épült fel a kép (Windows Üdvözlőképernyő betöltésnél), de szabad szemmel ritkán volt észlelhető, mert gyorsan teljesen elért a tetejétől az aljáig. A legújabb 12.11béta4 feltelepítése után nem észleltem hasonló driver okozta hibát.
-
Pocok256
veterán
válasz hackeeeee #19652 üzenetére
Az se rossz :/
Viszont 12.8 ban beállítottam hogy melyiket használja majd rátelepítettem a 12.11 -et és most egyelőre legalább azt használja amit kell Ablak még mindig nem nyílik meg, de amíg nincs baj belőle nem zavar D:HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hmm.. Az normális, hogy ha az MSI AfterBurner a mem1-re azt írja ~1,5GB?
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Calibos #19664 üzenetére
A driver és a skype lett frissítve. És lényegében amióta ezek frissítésre kerültek, azóta tapasztalom ezt a jelenséget.
Először azt hittem, hogy a skype, mert csak akkor tapasztaltam, amikor a skype ablak "látható" volt, de már tapasztaltam akkor is, amikor superbar-on van.
radi8tor1: Értem, köszi!
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
bizke
csendes tag
Helló!
Honnan tudnék letölteni régebbi mobility drivert XP-hez? -
titanium100
csendes tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy néha ilyen képernyő jelenik meg a monitoron, és nem tudom hogy miért. Remélem nem hardver hiba, hanem a driver szar mert az még a kisebbik gond lenne. Simán facebook közbe vagy ha egy képet meg akarok nyitni ez a kép jön be, néha más színben és úgy is marad. RESET után minden ujra működik és ad jelet rendesen a vga amikor bootol a gép. De valamiért amikor a telepített drivert használja már winben akkor csinálja ezeket a marhaságokat. Létezik olyan progi amivel az áramköreit lehet tesztelni a vga-nak, mint a ramoknál? ez egy HD 7970 1Ghz-es változat, és 3 hónapos sosem csinálta még, (Nem merem kijelenteni még de lehet a 12.10-es Catalyst csinálhatja a gubancot mert eddig még sosem volt vele baj.) igaz mikor letöröltem és felraktam újra a 12.10-et azután is csinálta. Kérnék ötleteket! Tegyem vissza a 12.8-ast? Monitor tuti jó, hogyan lehet a hardverhibát egyértelműen kizárni?
[ Szerkesztve ]
-
steele80
senior tag
válasz titanium100 #19671 üzenetére
Nekem HD 7850-es kártyám van és gyakorlatilag a 12.8-as driverrel kevésbé rossz mint a többivel. Nekem néha pixelesedik a képernyő változó helyeken, illetve a 12.10-es driverrel a skyrim játszhatatlan. Azt gondolom, hogy ez volt az utolsó ATI kártyám és roppantul bánom, hogy nem a GTX660-at választottam.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz titanium100 #19671 üzenetére
Nekem Dirt Showdown-ban volt ilyen, asszem 12.6-os driver-rel.
Véleményem szubjektív...
-
pohicop
tag
Van egy HP pavilion dv6 3070eh gépem. 2 videó kártya van benne gyárilag. Egy 4200-es szériájú ati és egy hd5650-es ati. Frissítettem win8-ra. Kiírta, hogy telepítsem újra a videó vezérlőt, mert nem fog helyesen működni. Megcsináltam. A hd 5650-es viszont nem működik megfelelően. A háttérben folyamatosan megy szerintem, mert 70 fokos lett a laptop, ami 50-60 között szokott mozogni. Az eszköz kezelőben kiírja, hogy nem tudja kezelni a hardvert, mert nem jó az illesztő program, de ha a javításra megyek, kiírj, hogy az illesztő szoftver napra kész.
Mi a faxot csináljak?
Üdv: Pohi
-
steele80
senior tag
válasz SkyS1gn #19677 üzenetére
Már garanciában kicserélték a kártyát és az új is ugyanazt produkálja. A kártyának semmi baja inkább driver hibák vannak. A képernyő pixelesedés a 12.10 driverrel megszűnt. Viszont a Skyrim játszhatatlan lett vele. Tehát garanciában nem hiszem, hogy foglalkoznának ezzel. Ide egy jó driver kellene. Csak bosszantó, hogy bizalmat szavaztam az ATI-nak és csalódnom kellett. Az utolsó reményem még, hogy a HDMI/D-SUB átalakító a hibás, de erre a szervizben azt mondták, hogy esélytelen, hogy az állna a háttérben.
[ Szerkesztve ]
-
old-dog
aktív tag
Egy kérdésem lenne. A monitorom max felbontása 1920x1080, a TV-nek 1360x768. Összekötöttem a HD6850-et és a TV-t HDMI/DVI kábellel. Okoz-e problémát a két felbontásbani különbség, ha a Catalyistban egyik kijelzőről a másikra kapcsolok, valamint mehet a kettő TV és a Monitor egyszerre?
[ Szerkesztve ]
-
goro1000
aktív tag
sziasztok
egy ilyen problémám volna a catalysttal (catalyst control center command line interface has encountered problem) ezt írja.
Tudnátok segíteni?[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Srácok!
Aki használja a Sapphire Trixx utility progit, az a gyári CCC-ben engedélyezi az overdrive-ot, és alapon hagyja az órajeleket? Vagy ez nem befolyásolja a Trixx-et?
Egyébként nálam sokat dobott a 12.11 beta a 12.8 WHQL-hez képest Unigine_Heaven 3.0-ban.
Azonos beállítás mellett (1920x1080) 6970 CF:
12.8
Fps 97,6
Score 2458
Min fps 12.2
Max fps 211.512.11 beta
Fps 114.6
Score 2888
Min fps 33.8
Max fps 208[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
vlevi
nagyúr
válasz hackeeeee #19611 üzenetére
"nem kapcsolja ki, hanem csak fekete háttér, és egér kurzor "
Jól van, akkor nem én szédültem meg, más is látta ezt a jelenséget
Nekem azthiszem semmi nem volt betöltve, csak a desktop.
Sapphire 7770, és 12.8-as (vagy a 12.10) catalyst? Már nem emlékszem, hogy amikor ezt láttam, akkor fel volt-e már rakva az újabb. -
zack
nagyúr
válasz hackeeeee #19693 üzenetére
Sztem hagyd. Vissza kellett tennem a 12.8-at, mert Red Orchestra 2 alatt anomáliázott a 12.11b.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Dokka
csendes tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy van egy konfigom
ASrock 970 pro3
7850 1GB Dual-x
8giga ram
500w Chieftech tápEgy olyan hibajelenségem van hogy Random fagy a gép nagyon ritkán kékhalál inkább Sima fekete kép és magától restartol vagy pedig megáll a kép és nekem kell restartolni.
Szerintetek okozhatja ezt a Vga driver és ha igen melyik drivert a legjobb ami talán ezt megoldja mert 12.10 és 11 alatt fagy de még a 8 as alatt is néha!
Köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest