Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz hackeeeee #12270 üzenetére
A morfológiai szűrő minden felületre működik. de az algoritmus egy kicsit mossa a képet. Ott érdemes alkalmazni, ahol az MSAA nem elérhető.
(#12273) kranazoli: Az MLAA a 11.2-ben vagy a 11.3-ban lesz benne véglegesen. A tesszelláció optimalizáció valószínűleg már a 11.2-be belekerül, azzal kevesebb a probléma, mert elég csak megnézni, hogy aktiválódik-e. Az MLAA-nál a működést is vizsgálni kell, ami nagyon sok meló az összes kártyára nézve. Itt még az sem biztos, hogy a kisebb teljesítményű termékek megkapják ugyanazt az algoritmust. A HD 5670 például már eléggé köhög, mert kevés a számítási teljesítménye. Kiszámolja az effektet, csak nagyon lassan.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
miresz
veterán
válasz hackeeeee #12315 üzenetére
Faxa! Én már vissza is tettem a 10.6-ot. Folyamatos blue screen.De nem terhelésen csak úgy mikor épp rájön.A Bluescreen view pedig az ati drivert írja hibának. Én már nem szenvedek vele,a 10.6 bevállt.Annyival meg nem nyújt többet a z új driver.(vagy hát nem tudom mert nem hajlandó normálisan működni)
-
Boogie33
senior tag
válasz hackeeeee #12572 üzenetére
Hali. Képet biztos nem tudok csinálni mert ezek csak pillanatig tartanak amikor mondjuk hirtelen félre nézek a játékban vagy föl-le meg amikor kezdődik a játék ( intro ) akkor ilyen hajszálvékony vízszintes csíkok megtörik a képet , Corsair CX 400w a tápom.
Egyébként az nem árt a VGA-nak ha próbálkozom különböző driverekkel."Gyerekek,ne legyetek már ilyen közönyösek"
-
Polllen
nagyúr
-
Steelmanus
addikt
-
Steelmanus
addikt
-
Steelmanus
addikt
válasz hackeeeee #15395 üzenetére
Meg van meg a rage driver? Esetleg ujra fel kellene tenni, am uninstallnal Egyeni-t valasztani es az USB Szuro-t nem leszedni.
Lehet hogy nem magaval az inf fajlal van gondja, hanem a regisztralassal a registry -be.(#15401) polonic Na latod ez jo kerdes, mar masok is megkerdeztek es itt nem nagyon lattam valaszt ra, amugy csak azert telepitettem fel hogy tudjak segiteni.
Amugy az AMD chipset-el ellatott DeliHid drivere, es ez vezerli a vincsiket es az USB-t is.
Amugy mar vagy ketszer kiprobaltam ugy hogy egyik honapban feltettem, ám a masikban nem, es nem vettem eszre kulonbseget semmin sem, es ahogy latom nem is fogom feltenni tobbett csak most.[ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
válasz hackeeeee #15404 üzenetére
Na leszedtem minden AMD drivert, most csak az van fent amit a W7 telepiteskor feltett, es megcsak nem is a WU-rol elerheto frissebb AMD/ATI driver, mert azt sosem szoktam feltenni.
A ket illesztofajl datuma egyezik a fentebb leirtakkal, tehat az SB driver telepitesekor nem modosulnak. Azert latni regebbnek mint amit elvarnank, tehat nem jo tippeket adtam. -
_DiEGO_
őstag
válasz hackeeeee #15427 üzenetére
Csak az ujrahúzás segített valahol bennmaradt rejtve a frissebb telepítésből maradvány és nem bírt vele ... mert még használta köcsög win7 mit uccsó inf fájlt , felülirni meg nemengedte korábbival ... ilyenkor jó , ha már minden jól müxik - egy biztonsági mentés , hogy később visszalehessen állítani arra .
-
szasanyi
félisten
válasz hackeeeee #15434 üzenetére
Asszem feladom... 11.9 WHQL, 11.10 Pre3 és 11.10 WHQL drivert is próbaltam - CCC és CAP4 használatával együtt, és azok nélkül is. A különbség csak +/- 1-2 perc, illetve van-e képillesztő nem válaszolt majd helyreállt üzenet avagy nincs - a lényeg pesze nem változott, a játék lefagy.
-
-
ProblemChild
csendes tag
válasz hackeeeee #15552 üzenetére
Más böngészőkkel is ugyanaz a gond (IE 32, 64, Chrome). Megpróbálom az AMD driverét. Ezzel kapcsolatban van valami okosság, amire figyelnem kell? El kell előtte távolítanom, vagy elég, ha rátelepítem? Bocs az esetleges amatőr kérdésért, és 1000 köszönet a segítségért.
-
Steelmanus
addikt
válasz hackeeeee #16115 üzenetére
Tegnap telepitettem ujra a W7-64-et, mert egy Acronis ghost visszaallitas nem jol tette vissza a rendszert, es mar a 12.12-es drivereket telepitettem SB - AHCI - CCC sorrendben.
Az SB nem is kellett volna kulon feltenni ill. elsonek, mert mert az AHCI driverben is meg van, igy bar mar felvolt telepitve ujra engedelyeztem, vagyis az AHCI driverben levovel felulirtam a mar feltelepitett SB drivert.
Tudom ez egy uj telepites volt, Te pedig biztosan csak frissitettel, de gondolom beirom ide.
Az AHCI drivert szerintem nem frissitettek:
Datum: 2011.10.04. Verzioszam: 1.2.1.317
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest