Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
meridaharcos
senior tag
Sziasztok.
Mostanában van egy kis bibi a gépemmel, hátha tudtok valami megoldást.
Gép indításakor a kép összeugrik, körben van egy fekete keret. Simán nyomok egy felbontás váltást, majd vissza a max felbontásra, és már ki is ugrik a kép a helyére. Remélem érthető voltam... :-)
Másnak is van ilyen probléma?
HD5850, catalyst 12.8 , win8 preview."Nem vagyok senki, űzöm a vadat, Másoknak hajtok, mások hajtanak."
-
Peetee(tm)
aktív tag
válasz InfiniteReality #19200 üzenetére
Nekem sincs bajom a Catalyst 12.8-al, csak a Mozilla nem oké nálam mostanában. Ezért áttértem a Chrome-ra.
Az életben 1 dolgot adhatsz fel, levelet a postán! Peetee(tm)
-
Kiralybali
tag
válasz Kiralybali #19048 üzenetére
Most volt időm megint tovább próbálkozni ezzel az istenverte display driver stopped and bla bla hibával foglalkozni.
A 12.3-mas driver sem hozta meg a sikert.
Ez az a pont, ahol nincs több lövésem.
Azért gáz, hogy az 1001 féle eddig talált megoldási javaslat egyike sem vált be, és valószínűleg van olyan alaplap típus, mely használata mellett az ember nem is álmodhat VGA kártya használatáról.Balage
-
Peetee(tm)
aktív tag
válasz Kiralybali #19203 üzenetére
Nem tudom milyen vga-ra akarsz most drivert telepíteni, de esetleg, ha van még türelmed akkor ezeket próbáld ki: 10.12 és a 11.6
[ Szerkesztve ]
Az életben 1 dolgot adhatsz fel, levelet a postán! Peetee(tm)
-
munky
őstag
Hello!
Catalyst meghajtókban van lehetőség egyedi felbontások létrehozására? Ha nincs, akkor esetleg valamilyen segédprogrammal? (pl.ATI Tray Tools)
-
shuttlex27d
tag
sziasztok
régi 4550 kártyám van és win 8 64bit használok
tudom nem dobtak ki rá még catalystot
de valakinek esetleg otlete,h elocsalogassam? -
Kiralybali
tag
válasz Peetee(tm) #19204 üzenetére
Asrock H61MU3S3-B3 alaplap, Corsair CMX4GX3M1A1333C9-es memória, Intel Celeron G530 a cucc alapja.
Próbáltam már Sapphire HD6770 Vapor-X-el, meg mostanság a VTX3D 5670-val.
Mivel 400W-os Sharkoon tápom van és a 6770-es honlapja szerint 450W a kívánt (bár nem tudom miért, hisz ennyit az egész cucc szumma nem ehet), a VTX3D-nek meg csak 400W, így utóbbival küzdök.
(Amúgy kipróbáltam egy kölcsön 500-as táppal is, de azzal is ez volt, szóval nem hiszem, hogy táp ellátás.)
Az egyik kártya telepítő CD-jén 11.8 volt azt hiszem.Miért javaslod a 10.12-őt illetve a 11.6-ot?
Balage
-
Alister71
nagyúr
válasz Kiralybali #19209 üzenetére
Nekem egy mezei 420-as LC Power táppal simán megy a HD6770, sőt még a HD6850 is ment abba a gépbe egy Dual Core E6600 mellett P35-ös lapban.
A 400-as Sharkoon táp több mint elég.Alister from Hell
-
_stick_
őstag
Üdv!
Catalyst mellé letöltöttem a CAP3-at. Gondolom ez játékokhoz az optimális beállítást tartalmazza. Feltelepítettem, van vele még dolgom? Mert nem találok sehol sem beállításokat, vagy játék listát. -
mcs
veterán
Érdekes észrevételem van az Asus HD 4670 kártyámmal kapcsolatban, miszerint az Asus által kiadott driverek sokkal jobban működnek a normál WHQLnél. Másnál is így van ez?
-
Dokitudor
csendes tag
Sziasztok!
1 éve próbálok segítséget kérni de eddig senki sem tudott. Azt tanácsolták, hogy forduljak ehhez a topikhoz, hátha sikerül. A gondom a következő: HD 6990-es kártyával Gigabyte Killer alaplappal és I7 procival nem tudok 2-nél több monitort használni. A gép felismeri mind a négyet és ezek közül bármely kettőt össze lehet kapcsolni de csak kettőt. a további monitor hozzáadásánál mindig azt írja ki, hogy először szüntessem meg a CrosFireíx-et (lehet nem helyesen írom). A videókon egy ilyen gomb látszódott a Catalyst-ban de nálam soha semilyen verzióban sem jelent meg. Minden szoftver eredeti. Persze csak 1 kártya van benne és így nem is tudok más kapcsolatot létre hozni.Angolul nem értek teljesen, de nem találtam semmilyen oldalt, amely a 6990-es kártyával oldotta volna meg lépésről lépésre ezt a problémát. Ha tudnátok segíteni nagyon jó lenne.
Előre is köszi. -
XoZ
aktív tag
válasz Dokitudor #19215 üzenetére
A monitorokról, és az összeköttetés típusáról nem írtál, de egy lehetséges hibaforrás a következő: kettőnél több monitor esetén a további monitorokat a videokártya displayport csatlakozójára kell kötni. Ehhez pedig displayport bemenetes monitorok, vagy aktív displayport átalakítók kellenek.
[ Szerkesztve ]
-
Dokitudor
csendes tag
4 db mini display csatlakozással kapcsolódok, amely HDMI-mini display 24col samsung monitorok. Fel is ismeri őket a Caalyst és a Windows 7 de nem enged 2-tőnél többet összekapcsolni.
-
tgulyas
senior tag
hali , lenne egy kérésem aki ccc használ be tudna linkelni egy feladat kezelő képet , meg szeretném nézni hogy jelenik meg a ccc.exe . Mert nekem nam egy sima ccc.exe és van egy ccc.exe*32 is . És ez nagyon fel forralja a vga -mat .
ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING Intel Core i9-9900K VGA 2060 Super 2x G Skill RipjawsV F4-3200C16-8GVKB win 10 pro
-
tgulyas
senior tag
válasz Visormail #19220 üzenetére
nekem van egy 32 is és az terheli folyamatosan a vga-mat másodpercek alatt fel megy 90-100 -fokra is .
Most telepítettem újra a wint mert nem rég egy rundll.exe *32 csinálta ugyan ezt .
Mi lehet ez ??
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING Intel Core i9-9900K VGA 2060 Super 2x G Skill RipjawsV F4-3200C16-8GVKB win 10 pro
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre szorulok mert van egy anomália mit nem tudok hova tenni!
Szóval van egy Gigabyte ga-ma 790xt ud4p alaplapom és miután a biosba beállítottam mindet ahci-re majd feltelepítettem a win 7 professionalt 64 bites verzióját mindjárt telepítettem is a 12,8-as amd chipset drivert, de sajnos újraindítást követően nem bootolt a windows!
Nagy szükségem lenne a segítségetekre!
Előre is köszönöm!
-
Palafi
aktív tag
válasz Teodor52 #19224 üzenetére
A 12.8 az a videokártya driver, és azt a többi driver (alaplapi driver, frissítések) után illik telepíteni. Itt találhatók az alaplapodhoz először feltelepítendő meghajtók. Természetszerűleg a Win7 64bit-es dolgokra gondolok.
Előrébb többször is esett már szó a helyes telepítési sorrendről.
[ Szerkesztve ]
A dzsungelben minden ehető. Te is.
-
Teodor52
senior tag
válasz Palafi #19225 üzenetére
Amit írtál azon már túl vagyok!
Nem a videókártya driverre gondoltam hanem [erre]
Chipset drivert írtam nem videokártya drivert!
Következő sorrend szerint telepítgettem:
Bios frissítés F8-ra
Bios beállítás ahci-re
Oprendszer telepítése
A fentebb belinkelt amd chipset driver telepítése.
Kékhalál[ Szerkesztve ]
-
Teodor52
senior tag
Most perpillanat úgy vagyok itt hogy az előbb említett sorrendben szereplő amd chipset driver helyett feltelepítettem [ezt] a drivert.Sajnos 2009-es ezen szerettem volna javítani!
Majd újraindítást követően bootolt a win.
Majd jött a 12,8-as videokártya driver, gigabyte audio driver és a lan driver.[ Szerkesztve ]
-
Palafi
aktív tag
-
andras888
aktív tag
ccc limiteket fellehet valahol oldani?
-
Ueda
senior tag
Unofficial Catalyst September 4 : [link]
OS : EndeavourOS KDE . . . . . . Parancs menü : https://pastebin.com/u/txt444
-
petXYZW
tag
Tudja valaki, hogy a catalyst hová tölti le az új drivert?
-
törölt tag
Valami fejlemény AMD Fuel Service (AOD 4.1) rendszerhibával kapcsolatban? Most cseréltem HD6850-et Sapphire HD7850 OC-re és nekem is megvan ez a hiba frissen telepített Win7-en. A 6850-em is "panaszos" volt, de a 11.10-es verzíóval frissíteni tudtam a 11.2-t. Remélem nem kell megint fél évet várnom egy jól müködő Catalystra...
-
addikt
válasz #00137984 #19235 üzenetére
Én már csak forgatom a szemeim meg sóhajtok egyet mikor időnként belenézek valamiért az eseménynaplóba és meglátom ahogy szépen sorakoznak. Ez ilyen nocomment kategória kb mint a win7-nek a wmi nevű 10es azonosítójú hibája a naplóban, amit szintén azóta sem javítottak egyik frissítéssel sem abból a kismillióból ami kijött már hozzá.
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
Tarill
őstag
hello! ideirányítottak a problémámmal le írom ide is, egy sapphire 7870-ről van szó és annyi bajom van vele hogy world of warcraft alatt (1920*1080-as felbontáson high részletességgel, window módban) olyat csinál hogy leteszi magát 1000/1200-as órajelekről mondjuk 450/1200-ra vagy néha 300/150-es alaphelyzetre is, olyankor meg leesik az fps mint az állat 15-20 körülre de amíg 1000/1200 on megy addig stabil 60 az fps (még 775/1200-on is stabilan megy 60 fps-el)
mitől van ez mit lehet csinálni vele? gondolom az energiatakarékoskodása szórakozik, egyébként semmi más játéknál nem csinál ilyeneket
-
gabecka02
csendes tag
Tudja valaki, hogy Llanos rendszeren miért nem akar rendesen működni.
Két videókártyás asus lapom van, 6480g alap karival és dedikált 6650-nel.
A váltható graf. rendszer konfignál beállítom, hogy az energiatakarékos kártyával menjen(6480), akkor minden rendben, de ha átállítom a normál dedikált kártyámra, amivel minden játékot játszok, akkor az első 3 videó után, amikor az autó bejönne, mögötte a két nagy szellőzővel, akkor hibaüzenet nélkül kilép a játékból, és ennyi.Frissítettem a driver 12.8-ra, még cap3 app. profile is fent van, és nem akar menni, csak a kicsi kártyával.
Van valakinek valami ötlete?
Előre is thx:-) -
gabecka02
csendes tag
Ja, és ez a játék az f1 2012!
A 2011-es tökéletesen működik... -
andras888
aktív tag
válasz Tarill #19241 üzenetére
Tedd fel max ra, ha oc-olsz elméletileg ez engedi, hogy felvegyena kártya több áramot ha szüksége van rá az oc miatt.
Nálad nem hiszem, hogy ez a baja, de sosem lehet tudni próbáld ki nem kerül semmibe.
A kártya a kezdetektől benne van a gépben, vagy már futott más kártyával és nemrég raktad bele, ilyenkor az előző kártya adatai belezavarhatnak az új működésébe. Ilyen eseteben driver clean, új driver felrakása. Én személy szerint újrahúzom a win-t általában, az a biztos.
-
p87
senior tag
-
-
Tarill
őstag
válasz #00983040 #19246 üzenetére
azért nem mert játék közbe ott a tálca meg minden és egy katt és a neten vagyok stb... a játék meg háttérbe ugrik alt+tab olni hosszadalmas és a monitor se szerti mert egy pillanatra elfeketedik minden.. bla bla...
amúgy meg szerintem 23"-os monitor 16:9-es aránnyal szóval gondolom minimálisan torzul a játék de én már nem veszem észre mert évek óta ablak módban játszom
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Tarill #19249 üzenetére
Én Alt+ESc váltok full képernyőn játákból asztalra , böngészőre vagy több kliens futtatása esetén játékok között hosszadalmas és a monitor se szerti mert egy pillanatra elfeketedik minden... A bill kombináció lenyomása pillanatában átvált ! Állíts be natív felfontásra mindent akkor ha nem műxik rendesen , valami gond van ott ... várakozás azon a gépen ami a profilodban van - vicc . És csodálkozol ha nem rendesen működnek dolgok
Akármennyi ablak között tudok váltogatni , Különbség :
Alt+Esc azonnal vált a következőre teld felbontásban !Amíg Alt+Tab -ra kiadja a futó folyamatokat és Tab-bal kiválasztom melyiket akarom ...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen processzort vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Milyen program, ami...?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest