Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építkezünk 6. rész (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Milyen mosógépet vegyek?
- 🖥️⛅
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz radi8tor #14734 üzenetére
Fel van készülve. Nem rakja ki a telepítési sorba a Display Drivert, ami ilyenkor telepítési hibát mond. Ez az AMD problémája, hogy a user visszaírja, hogy a telepítő hibát írt, majd elmentette egy logba. Azt persze elolvasni már túl nagy teher, inkább megy az anyázós report.
A rosszabbik eset, amikor a user rátelepíti a drivert az előzőre. Ilyenkor a Display driver szintén nem települ, mert képtelen, de a többi frissül, mert azok mixelt csomagok. Ez persze szintén okozhat hibát, hiszen a 11.x-es CCC-t a 11.x-es DD-hez készítik.
Sokkal jobb lesz az automatikus telepítés az egységsugarú júzereknek. Nektek meg ott a fentebb linket cím, onnan minden beszerezhető külön.[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
sisi900
tag
válasz radi8tor #14813 üzenetére
Már az összes Drivert és Catalyst kipróbáltam és semmi!
Csak a hőmérsékletet szeretném figyelni semmi mástDe azért köszi
[ Szerkesztve ]
Ha privátot kapsz arra illik válaszolni,még akkor is ha nemleges a válasz !! sisi900 felhasználónak 130 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
vlevi
nagyúr
válasz radi8tor #15197 üzenetére
Pont ezt találtam meg én is, mielőtt ide írtam volna. De semmi különbséget nem látok. Mit kellene látnom? Jó lett volna, ha OFF módban is ott vannak a képek.
"intel GMA x4500"
Ha a BIOS-ban letiltod az integrált kártyát, akkor elvileg mindegy, hogy telepítve van-e a driver, vagy nincs. Ha nincs olyan eszköz, akkor a driver nem töltődik be és így összeakadni sem tud semmivel.[ Szerkesztve ]
-
pengegyerek
aktív tag
-
Mukorka
addikt
válasz radi8tor #15263 üzenetére
Nekem még nem fagyott ezzel BF3 . előző preview is főleg 0x00000116-al meg ezzel a sys mókával... 0x0000050 eddig kétszer volt. Mondjuk most tuning off van mert így ritkábban szállt el
(#15266) radi8tor1 : Tudom , azzal nekem se volt gond.
[ Szerkesztve ]
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Ukrajnai háború
- Milyen autót vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest