Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15509) bot1978 válasza Laraxior (#15508) üzenetére


bot1978
senior tag

Ha ismerőssel játszol, akkor közben kvázi telefonálsz, akkor mellékesen elmehet miközben dumáltok, de amúgy marha unalmas ellen nélkül végigmenni ugyanott százszor. Megcsináltam párszor, lett nálam egy raklap kess, ami kk. fél milla meg némi apró, na és? Egyedül már az is ritka, ha nem fát kapok, mert ugye a többieknek összeadja hármukét, szóval ha csak 2 kilót gyűjtenek már az is 600..

Ha átnyomom team-re akkor ritkaság, ha nem oroszokkal tesz össze és nem kell végig hallgatnom a gusztustalan nyelvüket. A kedvencem amikor nem elég, hogy szlovák, visít meg végig be nem áll a szája még fullba nyomja a másik kretén a duma mellé a mikrofont de végig és a brutális állandó háttérzaj mellett valami tacskóugatás megy.
Annyira felbacott, hogy már megkerestem a filléres asztali mikimet, csak hogy tudjak végre szólni. 8 nyelven elmondom, hogy kussoltasd el, de semmi, véletlenül sem offolja le.

Szóval ez így sehogy sem. Késő éjjel jobb. Olyankor kevesebben vannak és aki van az sem csíter. Tényleg nagyon bosszantó napközben, amikor 4 embert lövök le, de egy sem hal meg, aztán jön egy tag, aki megfordulásból 500 méterről fejbe lő, de azonnal. Aha. Faja. A másik hasal előttem, 5 méterről fejbe lövöm, de azt sem adja meg, felpattan és úgy sérülten megöl, miközben folyamat lövöm bele a tárat. :W

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.