- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcsi23
veterán
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Mercutio_
félisten
-
-
tomcsi23
veterán
Fck, hogy a 70+-os vénqrva itt nyög a hasonló korú kandurjával.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jó reggelt mindenkinek. Kicsit túlaludtam magam.
Live-Die-Respawn
-
DeFranco
nagyúr
más: ott már
gondtényleg hideg van, amikor a patent dízel paszulyhoz is autómentőt kell hívni, hogy bebikázzák. pedig ismerem a kocsit, pályáznak vele, van idő tölteni.gondolkodtam rajta, hogy csinálok a fókával egy egészségügyi sétát, de szerintem ezek alapján én nem akarom megpróbálni beindítani
-
bandus
veterán
nem tudom, hogy miért pont most és miért pont őt vette elő az internet, de én annyira röhögök ezeken a recepteken nézzétektiis lacibácsit
[link]"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
föccer
nagyúr
Nem, nem, olyan csak egy mol kúton volt. Pénztáros csajokkal kikezdeni néha szoktam, de elég kevés üti meg a mércét. Ez a kutas kiscsaj egy igazi tündér. Idén házasodik, így a történet az első 2 percben ki is fulladt, de ettől még tündéri a csaj.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
DeFranco
nagyúr
válasz CoolBoy323 #93474 üzenetére
viccvót, hogy murci már azt is elhagyta...
-
föccer
nagyúr
válasz Magnum_ #93471 üzenetére
Az ennyiméhez sem. Tudják, hogy 1 nem kapnak jattot, 2 tankolókártyával fizetek, 3 kikezdtem a pénztáros csajjal.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
-
fant0mi
őstag
válasz CoolBoy323 #93465 üzenetére
Parafadugó faggyús kenderkóccal körbetekerve.
-
DeFranco
nagyúr
milyen kisajtó? ott lenni kellene kisajtónak???,,?,?,,,
-
Mercutio_
félisten
A kisajtós lehetőség szerintem új infó lesz cicusnak
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
CoolBoy323
nagyúr
Ez jo volt
Nem tudod felakasztani a fem kis ajtora?
Vagy szutyukidra nem lehet olyat venni, h ne lehessen fullra levenni, hanem logjon egy kis b.sz.son? like this #picalert
-
MurdR
veterán
MurdR, és a k*va tanksapkák
2 hónapja a kutas nem tette vissza (1), sebaj, visszamentem másnap, tudtak adni egyet.
Utána Fóton tankoltam, kutas nem tette vissza, következő tankolásnál vettem észre. Sebaj, veszek egyet (2).
Utána a Grassalkovich környékén tankoltam. Elindulok, a nyunyukim felsgyorsul hihetetlennek tűnő 70km/h-ra, patt-patt-patt (3): Ó bmeg, nem tettem vissza a tanksapkát. No para, veszünk egyet, biztos nem állok félre hogy visszamenjek a száguldó autók közé.
Vác-tankolás-siessünk, nem részletezem, mínusz 1 tanksapka (4.).
Tegnap Miklóson asszonnyal bemegyek a Zóemvé kútra, tankolok, fizetünk, szép egyenletes tempóban haladok kb 65-tel, asszony:
-Tanksapkát visszatetted, ugye?
-(mosoly) persze, miért ne tettem volna vissza (5).
/lassítok, visszafordulok/
-Tehát akkor vegyek egy tanksapkát, mert megint észkombájn voltál.
-Úgyis el volt már használva, kell egy új tanksapka.
-Aha, a tanksapkák nem bírnak többet 2-3 hétnél.
Kútra bemegy a mama, megveszi a tanksapkát, beteszi a helyére, elindulunk.
Visszafele:
-Nézd, Kicsim, ott egy tanksapka!
-Állj félre, kiszállok érte.
Én inkább ráhúztam a kormányt, és átmentem rajta.köszönöm.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Mercutio_
félisten
válasz föccer #93461 üzenetére
Gondolom Piroska ráugrott az ordas farkasra, de végül a papírforma jött be
Nagymamák végveszélybenEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
föccer
nagyúr
válasz GabN73 #93452 üzenetére
Mirol maradtam le. Szilit meg akartak eroszakolni de nem hagyta magat?
-
tomcsi23
veterán
Reggelt!
Qrva hideg lenni odakint....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
GabN73
addikt
válasz hszilard666 #93451 üzenetére
Még ha hazavitted volna a piros kabátost
-
hszilard666
veterán
Reggelt!
Irány a bánya! Közel 4 órát aludtam, egy pöppet fáradt vagyok.Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
mufi
senior tag
A bookingon a "nem visszatéritendő" dolog mit jelent? A teljes ár levnódik a kártyámról, vgy csak pár ezer forint?
https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
-
bandus
veterán
válasz GabN73 #93434 üzenetére
Az zsebbenyulos lesz. Keszulj azert fel vizumot rogton csak akkor kapsz ha mar van jegyed meg szallasod foglalva. Vagyis csak ezekkel jelentkezhetsz erte, ettol fuggetlenul siman elutasithatjak es akkor buktad a dolgot :/ persze megvannak a megfelelo cegek ezek kijatszasara is
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Tim82
félisten
Ennyire vacak az E5410 billentyűzete?
Én sokkal jobban szeretek laptopon gépelni valamiért, mint az asztali gépen, pedig ahhoz is jó billentyűzet van.
Na, annyi nem játszott játékom nekem is van szerintem.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Mercutio_
félisten
válasz GabN73 #93434 üzenetére
oneway ticket?
Mass Effect 2 ingyenes az origin-en!
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Spet
addikt
-
Spet
addikt
Elköltözés miatt a régi konfigomat (adatlapomon), otthon-otthon hagytam, maradt a laptop, de miután szeretek játszani is néha (steam-en van vagy 160 játék, és beaktiválatlanul vagy 60) kelleni fog majd valami dobozosat összedobni.
Na meg azon kényelmesebb összedobni pl. word-t vagy ákár multitask-olni.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
föccer
nagyúr
-
GabN73
addikt
Tinder tipp:
Tegyétek át a locationt Moszkva közepére. Hihetetlenül sok jó nő van ott banyek
-
-
Tim82
félisten
válasz sketchifun #93424 üzenetére
Valami ízléses, diszkrét cápabőr kötésű legyen. Akkor is, ha app.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
macilaci78
nagyúr
Win10-es az új céges gép, meg most már az otthoni is, teljesen jól használható az Androidos telefonnal.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Mercutio_
félisten
google naptár
-
sketchifun
senior tag
Határidőnaplóból mi a topikajánlás?
Napi beosztású kellene, lehetőség szerint nem heroin áron.Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
werszomjas
addikt
válasz macilaci78 #93422 üzenetére
Nekem nincs, én ha vmit helytelenül írok, az csak azé van, mer telefonon vagyok
Talán össze vannak gyűjtve nálad userre lebontva a hibás posztok? Publikáld kérlek
üdv
-
macilaci78
nagyúr
válasz werszomjas #93409 üzenetére
Problémád van a helyesírással? Nehézséget okoz netán?
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Petyyyyy
addikt
Reggelt!
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
-
Mercutio_
félisten
Qru: baxus 1150-hez képest már az első generációs 1151 lapok ára is túlzás volt de ez az új második generáció egy vicc, és a procik ára a hab a tortán asszem maradok egy ideig még 1150-en.
-
föccer
nagyúr
válasz Magnum_ #93417 üzenetére
Van benne furulyás rész is kicsit később. Ha meg nyugosdtásgot szeretnétek, akkor nézzétek ezt.
ödvm f9ccer
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz DeFranco #93415 üzenetére
Akkor már inkább ez. 2:44-től kezdődik, de érdemes elölről hallgatni.
Csak annak aki értékeli a minőségi, instrumentális alternatív zenét.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
#dzsutubalert
-
zsolti72837
addikt
válasz werszomjas #93402 üzenetére
És ha igen?
Reggelt!
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
MurdR
veterán
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
-
pohár
félisten
válasz werszomjas #93409 üzenetére
áh, dehogy, meló mellett nem érek rá mindenre, csak hébe-hóba belesek mindbe
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Petyyyyy
addikt
válasz macilaci78 #93399 üzenetére
ÁSZF nem tartalmaz ilyesmit. Szerencsére holnap is dolgoznak.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Qru
MODERÁTOR
válasz werszomjas #93402 üzenetére
De hogy nem. MurdR sztem kettő fülest is lekever neki ennyiért.
#nincsbennetarcsi
-
werszomjas
addikt
-
werszomjas
addikt
Értem.
Az a baj, hogy akik itt vannak a fórumon és írnak is, javarészt pesten laknak, tehát nem használnak ilyen szállásokat.
1-2 vélemény persze lehet, ha vki mondjuk családot, ismerősöket szokott elszállásolni, egyébként meg mi is csak találgatni tudunk, melyik lehet a jó, melyiknek van jó híre.Egyet mondjuk tudok ajánlani, nővérem a lakásfelújítása idején, illetve szüleim is szálltak már meg Újpesten a Karin hotelben. Meg voltak vele elégedve.
De ez csak 1 vélemény, én még ezek után is hagyatkoznék inkább a booking-ra, összességben azért reálisak azok.Itt a hotel bookingos linkje, jókat írnak
Én kb hatszor vettem igénybe országszerte, (pesten pont nem) és mindig azt kaptam, ami le volt írva.
[ Szerkesztve ]
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nők, nőügyek (18+)
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Kompakt vízhűtés
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Óra topik
- Suzuki topik
- Path of Exile 2
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
- Iphone 16 pro max 256gb istyle. 2027.10 ho.-ig garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest