- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandus
veterán
válasz Mercutio_ #92798 üzenetére
ez tény, hogy a két ünnep között azért nem vagyok leterhelve plusz most már hosszabb távú feladataim vannak a napi teendők mellett, nem szorít szerencsére semmilyen határidő.
bankos kérdésre igen a válasz.
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Mercutio_
félisten
válasz bandus #92797 üzenetére
Túl sok a szabadidőd...
Ori: Ismerem a topicot, de ha előbb bukik le, mint ahogy elkezdene átverni embereket, ott nem lesz nyoma.
ALL: Ugye most nomál banki ügymenet van, webbankos utalás max. 4 óra alatt még idegen bankból is átt kell jöjjön?
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
bandus
veterán
Ma egesz nap elvagyok azzal, hogy adatokat masolgatok egyik excelbol a masikba, meg kepletezeseket irok at. Mondjuk max. 10 perc alatt irhatnek ra egy makrot, de azt vettem eszre, hogy egeszen kikapcsol es megnyugtat ez a manualis munka. Van ezzel igy mas is?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Mercutio_
félisten
Akkor legalább az adatlapján ott lehetne, hogy tiszteségteln üzleti megatartás, vay ilyesmi
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
Skacok van valami topic arról, hogy kit miért tiltottk ki az oldalról?
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #92783 üzenetére
"ez a csaj kevésbé K, mint a nagy átlag"
Az mit jelent, anyagilag kisbbek az elvárások, és/vagy már kipróbált mindent amit lehet, és kének egy stabil csábó?Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Magnum_
nagyúr
najólvan fiúk!
szavazhattok, hogy melyik szűrőket rendeljem januárban a kocsihoz.
Olajszűrő: Mahle 1, Mann 2 - árkülönbség nulla, most Mahle van és jó.
Levegőszűrő: Purflux 1, Mann 2 , Mahle 3, JC 4
Üzemanyagszűrő: Mann 1, JC 2, Purflux 3
Elég úgy, hogy adott szűrő + a száma
Olaj eldőlt, 0w30 Castrol Edge lesz
Köszönöm
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
válasz DeFranco #92781 üzenetére
ezért vagyok kiwi, hogy a visszatért régi szerelőm mit villant.
ha okés lesz a fékfolyadék csere, akkor megnyeri az ékszíj cserét is.
ha vihetek hozzá olajterméket, akkor az olajcserét is.
aztán lehet, hogy még a fékfolyadék cserét se nyeri meg, mert a Duna Autónál (szaGszervíz, és egyszeri tapasztalatom jó volt velük) 13k-ért cserélik gyári belevaló fékfolyadékkal.Cool: sokan vannak így, mondjuk ez a csaj kevésbé K, mint a nagy átlag, de szenved is, mert mindneki csak simogatni akarja, de normális palija nincs.
ja, hopp, itt a lehetőség, go ahead[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz Magnum_ #92772 üzenetére
megcsinálta a melót, megkérdeztem, hogy ajánlhatom-e ismerősöknek, mert kell a jó szakember. erre azt válaszolta hogy meg ne próbáljam, engem is csak azért vállalt el, mert aki bevitt hozzá, annak a szüleivel évtizedes barátok, de egyébként annyira tele van, hogy tényleg nincs ideje telefont felvenni sem.
néztem rá, hogy o_O, ez most komoly-e, tényleg ne ajánljam akkor, mondta hogy teljesen komoly, senkinek nem ér rá.
itt tart a szakipar ma magyarországon. vannak ezek, meg a gáz-víz-villany-autó- doktorok, akik kijönnek, elkérnek 30k-t, kirántanak 3 csövet meg 2 bilincset a falból véletlenül (hozd helyre te) meg kétszer kell visszahívni, meg elkérni a műszerét hogy ellenmérj vele és igazad is legyen hogy tényleg ki.szott gázszivárgás van ahol ő 0-t mért.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz CoolBoy323 #92777 üzenetére
az fasza.
itt nálunk az egész ltp-re van egy szövetkezet és éjjel-nappali ügyelet.
mondjuk ez Újzséland és nem zuglowPety: ok, thxxx!
-
Petyyyyy
addikt
válasz Magnum_ #92772 üzenetére
velem a fényező letagadtatta magát akárkinek is, nem is mondhatom meg hogy dolgozik, mert a telefont nincs ideje felvenni annyi a meló.=> Csak neked vagyok itt, mert spancesz vagy és majd okosba besűrítelek a napomba, de törpieknek el ne áruld hogy szakítottam rád időt.
szerintem.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
bandus
veterán
válasz DeFranco #92771 üzenetére
egyet tudok érteni. nyilván ezekre büszke sem vagyok, mert ahogy írod is, alapvető részét kellene képeznie minden férfi repertoárjának. meg a családban is ezt láttam, fater, nagypapák mindig, mindent megszereltek amit kellett. amit nem azt meg vidéken egyszerűbb megoldani, mert biztosan van egy munkatárs a bányából, aki ért a hidegburkoláshoz, vagy a csőszereléshez. de engem valahogy elkerültek ezek, pedig még a kézügyességgel sincs baj. de nem szívesen ugranék neki ilyen dolgoknak. már az is nagy szó, hogy az izzót kicseréltem a kocsiban
a biciklimmel ugyanígy vagyok, kismillió leírás, yt videó van róla hogyan cserélj belsőt, állíts váltót, stb. de inkább kirakom a szerelőnél.
amúgy meg erre is van egy napirajz: [link]
-
Mercutio_
félisten
99%-ban osztom amit írsz, de a 2. pont, ha olyan a ház ahol a lakást bérli nem áll fenn, mert egy 40-80-120 lakásos épületnél már megvan a szerelő/ezermester, aki a közelben lakik és kijön tüzetoltani, aztán később egy 2 órás melóért a 20k-t kiszállással szintén elkérni
-
Magnum_
nagyúr
velem a fényező letagadtatta magát akárkinek is, nem is mondhatom meg hogy dolgozik, mert a telefont nincs ideje felvenni annyi a meló.
he?
Ezt fejtsd már ki pls (picit magyartalan is, ezért nem értem, de érdekel a szitu)btw most bezséltem a régi szerelőmmel, visszatért egy para jogi process után, ha továbra is rendben van az ürge, akkor lehet, hogy visszatérek hozzá, kipróbáljuk a fékfolyadék cserénél.
ha okés, akkor megírom majd, aztán ha kell kontakt, szóltok.
azt is megírom, ha gyökér lett.[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz bandus #92770 üzenetére
nézd, a te egzisztenciádban megteheted hogy akármi van kihívod az embert.
akkor van szopi szopi két dollá amikor
1) nem találsz embert, mert nincs, égen földön nem találni, aki van az kókler, lehúz, és még el is cseszi az egészet. ha elégszer mész goto10-re akkor nyersz egy komplett lakásfelújítást. (tudom, bérelsz, nem kell elmondani) mert mindenki kint van már németországban akinek egy csepp esze van, aki maradt az meg szemétdombon kiskirály, és aki tud valamit az nem fog elvállalni mert nem tudod megfizetni (pénzed van, de ő nem vállal már szarozást, csak komplett kivitelezést, mert a pénz abban van, árat sem kapsz) meg mert jövő őszig tele a naptára, aztán utazik, majd decemberben hívd fel. értsd: velem a fényező letagadtatta magát akárkinek is, nem is mondhatom meg hogy dolgozik, mert a telefont nincs ideje felvenni annyi a meló.
2) azonnal kell valamit elhárítani és lásd 1)-es pont, de amúgy közvetlen veszély van tehát bele kellene nyúlni valahol, még pedig azonnal, és te kis munkákon, idő és türelembőségben nem tanultad meg az alapfogásokat, így ott állsz jobb esetben elzárt főcsapokkal egy kvázi lakhatatlan lakásban (ha nincs víz villany vagy fűtés télen akkor a lakás kvázi lakhatatlan)
3) alapvető dolog egy férfinál hogy bizonyos dolgokat meg tudjon csinálni. ez ability. a jó kereset is az, a vezetni tudás is az, a mérges gombák felismerése is az, elsősegélyt nyújtani tudás is az. nem kell kompett fűtésrendszert szerelni, nem kell tudni újrahúzni a villanyt meg installálni a riasztót komplett gyengeáram rendszerrel, de ha egy kerámiabetétet nem tudsz kicserélni vagy összerakni egy próbalámpát akkor ott hiányosságok vannak. ezeket vagy megtanultad apu mellett, vagy most fogod a saját károdon mert különben fontos abilityvel vagy szegényebb.
szóval nem az indok a lényeg, hogy miért érdemes rá többet elb.ni és összességében nem is számít az affinitásod, ez egy must kategóriás dolog. el lehet hagyni de ennek ára van, amit pénzben nem fogsz tudni kompenzálni.
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz DeFranco #92752 üzenetére
amúgy abszolút, én is. legalábbis abban, hogy minőségi darabokat érdemes beszerezni. a mennyiséggel nem, mert ahogy írtam se kedvem, se affinitásom ilyen dolgokat szerelgetni. szerencsére eddig szükség sem volt rá, hogy kicseréljek egy csaptelepet például, vagy radiátort szereljek viszont szenvedek itt ezekkel az mm utalványokkal (és abban is biztos vagyok, hogy semmi elektronikai/háztartási cuccot nem veszek a következő egy évben, kivéve egy philips turmixot a shellnél), így adja magát a dolog, hogy elverjem őket ott valami tényleg alap szerszámkészletre.
-
Petyyyyy
addikt
Hey urak!
Ki lesz az, akivel csattanhatok ma délután 4/6 vagy M4 vonalon egy mini usb kanócért pár nap erejéig kőccsibe?
-
bandus
veterán
hát ezek hatalmas trollok [link]
-
tomcsi23
veterán
Hehe, arra is virágzik a korrupció.
Állásában azért jól bírják ám a kezdeti verziókhoz képest mindig javítottak kicsit az élettartamon is. Csak be kéne próbálni, nem? A régi meg lesz a tartalék.
A sok fénynél jobb a mégtöbb fény....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
tomcsi23
veterán
Reggelt!
Hú, Qru, végre lesz jogsid?
Btw, az új izzók tovább bírják a polcon, Te is tudod....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Magnum_
nagyúr
sziasztok!
-
föccer
nagyúr
Reggelt urak!
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
MurdR
veterán
Reggelit
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Petyyyyy
addikt
Reggelt!
-
Mercutio_
félisten
válasz föccer #92746 üzenetére
Én nem (csak) a minőségre írtam, hanem a mennyiségre is. Amit összeírtál annak kb. a fele pont elég bandusnak, olvasva mi az amihez még hajlandó hozányúlni.
Egy fúróba miért venne valaki sz*r szárat, amikor azzal "műküdik" a szerszám és árban se rettenet tétel? (ráadásul bármikor egy jobb fórába is berakhatod)Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz bandus #92742 üzenetére
Egyebkent izzocserere johetsz hozzam
Ha a sajatomon meg tudtam csinalni (hidd el, kiba bonyesz), megcsinalom barmin
Sot egyebkent egy furdoazobai csapcseret is megcsinalok, van hozza cuccom.
De csak azert, mert az emberem megmutatta, hogy kell.I humbly and respectfully decline™
-
föccer
nagyúr
válasz Mercutio_ #92745 üzenetére
Amit korábban írtam az nem véglet. A véglet az lett volna, ha azt írtam volna, hogy 150k alatt ne vegyen fúrót. Amit írtam listát az tényleg a legalapabb, házkörüli barkácsoláshoz alkalmas készlet, ami hobby felhasználásra, nem megy töknre az első használatnál. De nekem mindegy, azt vesz amihez kedve van. Ha valamit nem tud megcsinálni, szívesen segítek, van egy fél szekrényi szerszámom, egy lakás felújítását gond nélkül meg tudom velük csinálni, a gáz szerelésen kívül.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Mercutio_
félisten
-
föccer
nagyúr
válasz bandus #92742 üzenetére
Puskával. Nagy-nagy puskával.
Ha semmi nem számít, akkor menj be a tesco szerszám osztályára és a legolcsóbbakat vedd le a polcról. Igaz addig tartanak, amíg egyszer egy megszorult csavart akarsz megmozdítani vele, és utána kukázhatod, de mindegy. Hasonló kategóriájú fúrószárral esett meg velem, hogy ahogy toltam előre a gépet úgy olvadt a fúrószár. Én meg még annak örültem, hogy milyen jól viszi az anyagot. Aha, aztán jöttem rá, hogy a fúrószár tünt el.
-
bandus
veterán
válasz Mercutio_ #92736 üzenetére
egyetértek, de látom nem igazán megy át a kérdés, mert kb. egy légycsapót keresek, de arra jöttek válaszok, hogy mivel érdemes oroszlánra vadászni
a legbonyolultabb dolog, amit megcsinálok az maximum egy polc. vagy izzócsere a kocsiban. ami csöpög, világít, ahhoz nem nyúlok. zárat sem fogok cserélni.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
Mom nem esik útba. Metró vonalon kéne nekem M1/M2/M3/M4-es viszonylat.
Ár: 1-2k közötti árat tartok elfogadhatónak.
Btw vicc, hogy 2016-ban a jogsihoz nekem kell igazolványképet vinnem. Komolyan nem az a csoda, hogy még itt tartunk hanem az hogy már...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Mercutio_
félisten
válasz sketchifun #92735 üzenetére
A történet bandus kérdéséből indult. Ő mint tudjuk, nem pénzkeresésre venne ha venne ilyen cuccot.
Innentől irreleváns, hogy napi 8 órában mivel lehet jobban haladni és mennyire bírja az adott gépa tartós terheléstEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
sketchifun
senior tag
válasz Mercutio_ #92734 üzenetére
Ezzel én is így voltam, egész addig, amíg egy komoly, ipari gép a kezembe nem került.
Nem mondom, hogy nem lehet, csak más a tempó, illetve a munka közben keletkezett, felmenőket érintő, foglalkozásukat becsmérlő szitokszavak mennyisége jelentős mértékben csökken.
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
Mercutio_
félisten
válasz sketchifun #92732 üzenetére
"Érdemben" komplett felújítást végigtoltak többen a tecsós 12k körüli ütvefúróval. A lényeg, hogy ne sima fúró legyen és legyen súlya/ütőereje. Ennyike.
-
sketchifun
senior tag
Mobilról történt, pontosan ez.
Föccer: könnyen lehet.
Mercu: minden második nap panelt fúrok, kispénzért tök mindegy mit veszel, a panel akkor is szenvedés. Nemrég vettem egy Bosch-t, 22k-ért. SDS-plus, ez alatt szinte semmi nincs, amivel érdemben lehet panelt fúrni.
-
Spet
addikt
válasz sketchifun #92728 üzenetére
Mobilrol meg mar hitelesitesi problemak vannak az oldallal kapcsolatban, szoval don't worry.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Mercutio_
félisten
válasz sketchifun #92726 üzenetére
- fúrógép, a legolcsóbb is megteszi.
Nem fúrtál még panelben
-
föccer
nagyúr
válasz sketchifun #92728 üzenetére
A rendszer sem bírtam elviselni azt, amit írtál.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz bandus #92725 üzenetére
Azt a Z kulcsot nem nevezném szerszámnak. Én akkus csavarbehajtóval szerelem azokat is. Az érzés felbecsülhetettelen
sketchifun: pont azért mondom, hogy szigetelt legyen.
üdv, föccer
-
sketchifun
senior tag
válasz bandus #92717 üzenetére
Mint a témában kompetens, föccernek adok igazat.
Annyit tennék hozzá, hogy ne villanyszerelő boltban vegyél fogót, mert ott bizony szigetelt szerszámokat adnak, heroin áron.
Saját tapasztalat alapján, ami szerintem egy lakásban szükség lehet:
- Kalapács, mi mással mennél a szomszédok idegeire?
- Egy jóminőségű bitkészlet, fúrószárakkal együtt, a Boschnak van ilyen terméke.
- egy bitfejeket befogó csavarhúzó. De nem racsnis. Az összes kacat, tönkremegy, és nem hogy nem racsnizik, elforog az egész.
- vízmérték, az egyenes polcért
- vízpumpa fogó, kombinált fogó, csípőfogó. Ezekből nekem a Yato márka jött be, nem drága, de bírja a strapát. Extol, Stanley felejtős.
- fúrógép, a legolcsóbb is megteszi.
- egy szerszámos, amibe mindezt belepakolod. Stanley itt is felejtős, Curver, Keter ajánlott.A fázisceruzát felejtsd el, megbízhatatlan és életveszélyes. Egy érintés nélküli feszültségvizsgáló párezer forint, sokkal megbízhatóbb. Ha már a villannyal babrálunk, akkor ennyit áldozzunk rá.
-
bandus
veterán
válasz föccer #92723 üzenetére
egy kép még okés (fúró van), de az, hogy én lámpát szerelgessek, meg főleg csöveket, amiben víz van. na az kizár dolog igazából nem is értem miért van "mérnök" írva a diplomámba. ikeás bútorhoz adnak szerszámot is
-
föccer
nagyúr
válasz bandus #92721 üzenetére
Jajó. Tudod, ahogy a mondá tartja, jó szerszámmal a hülye is tud dolgozni...
Képet/karnist sem akarsz a falra feltenni? Esetleg egy lámpát lecseréni? Egy ikeás bútort összerakni? Vagy ha csöpög a radiátor/mosdó csapja? Ezek pillanatok alatt megoldható dolgok, minimális felszereléssel.
üdv, föccer
-
Spet
addikt
Reggelt mindenkinek.
Foccer: En ez evben mar nem Hosszu-hosszu hetvege.
Bandus: Kicsit komolyabb szett kalapacsot meg veszel kulon.
[ Szerkesztve ]
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
bandus
veterán
válasz föccer #92718 üzenetére
köszi, de Saint érti, hogy mire gondoltam általában az out of the box megoldásokat szeretem. és jah, egy csavar meghúzásánál bonyolultabb dologra nem vállalkoznék, hanem inkább hívom az embert! én meg a csőszerelés...
-
föccer
nagyúr
Egyébként jó reggelt! Kb fél éve nem aluftam ilyen jól. Ennek örömére megyek melózni.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz bandus #92717 üzenetére
Nagyjából egyiket sem.
"általános háztatási célokra"
Vegyél egy normális, lassú fordulatú ütvefúrót. 20-25k körül. Ezzel a forgó mozgások 90%-át meg tudod oldani, úgy mint fúrás, csavarozás, dűbelezés, festékkeverés. Vegyél egy jó minőségű bitkészletet. Legyen benne szár hosszabbító, PZ1-2-3, PH 1-2-3, sima lapos fej és imbusz készlet. Vegyél egy olcsó dugókulcs készletet, olyat, amihez adnak egy műanyag T csavarozót, és sok-sok dugótkulcsot, amit a végére lehet illeszteni. A T kulcsot hajítsd ki a kukába, a dugókulcsokat rakt be a szerszámosba. Ezzel a csavarozások döntő többségét el tudod intézni. Vegyél 2 db közepes minőségű, állítható vízpumpa fogót. Ezzel a csőszerelések nagy részét meg tudod csinálni. Vegyél villanyszerelési boltban 2 méretben fázisceruzát, egy oldalcsípő fogót és egy kombinált fogót. Ezzel az apróbb cseprőbb villanyszerelési feladatokat meg tudod oldani.
Mindezt rakd bele egy nagyobb szerszámos ládába.
Minden más feladatra hívj engemet.
üdv, föccer
-
hszilard666
veterán
Morgen!
Nem tudok aludniKeresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Petyyyyy
addikt
Reggelt!
-
pohár
félisten
válasz Kalandor #92707 üzenetére
lehetne nagyobb verzió pont ugyanebből a billből (na meg árban is hasonlóért), még lehet, hogy rá is repülnék, egy ideje gondolkozok már rajta, hogy váltani kéne, de ami értelmesen néz ki (meg magyar is), az 40k-nál kezdődik
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
föccer
nagyúr
válasz Petyyyyy #92706 üzenetére
Ahogy kivettem a szavából, neki nem létszükség, ha neked fontos, akkor holnap ezt is oda tudnám neked adni.
Küldj neki egy privátot, az nem kerül sokba.
üdv, föccer
-
-
Mercutio_
félisten
válasz fant0mi #92698 üzenetére
Hm, úgy látom megint beleválasztottam egy nemolcsó témába Lehet a cool által ajánlott Cougar 200K-at megnézem
Kalandor: Annyit nem vagyok gép előtt, hogy ennyit szánjak rá
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Kalandor #92701 üzenetére
ó, bárcsak volna ilyen teljes verzióban, a tenkeyless nem jó, aktívan használom azt a területet
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
válasz Mercutio_ #92683 üzenetére
Ozone Strike Battle. Nagyon pici, mégis teljesértékű, programozható. A halk viszonylagos, de Cherry MX az meg Cherry MX. Volt Logitech K800-am is, halk, de gyenge a világítása.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Path of Exile 2
- Autós topik
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Napelem
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
- Iphone 16 pro max 256gb istyle. 2027.10 ho.-ig garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest