Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
válasz zsolti72837 #78794 üzenetére
36 dollár, ennél olcsóbban egyelőre most perpillanat sehol sem kapsz.
FuvaR:
Holnap: Pest - Kecskemét - Pest[ Szerkesztve ]
üdv
-
szab.tam
nagyúr
válasz ph2012 #78796 üzenetére
ha előre megtudod, privátban kérném, mert sok pénzt lehetne vele keresni.
köszi.foci topik. ott majd talán megmondják.
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
ph2012
senior tag
Hadd kérdezzem, hogy a VB selejtezők után kik játszanak pótselejtezőt? Mi a szabály?
Köszi!
-
zsolti72837
addikt
Valakinek nincs Mi Band 2?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
szab.tam
nagyúr
válasz DeFranco #78784 üzenetére
"meggyre sör mogyoróval"
ez olyan magasröptű, hogy kénytelen vagyok szakmai tapasztalatomat megosztani a témában.
a gond a mogyoróval van. kemény hajtógázt termel, és ami előtte van, azt freskóként fogja kirobbanva felfesteni a porcelánra.
ha a meggyet maggal együtt fogyasztotod el. akkor viszont lőni is tudsz.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
GabN73
addikt
válasz DeFranco #78784 üzenetére
Próbáld ki...
(kezdj el egy blogot meg egy vlogot, hogy mi f*sat meg, meg mi nem, az emberek örülni fognak )Én múltkor egy egy hete lejárt ivójoghurtot vásároltam, majd hazaérkezés után be is nyomtam. Kicsit furcsa is volt, és csak akkor vettem már észre, hogy bázze. Mondjuk ha 1 hete lejárt, tök jó, hogy még mindig a polcon van
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz MrSealRD #78788 üzenetére
Naponta akár 2x is, Meglehetősen igényes erre is a kollega.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
MrSealRD
veterán
válasz Magnum_ #78786 üzenetére
Bocs, hát nem tudtam, hogy te ilyen fogkefés alapossággal nyomod.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Mercutio_
félisten
válasz CoolBoy323 #78783 üzenetére
Tudom, hogy egyszerűbb ide begépelni a kérdést, mint gugliba 2 szót...
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
DeFranco
nagyúr
gyakorikérdések.hu rovat.
meggyre sör mogyoróval az fossati vagy nem fossati? ezeket sose' tudom...
-
MrSealRD
veterán
válasz Magnum_ #78778 üzenetére
Ilyenkor is kézi mosással tolod, vagy átküldöd valami gépen?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Ok most a magam fszát szopom, de tess van még 3 kép róla:
1-nem tekerve hanem félbe hajtvaNe csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Mercutio_
félisten
válasz DeFranco #78776 üzenetére
Egy ideje vatera futárt használom abból is az MPL-t , tisztább szárazabb 150k-ig benne van az árban az értékbiztosítás és talan kell hozzá vakera usernév megadása, de ha igen akkor se ellenőrzi a rendszer.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Magnum_
nagyúr
Lemostam az autot, csak mondom.
Amugy delutan es este kozott ugy osszefosta egy galamb, hogy volt letjogosultsaga a programnak.
Es a szilikon spre akcios volt az obiban. DeF, neked is vettem!I humbly and respectfully decline™
-
Ha csak nem vagy finGnyás , akkor mindenképpen kóstoljad megfele Mi kisütni nem szoktuk, ugyan de hasonló jellegűt(itt serpenyőben megsütöttük a lepényt ezért eltöredezett ) renceresen eszünk.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
DeFranco
nagyúr
válasz föccer #78775 üzenetére
nem erre gondoltam, hanem arra, hogy hogy lehet kihasználni a listaárnál olcsóbb "vaterás" kedvezményes szállítást. a józan ész szerint ehhez a vaterán kellene bonyolítani a vásárlást, de ezek szerint nem.
de mondom, még el sem olvastam figyelmesen, mert tldr.
-
föccer
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
válasz Melack #78771 üzenetére
le van zsírozva, 300 foxposttal. valami vaterás okosság, nem tudtam kibogarászni, hogy hogy működik, és lusta voltam utánajárni. majd ha ideér a csomag kikérdezem a muksót
@ori: taco-burrito vonalon képzelj el valamit olajban kisütve azt hiszem. nem lehet rossz, én megkóstolnám. amúgy meg [link]
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Srácok evett már valaki chimichanga-t? Finom?
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
föccer
nagyúr
Jól van, látom hozod a formád.
Eldöntötted már, hogy hogy akarod megcsinálni azt, amiről múltkor beszéltünk? Télen meg lehetne ugrani a feladatot, addigra lenne kapacitás.
üdv, fö
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
-
föccer
nagyúr
válasz DeFranco #78748 üzenetére
Kínában az exportra adott termékekre nincs postaköltségük, mert az állam fizeti. Ha 2500-ért kapod meg itthonról, 1500-ért Kínából, akkor onnan kell rendelni, nincs azzal baj. Egyébként tényleg "mókás" a dolog.
üdv, föccer
-
válasz Chaser #78751 üzenetére
Egy levelet is elvisznek azért meg 1k-t adni elég...fura. Nem kell félni max nem viszi el. De amennyire jól meg vannak fizetve szerintem nem kérdés. A szeged vonat állomáson 2 tömeg szokott állni. Egyik az utasokat várja, a másik a vonatvezetőt
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Chaser
legenda
válasz Magnum_ #78752 üzenetére
ezresnél alább én se mentem de ez csak akkor, mikor napon belül sürgősen kellett megoldani és kb más lehetőség nincs, esetleg ems, de az qrva drága
DeFranco nem olcsó a posta az tény, viszont ők házhoz viszik - már persze amikor a kézbesítő egyáltalán becsönget -
ez pont olyan tétel, aminél postával nem igazán éri meg vesződni, akkor buli ha egy városon belül van eladó és vevő, de ha azt nézed ebayről lassabb, lehet defekteset küldenek, akkor megéri így is, + még kapsz egy alkatrésznek valót is_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Tim82
félisten
válasz DeFranco #78748 üzenetére
A Webox fix áras, tehát annyi az ár, amíg a megadott méreteken belül vagy. (Értsd, legalábbis belefér a pakkod a legnagyobb rekeszméretbe.)
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
DeFranco
nagyúr
egy 1000 Ft-os tételről lenne szó (kínából 1500), ha jól látom a webox 600 Ft-ért (?, nincs árlistájuk, regisztráljak, és akkor talán látom ) szállítja le. funny.
@bitpork: eléggé meh-pozitív a dolog, keresek lámpeszt, megyek fel elemlámpa topicba hogy u wot m8. megerősítenek, hogy amit kinéztem az jó, ára kb. 5 tolár. olvtárs rámír, hogy van neki ilyen, ezeré' odaadja, meg ad egy hibásat (valami baja lett, mindegy) alkatrésznek, mert neki nem kell.
árban ugyanott lennék a kettővel, csak bizserget az az alkatrésznek való zombilámpa.
ennyiért én nem utazok kétszer 40 percet időre (!) a népligetbe, az fix.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz DeFranco #78746 üzenetére
Ezeknél olcsóbb és jobb alternatívát nem hiszem, hogy találsz, én is ezeket tudom (és szeretem) használni.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
DeFranco
nagyúr
szolnokról kellene egy kis csomagot feljuttatni hozzám minél olcsóbban. van tippetek mit nézzek? foxpost? webox? alternatív javaslat?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Magnum_ #78734 üzenetére
Az R-t már rég nem, de van Polestar ami még bikább.
#nincsbennetarcsi
-
-
Tim82
félisten
válasz DeFranco #78730 üzenetére
Két maggal és alapórajelen még reálisnak is tűnik a +10-20%, három maggal azért több lesz az. Nincsenek mérési eredményeim sajnos, nem foglalkoztam a 2 mag vs 3 mag közti különbséggel, de szerintem azzal inkább +30-40% lehet.
[ Szerkesztve ]
-
-
Tim82
félisten
válasz DeFranco #78719 üzenetére
Jó kérdés; még nem tudom. Mehetne az apáméknak összerakott asztali gépbe, oda is szántam, de amennyit azt is használják... gyakorlatilag mindegy, hogy a jlenlegi kétmagos, Phenomnak álcázott Athlon II vagy az én hárommagos valódi Phenom procim állna benne.
[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
Jó ez a reggel... Arra kelek, hogy a Mi4-em digitizere be van repedve.. Leesett az ágyról éjjel, és ez elég is volt neki.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Tim82
félisten
Bő fél év halogatás után eldőlt, FX6100 lesz. A 95W TDP-s Phenom II X6 1055T-nél számottevően olcsóbb (eBay-en legolcsóbban jelenleg kb. 22k, Hardveraprón 30k körüli elszállt árakat látok, az FX6100-hoz 18k-ért jutok hozzá), a lapom VRM-je talán elég hozzá (tuningolni nem fogom, alulfeszelni valószínűleg igen). Kerítek majd hozzá egy olcsóbb top flow hűtőt, de azt a 1055T-hez is ajánlották, szóval mindenképpen szükséges beszerzés.
Kíváncsi vagyok, érzek-e bármilyen nagyobb előrelépést a 3,6 GHz-en járó Phenom II X3-hoz képest. Gondolom, a barátnőm új gépében lévő Sandy Bridge Core i5-2500 persze lelépi rendesen. Witcher 3-ban elég kellemes minimum FPS növekedést hozott nála a platformváltás.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
-
macilaci78
nagyúr
válasz Mercutio_ #78692 üzenetére
És mi jár a becsületes megtalálónak?
Saint_: Igen. Meg ne kérdezzd, személy szerint ki... Sok értékelés, 99+% pozitív belőle, de még nála is bele lehet futni abba az egy selejtes darabba, ami épp nálad landol.
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Magnum_
nagyúr
Jo, koszi a tippeket.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Tim82
félisten
Asszem pont cukor nem igazán a táplálékuk - van, hogy belemegy rovar, de az általában ott is pusztul. Liszt, fűszernövények, zacskós tészta, rizs, krumpli, ilyeneket szeretik.
-
bandus
veterán
válasz DeFranco #78698 üzenetére
+1. egyszer nekünk is voltak. mi teljesen meg voltunk róla győződve, hogy muslincák, próbáltuk befogni őket vörösborral, édes szerekkel és csak nem akartak fogyni. aztán egyszer kinyitottuk a felső szekrényt a konyhában ahol nekünk is szépen be volt tárazva egy csomó cucc, de nem használtuk őket, és akkor vettük észre, hogy ott vannak mindenhol. lisztben, cukorban, fűszerekben... dobhattunk is ki mindent sajnos
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- i7-6900k+ASUS RAMPAGE V EXTREME+ROG FRONT BASE+DARK ROCK PRO 4+G.SKILL 4x8GB+GIGABYTE GTX 1070Ti
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite
- HP EliteBook 840 G3 I5-6300U/8GB/240SSD/WIN11/Magyarbill/
- Dell Optiplex 5060 MT I5-8500/16GB/256SSD+500HDD/Wifi/Bluetooth/Win11Pro
- Dell OptiPlex 3050 SFF i5-6500/8GB/256+250HDD/Win11PRO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest