Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
macilaci78 #78195 üzenetére
van ugye az a mondás, hogy a kurvánál nem azt fizeted meg, hogy lefekszik veled, hanem azt, hogy csendben elmegy utána
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
macilaci78 #78195 üzenetére
Viszont az utóbbi úgy táncol ahogy te fütyülsz.
mod:
iszilard: Akkor már törzsvendég vagy.
-
Ace owner
addikt
válasz
hszilard666 #78189 üzenetére
pic or didnt happen
-
sss
őstag
Hali,
Lenne egy eladó régi lenovo thinkpad X61s, utángyártott akkuval + néha kissé zörgő ventivel. 25k-ért vihető.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Most erre mit mondjak? Van, akinek vacsi, bonbon, mozi kell, van, akinél ezek árát hagyod az éjjeli szekrényen kp-ban.
Az előbbi a kedves gesztusért cserébe tovább csicsereg. -
GabN73
addikt
válasz
De akkor várjá' már, ti most akkor jártok?
Mennyi ideig puhítasz egy tinderes csajt?
-
-
GabN73
addikt
Hirtelen mindenki milyen erkölcsös, romantikus szőkeherceg lett....
Még jó hogy nem a szokásos időpontban indultam ma dolgozni, pont láttam volna a Blahánál a balesetet...
-
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Chaser #78164 üzenetére
Mondtam, hogy 10 különböző férfit, vagy nőt? Tudod, az a nő kurva, aki fűvel-fával. Az a büdös kurva, aki fűvel-fával, csak téged néz bokornak...
És akkor egy másik gondolat: a selejtes zár a használóját is méltatja...
Szeretném azt hinni, hogy amit egy nőnek adok, az érték. Van olyan férfi, aki ezek szerint ilyet nem tud, vagy nem akar.
-
Chaser
legenda
a nőket egyenrangúnak tekintem, de attól hogy vkinek (i) van a lába közt még nem nő....
egy nőt nem viszel ágyba részegen, és mindenféle előzmény nélkül nem teszi szét a lábát
bitpork nem tudom hogy jön ide a verés meg az, hogy a faszi bármit megcsinálhat
az, hogy részegen ágyba lehet vinni egy csajt nem engem minősít
én részegen soha nem is csináltam, nem mert nem lett volna...nincs benne kihívás egyrészt, másrészt egy olyan nő aki még részegen is lefeküdne velem valahogy undorít, csak ennyi -
Siriusb
veterán
Atyaég, mi megy itt!!! Jön a kánikula vagy front van?
-
-
Chaser
legenda
lehet ezen témázni meg szépíteni, egy jó érzésű nő is azt mondja az ilyen csajra h rib@nc, és az is - a qrvának fizetnek érte -
faszi oldalról meg megdugta, akit meglehet mért ne..
van egy haverom, poénból leqrta a fél várost, azokat is akik foglaltak de szétrakják a lábukat, no mik ők? mert nőhöz nem sok közük van -
Nem akartam moralizálni bocsánatot kérek amiért a maradiságom előtört
Zárjuk le mert messzire vezet
-
Chaser
legenda
válasz
macilaci78 #78163 üzenetére
az a kulcs ami minden zárat nyit mesterkulcs...
az a zár amit minden kulcs kinyit selejtes... -
Mercutio_
félisten
válasz
hszilard666 #78157 üzenetére
Nyugi, neki is csak egy tinderes ribi voltál
-
válasz
hszilard666 #78157 üzenetére
Most komolyan ? Keresel kölcsönös szimpátia alapján egy lehetőséget és utána ribizel?
-
fant0mi
őstag
Mörgen!
Megyek az uj szemuvegemiert a Visionbe, aztan csinalok ebedre tocsnit/lepcsankat ki hogy ismeri, majd delutan masodallas.
Holnap oktatas, ami azert gaz, mert 15 ora korul lesz vege, ami penteken halal lesz a varosban es az M7-esen, ha jol sejtem. -
Magnum_
nagyúr
válasz
hszilard666 #78154 üzenetére
Hol aludtal?
-
hszilard666
veterán
Blekkmetálos gutenmorgen!
Nagyon izgulok a mai nap miatt, hajbali fél5 óta nem tudok aludni, szerencse hogy fél6 kor amúgyid kelnem kellett volna. Már úton vagyok hazafele, de nagyon kutyául vagyok -
CoolBoy323
nagyúr
Morning. Ma melo
-
Mercutio_
félisten
válasz
Earl_Muttley #78147 üzenetére
Persze, p-sz-v egyhuzamban buli, annyit aludtam míg az IC megtette a db-bp távot
'zen & csipa
-
Melack
veterán
válasz
Earl_Muttley #78147 üzenetére
Nem is egyszer, fősulin ez volt a második leggyakoribb ok, hogy nem aludtunk.
-
Earl_Muttley
őstag
Veletek volt olyan, hogy atleptek egy holtponton, es nem ment semmifele alvas? (elvoltunk egy ilyen utolso osztalybuli felesegen, nem is ittam sokat, de hajnal 3 ota sikerult fel orat aludni..)
-
Magnum_
nagyúr
Morgenzen. Tegnap este nagyon faradt voltam es fajt a fejem is, 20.30korul bementem a haloszobaba. TL szerint azonnal el is aludtam. De meg tudnek aludni
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz
bandus #78139 üzenetére
ez a halálom amúgy, 60-as a tábla (megengedett, maximális), akkor 10%-ot csal az óra, az 66, +15-ig nincs büntetés akkor az 81 +4 a kerekítés és akkor kb. helyben vagyunk 85 az elvárt sebesség. aki 79-cel mer menni azt jobbról előzöm mer' anyádanyádanyád ne az én időmmel szórakozzáköcsög.
a bírságot meg fizessem én, mert neki dolga van.
lóf.t
55
mert kiszabott úr vagyok és megtehetem hogy nem sietek. szaladjon aki jobbágy
(ofc. általában nekem is ~70 az a 60, de ez általában édeskevés a sok dreddbírónak)
-
nekem anno nem szólt ilyesmiért, de persze, nyilván más amikor tanul az ember, nem is ezért mondtam
én anno az emelkedős indulással szívtam meg a vizsgákon. kétszer is ezért buktam meg. emelkedőről kellett balra kikanyarodnom főútra budaörsön. brrr, hát amiket ott leműveltem
de aztán gyorsan bele lehet rázódni szerintem ha van hozzá érzéke az embernek, az a legrosszabb ha valaki bizonytalan és úgy ül autóba.
-
MurdR
veterán
válasz
bandus #78139 üzenetére
Ajánlott sebesség a megengedett -5km/h. Nem mehetek 90-nel, mert akkor sipákol az oktató, hogy
-hova sietsz baszod?. De ez még akkor sem indok arra, hogy leszorítson egy tanulóautót az útról, mert Ő 95-tel akar menni. Mindenki ekkora Jani ebben az országban, vagy mi a f.om?DeF: nem esünk egymásnak
-
nem a T betűtől, hanem attól, hogy ha 87-tel mész
ez mondjuk nekem kifejezetten a halálom, megőrülök attól aki képest 65-tel végigcsorogni a rakparton, amikor ott a 70-es tábla
kielőzni meg a legritkább esetben van lehetőség. mondjuk én általában mindenhol sebességhatár+10-zel megyek a pálya kivételével, az sem feltétlenül jó, de legalább haladós.
-
-
-
MurdR
veterán
válasz
föccer #78130 üzenetére
Hohó! Félreértesz szerintem egy kicsit, olvasd el mégegyszer.
Hol látsz Te abban önbizalmat, hogy piros után lassan indulok?
Nem a nagy önbizalommal rendelkező kezdők a legrosszabbak, hanem azok a köcsögök, akik vérszemet kapnak a T betűtől, és ha 90es táblánál 87-es tempóval megyek, akkor belejönnek a seggembe, majd kövérgázzal úgy előznek meg a záróvonalnál, hogy majd az árokba kell húznom a kormányt, hogy a szembejövő ne dögöljön meg. Ez a gáz haver, nem az, hogy kezdőként úgy érzem, hogy nem fosom le az inamat két kamion között. -
MurdR
veterán
válasz
bitpork #78127 üzenetére
Sok különórát nem fog tartani, mert július 19-én vizsgázom forgalomból.
Kedves naplóm. 3 és 4. óra. Megvolt a mai vezetés, Szigetszentmiklós - Szigethalom - Halásztelek - Csepel --és vissza. A körforgalmak egyre jobban mennek (ma találkoztam velük először), néha egy-egy piros lámpa után lassan indulok el, de ez is gyakorlás kérdése. Kamionok között nem szarom magamat össze, tolatás rendben. Megy ez kérem.
-
-
Magnum_
nagyúr
Mi a kotta?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #78103 üzenetére
9-19 közt bányában leszek.
-
rizso
addikt
válasz
macilaci78 #78094 üzenetére
Kösz a tippet
De végül mára győzött a lustaság
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
macilaci78 #78094 üzenetére
Kártyafüggetlen, és szerintem pénteken
Normál SIM-es.
-
hszilard666
veterán
Köszi Srácok!!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BestBuy topik
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- Yettel topik
- OLED monitor topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- League of Legends
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eladó steelseries arena 9 rgb 5 1 szinte új!!!
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest