Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
Mivel esik, nem mostam le reggel az autot. De mar a banyaban vagyok. Csak mondom.
I humbly and respectfully decline™
-
oriic
HÁZIGAZDA
Reggelt. Egész hűvös volt éjjel.
Live-Die-Respawn
-
Magnum_
nagyúr
Morgenzen!
De jot aludtam, kar, hogy ebresztett az orsI humbly and respectfully decline™
-
MurdR
veterán
-
Earl_Muttley
őstag
Olajleszívója nincs valakinek kölcsön?
Sierrának valószínüleg váltóolaj csere kell, csak ezt leeresztő csavar híján eléggé necces megoldani..Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
szab.tam
nagyúr
válasz bandus #79484 üzenetére
majd egy jó évtizede gyalogos vagyok.
de a zsigereimben ott vannak a vezetés kultúra maradványai.stadionok.
kerepesi X hungária.
az árpád híd felé vonulók folyamatosan bentragadnak a kereszteződésben.
a kerepesin a belváros felé tartókat 2-3 sávban leblokkolják.->
1. sárga sávval felfesteném az ütközőzónát.
2. egy hónapig kitelepülnék közlededésrendőrségileg, és sz*rrá büntetnék mindenkit, aki bentragad a kereszteződésben. vagy 2 rögzítős kamera, és utólag kapják az ívet...pár gyökér miatt az örs után befelé kb. a pillangó utcáig tart mindig a sor. a kerepesin és a fogarasin is.
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
tomcsi23
veterán
válasz Earl_Muttley #79488 üzenetére
Hosszában?
Kb 11 cm-re nyílik ki, szóval gondolom.
Topiklakóknak legyen héccáz.Ok, akkor egyelőre eltéve.
[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
tomcsi23
veterán
Skacok, valakinek egy ilyen tartó?
Ma futott be, de aztán rájöttem, a meglévő jobban tetszik....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Qru
MODERÁTOR
Sokan nem tartják, én se mindig ha pl szűkebb az utca úgy se fér el mellettem akkor meg minek húzódjak ki a szélére. Sokkal fontosabb, hogy indexelj. Azt szeretik nélkülözni manapság. Nem csak itt, már a németeknél se divat sok régióban.
Tudod egész életedben csak egyszer kell tök szabályosan vezetned: a forgalmi vizsgán.
A hétköznapi vezetésben van egy csomó szabály amit nem tartanak be.
#nincsbennetarcsi
-
MurdR
veterán
válasz bandus #79484 üzenetére
Logikusnak logikus, meg nem szakad le a kezem tőla, de tényleg nem vettem észre, hogy húzódnának a népek, pedig mostanában kb 3 órát kanyarogtam ezeken az egyirányú lakótelepeken.
Aztán az is lehet, hogy a többség másképpen fog fel egy lakótelepi parkolóutcát, mint egy rendes mellékutcát.MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
bandus
veterán
En mindig. Mert igy szabalyos meg mert netto parasztsag feltartani a masikat. De ugyanez van pl nem egyiranyunal is ha a szelso savbol kanyarodnak jobbra, akkor en igyekszem annyira balra-elore huzodni amennyire lehet. Tipikus pelda a budaorsi-villanyi keresztezodes befele a bah csomopont fele.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
MurdR
veterán
válasz Earl_Muttley #79480 üzenetére
Ott hááát. Lehoz az életről néha az ember.
-Lassíts, mielőtt behajtasz, mivel ott egy jobbkezes utca.
(lassítok, szétnézek, bemegyek)
-Nagyszerű. Honnan kell kanyarodni egyirányú utcából, ha balra akarsz menni?
-Lehetőségekhez mérten az út bal szélére húzódva.
-Nagyszerű, ügyes vagy, akkor menjünk balra.
(bal széléhez húzódok, index....)
-Nagyon ügyes vagy, de ez nem egyirányú utca, mind a ketten meghaltunk, mert egy Rába Steiger áthajtott rajtunk.MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
MurdR
veterán
válasz zsolti72837 #79477 üzenetére
Az idegel a legjobban,hogy ha elsőre nem sikerül a vizsga, akkor mehetek vonattal Balatonra
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
szab.tam
nagyúr
nálam a upc kábel tv adta meg magát a fradi meccs közepén.
még jó, hogy rálátok a hhh-re, és átkapcsoltam mindig tevére.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
lorcsi
veterán
eladó: vadi új soundcore motion+
-
MurdR
veterán
válasz zsolti72837 #79468 üzenetére
Köszi, megyeget. Igazából már a nagyobb forgalomban is feltalálom magamat, egyedül a lakótelepi parkolóövezetek szopatnak be: egyirányú, kötelező haladási irány, jobbkezes kis sz.rok, némelyik jobbkezes utcát alig lehet észrevenni mert magasabban van mint amin én megyek... De még van rá 10 órám.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
föccer
nagyúr
válasz CoolBoy323 #79470 üzenetére
Nem szeretem. Mondjuk inkább ilyenkor, mint amikor kint melózunk terepen.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
CoolBoy323
nagyúr
Nalam is megy az egi szinjatek ezerrel
-
Tim82
félisten
válasz tomcsi23 #79465 üzenetére
Most már itt is, tökre örülnénk neki, ha nem az ablakot verné, mert akkor jól ki tudnánk szellőztetni.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
zsolti72837
addikt
MurdR, hogy megy a vezetés?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
GabN73
addikt
Én bontottam egy bort, kiültem a körfolyosóra egy könyvvel, élvezem a villámok játszmáját, meg a friss levegőt...
Jóécakát'
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz tomcsi23 #79451 üzenetére
Nem, most már itt is rákezdett úgy húsz-huszonöt perce. Mondjuk itt eléggé visszafogott, láthatóan a belváros fölött villámlik.
Qru: nemtom, búváredzés?
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Qru
MODERÁTOR
-
föccer
nagyúr
-
-
Magnum_
nagyúr
olyan baxott nagy fa alá álltam be, aminek a lombkoronája nagyon sűrű, igen nagy és az alsó ágai leérnek az autóig. tehát ha jég lenne, felfogja, tompítja.
és ha ág törne le, az is tompul bőven. így most megnyugodtam.szakad, DE a levegő egyre rosszabb. meleg maradt, cserébe 10000% páratartalom.
bontottam egy sört, a víz kiszívott, a sörike elnyomhat, remélem, 1 óra múlva már alszom. tudjátok, holnap reggel korán bánya.I humbly and respectfully decline™
-
Earl_Muttley
őstag
válasz Earl_Muttley #79449 üzenetére
Ideért
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Tim82
félisten
válasz tomcsi23 #79446 üzenetére
Itt már fél órája el is állt az a két perces
armageddonakarom mondani nyári zápor, ami volt."You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Magnum_
nagyúr
-
tomcsi23
veterán
Kis záporka indult.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
fant0mi
őstag
válasz CoolBoy323 #79440 üzenetére
Pipa: pipa.
-
CoolBoy323
nagyúr
délutáni alvás pipa, pizza rendelés pipa, bevásárlás, mosás nempipa (amíg aludtam senki nem csinálta meg helyettem... felháborító!!!!!!!!!!!)
-
DeFranco
nagyúr
nyugi, nem vagyok elveszve, köszönöm szépen az eltűnésem miatti sok érdeklődést privátban a hogylétem felől, igazán jól esik
jelentem a balaton szuper volt, csak felsőfokban tudok arról beszélni, milyen jól éreztük magunkat. ez volt az első Elnöki nyaralás/balatonozás, velem még mindig madarat lehet fogatni a boldogságtól.
-
macilaci78
nagyúr
válasz ph2012 #79435 üzenetére
Külső merevlemezek támogatása, gondolom, USB-s. Feveszi a külső háttértárra az anyagot, a háttértárat meg átdugod PC-re.
Lehet még olyan csavar benne, hogy a mentett anyag speciális formátumban, vagy kódolással van mentve. Lehet, vadászni kell hozzá lejátszó progit, vagy kodeket.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
ph2012
senior tag
Nézegettem azt a tv felvevőt: [link].
Nem tudjátok, hogy működik? A felvett anyagot hogy tudom átjátszani számítógépre?Köszi.
-
-
Magnum_
nagyúr
En mar a strandon. Varom a vihart.
-
tomcsi23
veterán
Qru, nála jártál fék ügyben?
#YT alert...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
GabN73
addikt
Kéne írni egy appot lassan, tinderhez hasonlót, csak tulajokkal matchelhetsz ....
Aztán mehet a puhítás, képek küldözgetése a jelenlegi albérlet állapotáról, szelfik kád/zuhanyzó takarítás közben.... "Szemetetlevivőjóreggeltet" üzenetek....Kösz az ötletet, majd egy körre beülhetsz az ebből keresett Maseratimba....
-
Qru
MODERÁTOR
válasz fant0mi #79412 üzenetére
Ilyet vettem, 1x befújtam azóta nem volt gond (ez múlt ősszel volt, tehát lassan egy éve).
#nincsbennetarcsi
-
Magnum_
nagyúr
válasz fant0mi #79406 üzenetére
Mennyi kutyaszort hasznaltal? En meg motormosas idejere se vettem ki, sot, atvizeztem. Evek ota tartos (remelem, marad is)
Erdekel valakit egy meg 8honap garis sima arany szinu Xiaomi Redmi3? Dobozzal, tartozekkal? Negy sarkan 4apro kopasfolt, kijelzon 1cm-s hajszalrepedes, amit nem tudok lefotozni, mert nem feltuno.
30.000,- Nektek.[ Szerkesztve ]
-
tomcsi23
veterán
Elástam az autót tőlem akár az armageddon is jöhet.
A sok esővel azért óvatosan!
Szent, nyilván, de szerintem itt nem lesz vészes a cituáció.
Aztán meglátjuk, éjjelérkezemkezdődik a buli. A meghívottakról nincs tudomásom....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz GabN73 #79399 üzenetére
Nem bizony, se korra se társadalmi elhelyezkedés alapján nem lehet elsőre leszűrni ki milyen is. Egy időben az egyik beosztottunk lakott ott, egy
románerdélyi csaj aki amúgy fekete mosogató volt nem egyetemi prof. Olyan patika rend volt minidig hogy ihaj. Akit meg ismerős ajánlott, iskolázott volt és élőben is rendesnek tűnő ahhoz meg kétnaponta jöttek ki a rendőrök kábszizás miatt.
Szóval nehéz ezt első blikkre eldönteni.mod:
Saint:
Elástam az autót tőlem akár az armageddon is jöhet.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- i7-6900k+ASUS RAMPAGE V EXTREME+ROG FRONT BASE+DARK ROCK PRO 4+G.SKILL 4x8GB+GIGABYTE GTX 1070Ti
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite
- HP EliteBook 840 G3 I5-6300U/8GB/240SSD/WIN11/Magyarbill/
- Dell Optiplex 5060 MT I5-8500/16GB/256SSD+500HDD/Wifi/Bluetooth/Win11Pro
- Dell OptiPlex 3050 SFF i5-6500/8GB/256+250HDD/Win11PRO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest