Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
ikea-s ledes izzok milyenek? kellene vennem 2-3 darabot, es pont utba esik, de nem tudom milyen minoseguek lehetnek. nem ket forint. ilyesmi.
meleg fenyu kell es 60w hagxomanyossal ekvivalens.
-
-
Qru
MODERÁTOR
-
Szólista
senior tag
válasz hszilard666 #67704 üzenetére
Az Árkádban láttam egy ilyen polókészitőst,3500-ért már van.Ha jól emlékszem a -1-es szinten van közel az átjáróhoz.
Nem vagyok normális. Na és?!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz lorcsi #67708 üzenetére
A másik akik kiverik a biztosítékot a szervizesek akik nincsenek nyitva csak akkor amikor a magamfajta bérrabszolgák melóznak. És akkor sír a
pékszaki, hogy kevés az ügyfél. Jah esetleg ha nyitva lennél nem így lenne...Kb két napja vadászok autóvillamosságist mert nem tölt a generátor Bözsiben de ezért nem akarok kivenni 1 nap szabit. Érdekes a szélvédős pl vasárnap fél 2-kor tudott fogadni... Ezt értékelem, sőt rögtön küldtem is neki egy másik ügyfelet. Engedett is az árból.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
lorcsi
veterán
nálunk szegeden is van egy szerviz (tv-t, meg kisgépeket csinálnak)
a nyitvatartás: 9-15-ig
én nem tudom hogy élnek meg,d e már 6 éve tuti nyitva a bolt..meg ahogy elnézem a fószert előtte is ezt csinálta
mondjuk ugyanakkor az árkádos ruhaboltok 9-20-oig vannak folyamatosan nyitva..mégis üres a 90%
érdekes kereslet-kínálat helyzetszerencsére autószerelővel egy életre rendben vagyok
van jó ismerős 1 nap alatt bármit megcsinál..
fogalmam nincs hogy csinálják..de imádom
és olyan nagyon nem is horror áron
mondjuk szög egyszerű autókat viszek nekiapropó szélvédő:
egyik tesco parkolóban egy iylen javítóst kérdeztem mennyiért javítana be 3 felverődést
oylan 10-15 körül mondta darabját
ez reális?[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Qru
MODERÁTOR
válasz lorcsi #67716 üzenetére
Persze nyilván a hosszú nyitvatartás nem garancia arra hogy dőlnek a vásárlók de jobb esélyekkel indul az aki akkor (is) nyitva van amikor az emberek többsége már végzett a melóban.
Hát nekem is volt de amikor megvettem a kocsit közölte velem, hogy ő biza egy újjal se nyúl hozzá mert ilyet még csak poszteren látott. Pedig az a típusú szaki akinek odaadom a kulcsot, hogy vidd és ha kész hozd vissza ami nálam nagy szó.
Ááá, az nagyon durván lehúzás! Nekem 2 kavicsnyomot 11k-ért csinált meg áfás számlával, műbizonylattal ([link]).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
hszilard666
veterán
Itt vagyok a déli PU mögötti lehangolt gyártelepen, gondoltam lövök magamról pár fasza képet tinderre. Aztán kiderült hogy baszott ronda vagyok
Válalhatóra fotosoppolom magam, aztán este jövök képekkel! Tessék előre rettegni!Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz hszilard666 #67718 üzenetére
Bőrjakó, farmer, fuxot ki aztán dőlnek a like-ok.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Magnum_
nagyúr
válasz hszilard666 #67720 üzenetére
Mondtam, hogy varosi kep kell a buyereknek. Mit fognak hinni a gyartelepes kepek alapjan???? 18-55-el fotozod magad? nincs senki, aki tudna a fix50-el?
I humbly and respectfully decline™
-
Qru
MODERÁTOR
válasz hszilard666 #67720 üzenetére
És még csak nem is mobidikkes póló. Ennek újra neki kéne futnod.
#nincsbennetarcsi
-
hszilard666
veterán
válasz Magnum_ #67721 üzenetére
Fix 50, 600D nek 360 as lcd je van, feldobtam a kisebb tripodra (manfrotto) belőttem a fókuszt és időzítővel megoldottam az exponálást. Szerencsére a nap brutál szép fényeket produkált, szóval 100 as ISO val szép képeket tudtam lőni.
Városban nagyon hülyének néztek volna.[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Mercutio_
félisten
-
Magnum_
nagyúr
válasz hszilard666 #67723 üzenetére
Muta!
Qru, jogi support van, apu csinalt mar part alapitast.
-
Mercutio_
félisten
Ahhoz ismernem kellene a legfontosabb közig jogszabályokat, országgyűlés munkájára, képviselőkre és pártokra vonatkozó törvényeket, mert ha jól saccolom a rutinjukkal simán alánktennének, ha nyernénk
Pedig jó kis programunk lenne: Rendrakás, törvényesség visszaállítása, alaptörvény és a rá épülő sz*rok kuka, lenyúlt pénzek felderítése, ugyanolyan könnyű szavazati lehetőség a külföldre üldözött ott dolgozni kénytelen állampógároknak, mint az erdélyieknek. Ingyen kenyér, über, majális
Egyház az gázabb, ájtatos duma nem fekszik, és ugye ott vannak a fanatikusok is
GabN73: Kihagytad, hogy egyházként, adó és illeték, valamint ÁFA-mentes vagy, az se 2 fillér de mivel mostmár ők mondják meg, hogy mi számít egyháznak, így ez kevésbé jó biznisz egy most startolónak
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Mercutio_ #67733 üzenetére
Pártelnöknek megmondó embernek kell lennie.
Saint lesz az igazságügy miniszter. DeF jó lesz gazdasági miniszternek, Tim lesz a fejlesztési miniszter. A több posztra még lehet szabadon pályázni (melynek költsége 850.-/pályázat).mod:
Nálunk az ilyen 2 kredites vackokra is 10 oldalas beadandót kellett írni a semmiről.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Mercutio_
félisten
Mi voltunk az utolsó évfolyam, ahol még nem volt kcredit rendszer, ellenben ha nem volt meg 1 vizsgád, akkor nem mehettél tovább a következő félévre.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Magnum_
nagyúr
Budapesti notebookboltban osszefutni regi forumtarssal (spyduck) kiraly!!!!
-
hszilard666
veterán
Hubaszki, az LCD-n még türhetően randának néztem ki de a gépen brutális vagyok Csodálkozom hogy az eddigi matcheim összejöttek
-
Magnum_
nagyúr
válasz hszilard666 #67741 üzenetére
lökjed privátban, tuti beállási gond lesz.
-
hszilard666
veterán
válasz Magnum_ #67742 üzenetére
Azzal még nem lenne baj de az amerikai plános képeken olyan baszott dagadtnak látszom mint a picsa xD Valszeg azért mert az is vagyok, de bakke na' nem szívesen lobogtatnám őket. A jobbakat mingyá' lököm, csak még hegesztem őket.
A legtöbben úgy nézek ki mint egy rohadt drogos
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
Na kúlvára megvannak! [link]
Ez a 2 lett olyan amire aztmondom hogy OK, de majd kell találnom jobb helyet kép készítéséhez.
Saint:
Muszkli kocsira még nincs dellám![ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
-
CoolBoy323
nagyúr
Na indulhat a hetvege
-
sketchifun
senior tag
Vettem egy Straus marokcsavarozót a tuskóban.
ST/CSD-046 a típusa. Hát. Egy böszme facsavart minden gond nélkül behajt, jó kis gépecske. De az akku kicsit vékony, bár valamennyire kárpótol, hogy megy töltőről. 4,8V az akkufeszültsége elvileg, 6V a töltő. Miféle akku lehet ebben? Érdemes lehet Li-Ionra cserélni?Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
Qru
MODERÁTOR
válasz sketchifun #67747 üzenetére
Ha találsz hozzá emberi áron... NiMh-t adtak hozzá alapból?
#nincsbennetarcsi
-
Mercutio_
félisten
Én töröm a fejem egy másoddiplomán, de egyrészt fosok a 10 év kihagyás utáni matektól, másrészt mire aktuális lenne vagy leváltják a főnököm akivel elvileg megegyeztem vagy a csoportomat szervezik ki/át/vissza és azért ugrik a projekt.
Én megelégszem valami örökös államtitkári pozival + mondjuk 4-5 felügyelőbizottsági pozi és a képviselői fizu+juttatások
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest