Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #67550 üzenetére
D420 vinyójára van megoldás: mSATA SSD és mSATA-ZIF átalakító adapter.
Mondjuk az is ilyen egy forrasztott + egy bővíthető RAM foglalat, azt hiszem, maximum 512 MB forrasztott + 2 GB beletett RAM. A D430 egy fokkal barátságosabb, nagyobb modult is fogad, de ugyanez a kiosztás.
A tűzforró alj meg felteszem, hogy annak köszönhető, hogy ráfért volna egy takarítás.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Magnum_
nagyúr
tudom, hogy ez a megoldás, de ez kevésbé customer friendly, mint a sima sata HDD/SSD.
bár az durva, hogy ezeknek a gépeknek (hobbinak tényleg jó) nincs már létjogosultságuk. olcsóbban (mire ki lesz pofozva persze) vannak fasza durva felbontású és fényerős tabletek, billentyűzettel.
I humbly and respectfully decline™
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #67552 üzenetére
vannak fasza durva felbontású és fényerős tabletek, billentyűzettel.
Szerintem a Surface tabletek még mindig jóval drágábbak, mint egy kipofozott régi subnoti. (A kínai opciókat meg hagyjuk, a minőségért ott is megkérik az árat.)
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Magnum_
nagyúr
Há' most az ilyen Kianokra gondoltam
figy', hol tudok venni a környéken laptopra billentyű matricát? most jutott eszembe, hogy anyu már többször kérte, mert keresi az ö ő ü ó ú betűket, mert skandináv a bill.-je, de mindig elfelejtem. holnap lenne idő megvenni. (amúgy ott ebédelek az abrakadabrával szemben, egy kollegáddal)
amúgy tök érdekes, hogy mi a preferencia... volt 6910p-m, 6930p-m, 8440p-m, mindegyik zseniális gép volt, de egyik sem volt meg egy évnél tovább (jó, az első kettőnél még könnyen tudtam cserélni a klassz renew program miatt), de a 8440p után jött a Vaio és lassan 4 éves lesz. És ez a kedvencem. Autóban is volt újabb, jobban felszerelt az A4-nél, mégis ezt az autómat szeretem a legjobban (és van meg leghosszabb ideje).
[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
válasz Magnum_ #67554 üzenetére
Én west fórumtársunktól vettem. Egyik nap ledumáltuk, elutaltam, másik nap már hozta a posta. Jó minőségű az adott típusra szabott matricája van. Nem tudom, hogy ehhez a típushoz árusít-e, de egy kérdést megérhet.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Tim82
félisten
válasz MrSealRD #67555 üzenetére
Vagy akár alfa156-tól is lehet, a Boráros környékén van a boltja. Mondjuk ő drágábban adja ugyanazt a fajta matricát, mint west, viszont ott tényleg beballag az ember, elmondja, milyen laptophoz keres, kihozzák, kifizeti, csókolom. És persze mindketten megbízhatóak.
Saint_: nekem semmi bajom a fehér-zöld Genius-ommal, még úgysem, hogy kicsit elüt az X220-tól.
Jut eszembe, a Kiano-féle cuccoknak ugyanúgy 1280*800-as felbontásuk van általában, mint a D420-D430-nak...
[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
Ja, tényleg ő is megbízható, csak nem ő ugrott be hirtelen...
Bár ha Saint_ 300-ért szeretne ilyesmit, akkor egyik sem lesz opció.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #67559 üzenetére
Jó. Használom.
A billentyűzete mondjuk nagyon gyenge az X220-éhoz képest, de nem is arra szánták szerintem, hogy sokat gépeljen rajta az ember. Az viszont jó, hogy ad 2 db normál USB portot.
Az üzemideje jó, a kijelzője kellemes (ez is 1280*800-as), a Win 8.1 baráti tableten.A Realtek wifit nem csípem csak, az kicsit gyenge, de szerintem ez nem egyedi hiba, hanem ennyit tud. A hátlapja gumírozott, meg gyűjti az ujj
lenyomatokat."You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Magnum_
nagyúr
a gumírozottnak nem az lenne a praktikuma, hogy kevésbé gyűjti?
amúgy az a durva, hogy jó ultrabook 300 felett van bőven (Asus ux305), vagy fos procival kicsit alatta, a Mac Air most 300k, az meg aztán az ultrabook és jó cucc. (csak nem Winfos)
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #67561 üzenetére
Világosabb fajta szürke a borítás színe és bazira látszanak rajta az ujjnyomok. Mondjuk könnyen takarítható.
-
Melack
veterán
Ha a kommentek tengerében lubickolunk, akkor gyakorlatilag pHancsolunk?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
DeFranco
nagyúr
válasz Magnum_ #67552 üzenetére
beszarsz, pont ma vetettem fel feleségemnek, hogy lehet érdemesebb lenne a döglődő akku cseréje helyett, az új akku árán venni valami kicsit lowabb de még fickós tabletet, mert:
itthon úgy is töltőn használja mindig, gyakorlatilag ölbe vehető fix gépként funkcionál, nem kiemelt szempont az akkuidő.
ha megyünk valahova, meg egyszerűen seggfájás cipelni egy 15-ös gépet a minden mellett, plusz minek, amikor kb. tájékozódni kell, meg max. egy két dologra rákeresni a neten.
itthon jó, hogy laptop, mert eltehető, elővehető, ölbe vehető, de hordozhatóságban a tablet köröket ver rá.
-
bandus
veterán
esetleg erdekelne valakit egy dell u2212 monitor? hibatlan de rajottem alig hasznalom. nem minden aron elado de ha jo penzt kapok erte akkor ne foglalja a helyet
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
7
addikt
Reggő't mindenkinek!
@bandus: Szóval kérdés előtt nem olvastál vissza?
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
-
Mercutio_
félisten
válasz hszilard666 #67586 üzenetére
Engem a JÓÁLLÁS vagy a JÓFIZU érdekelne mikor nyit
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
CoolBoy323
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
Goedd mørgen.
iSzilard: mit keresel akkor most itt? Nem csak a voroske moatt jottel volna?
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
válasz CoolBoy323 #67589 üzenetére
Vigyázz, mert cicus megtép
Én azt várom, hogy mennyi lesz a fizuemelésem.Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Melack #67591 üzenetére
Jelenlevok mindig kivetelek (rettego szmajli)
En mar szarok a penzre. Megelek, nem doglok ehen es ennyi. Elegem lett a sok idegeskedesbol. Mondjuk nalam kib.szott bonyolult a fizetes intezmenye... De szar. En ugy gondolom tobbet kene kapnom. De tudom h nem lehet, igy nem ugatok. Cserebe nem is hajtom ki a belem. Iranyitom az embereim szepen, de ha nem muszaj nem szerelek (szoval napi 2 orat nem szerelek )
Megoldas:
Leszaromtabletta! Ajanlom mindenkinek -
Magnum_
nagyúr
válasz CoolBoy323 #67592 üzenetére
Szerintem is tobbet erdemelnel. De remelem, hogy osszejon az a valtas a kozeli jovoben, amirol beszeltunk
-
hszilard666
veterán
Brutál jó a dell IPS, Nekem is az van nem cserélném el semmiért. (Na jó talán egy tetovált vörösért igen )
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
bandus
veterán
válasz Mercutio_ #67585 üzenetére
ahogy irtam nem minden aron elado
Cool: passzolom, anno nagyon dicsertek. Tenyleg szep kepe van, allithato magassag, pivot mod, tud ez mindent.
Tegnap egy kollega kocsijaban maradt a tarcam. Nem volt oszinte a mosolyom amikor megtudzam, hogy egy het mulva jon legkozelebb dolgozni es amugy veszpremi... 3 orat autozhattam pluszban
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Mercutio_
félisten
Vicces, hogy mindenki nettót emleget aztán, amikor jelzi az eladó, hogy lehet bátran menni nettóért venni a boltba, akkor jön a válasz, hogy "jaaa,én olyat nem tudok, de biztos könnyen találok olyat, aki igen ", ahha
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
DeFranco
nagyúr
válasz Mercutio_ #67597 üzenetére
az még viccesebb, amikor az eladó a bolti árnál marginálisan olcsóbban (és igen, 20% marginális ebben az esetben) akarja eladni a lejárt garis, ki tudja milyen előéletű, retkes, lehasznált szarát, csak azért, mert hát ezen az ő keze nyoma van és ez értéknövelő tényező, és hánehogymáne jöjjön ki vele nullára két-három év használat után.
többek között ezért nem veszek szinte semmit használtan, annyira el vannak szállva az árakkal egyesek, hogy jobban megéri megvenni 10-20%-kal drágábban fóliásan, előszörbelefingósan, garanciásan.
egyetértekCoolBoy-jal.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz DeFranco #67598 üzenetére
Az a másik véglet, de itt nyilván azonos kategóriát új(szerű), 1-3 év garis cuccok hasonlítunk.
Mármint nekem ez tűnt logikusnak, a no gari más történetEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
hszilard666
veterán
válasz DeFranco #67598 üzenetére
Ezzel annyira nem értek egyet, a fél gépem használt cuccokból van, pölö a kilowattos tápomat anno 20K ért vettem, boltban 75 körül ment, annyi volt a bakija hogy szét volt tépve a 24 pin nél a +4 es csati egy ezres volt megcsinálni, azóta is gyönyörűen megy, pedig már hajtott 7990 et és 780TI SLI-t is szénnéhúzva. Másik példám 120K s vizet hoztam ki 50K körül és amikor megváltam tőle, kerestem is rajta kövéren.
Más:
Tudtok nekem olyan boltot mondani budapesten ahol tudok venni művért és vérkapszulát? Picit ASAP kéne, délután mennék is.
Ty!Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs