Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
a dunakavicsot soha nem szerettem, de a limót azt tényleg ember nem csinálta meg italnak, mindenki ette.
és most megyek le dianás cukorért...
-
Tim82
félisten
válasz DeFranco #39705 üzenetére
és most megyek le dianás cukorért
Végbélben összeroppantva a szegény magyar főiskolás töménye.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Melack
veterán
Mondd, hogy te is csak ismersz olyat, aki tud olyanról, aki hallott valakiről, aki próbálta
(#39712) DeFranco: ha egymásnak insertáltátok volna fel, akkor fura buli lett volna
Qru: és amelyik ori-ra hasonlít ott mi lesz?
Tim82: megnyugodtam.
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
DeFranco
nagyúr
-
Mercutio_
félisten
válasz CoolBoy323 #39701 üzenetére
Nem mondtam, hogy baj, de gondolom van akit zavar a kormány közvetlen jelenléte.
A másik, hogy nem ismertek a majdani(?) megállapodás részletei, netántalán titkos záradékai.Defranco: Pedig Dunakavics rulez, a tiszakavics viszont fujj-fujj! Érdekesek ezek a retró cuccok egyébként. Zizit imádtam, pár éve amikor megkóstoltam kb . a "mi ez a gejl sz*r" érzés fogott el, a télifagyi is - mai szemmel - csak árnyéka önmagának, a "macikávé" szintén nagy kedvenc volt, amikor felnőtt fejjel kipróbáltam ment a szemétbe.
Van egyébként egy titkos jolly joker is: Utasellátós "csokis rúd" vagy valami hasonló néven futó cucc. Kemény ostyahenger (csőszerű), belsejében tömény cucc, külseje keserűcsokiba mártva, mindez kb. 10 dekás méretben, anti-paleoEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
DeFranco
nagyúr
válasz Mercutio_ #39717 üzenetére
csokirúd ruley
dunakavicsot azért nem szerettem, mert nem komálom alapból a grillázst meg a kemény cukormázakat annyira. franciadrazsé az jöhet minden mennyiségben.
régenmindenjobbvót témában meg van egy elméletem. az ember ízlése a korral elég sokat változik, egyre inkább tolódik az édestől a savanyú felé. amit gyerekként simán befaltál két kézzel tömve, azt ma már simán nem bírod megenni a második falat után, pont azért, mert olyan gejl hogy nem igaz. régen meg nem szeretted a töltött káposztát, most meg azt ennéd álló nap. egész egyszerűen az ízlésünk változik, az emlékek meg szépülnek, így lesz finomabb a 10 éves télifagyi mint a mostani. kb. ugyanolyan, csak már nem ízlik. kóstolj meg egy mostani gyerekterméket, ugyanolyan szájösszehúzóan édes, mint a modern zizi.
-
-
Mercutio_
félisten
válasz DeFranco #39720 üzenetére
Persze, 95% nosztalgiafaktor van ezekben a dolgokban amúgy töltöttkápit régen is imádtam, mert hajdúban édeskáposztából (+ kis sűrített paradicsommal) csinálják. Ma is imádom, bár asszony savanyúból tolja füstölt húsokkal, ami szintén az elméleted (ami a tiéd, mert rólad van elnevezve ) erősíti.
Tim82: Frutti is fujj-fujj, pedig annó faltuk deviszontellenben a tejkaramella (csakis az omlósz, ami morzsálódik a szájban) az erősen Lola T ilyen kategóriában
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Melack #39719 üzenetére
Mindig megadott területekre megyek (23 kerület 10 ellenőrre úgy, hogy mindig megy mindenki az összes kerületbe egy hónapban), és ott az utcákban random emberekhez csöngetek be hogy megkapták-e a reklámújságokat a héten. A másik meg, hogy az előfizetéses újságok terjesztési problémáit mi vizsgáljuk ki...
Live-Die-Respawn
-
Mercutio_
félisten
-
macilaci78
nagyúr
-
Melack
veterán
Mennyi irodista van a WestEndben
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Mercutio_ #39724 üzenetére
Én intéztem el, hogy direkt ne kapja meg. Abban a számban volt egy cikk, aminek az volt a címe, hogy "10 trükk, hogy 4-es ikrekkel legyünk terhesek rövid idő alatt" Emiatt inkább te jössz nekem egy sörrel.
(#39725) Melack
Végül is szeretem, sok emberrel beszélhetek így legalább. Télen annyira nem poén, mert akkor is megyünk ha esik a hó, vagy épp befagyott a pokol olyan hideg van.Live-Die-Respawn
-
Mercutio_
félisten
Esélytelen, a mostani kettőtől is a plafonon van időnként
macilaci78: Az ilyeneket átugorja, kb. 1/4-1/2-e ami érdekli.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
krizmo_
addikt
-
Melack
veterán
Topicgazda rendszerhez mit szóltok?
-
MrSealRD
veterán
válasz Melack #39739 üzenetére
kb mint a polgárőrség... legalábbis nekem az ugrott be róla... Nem rossz...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Mercutio_
félisten
válasz Melack #39739 üzenetére
Leginkább a "nagyon óvatosan és nagy-nagy körültekintéssel vezetném be és csak ott a hsz-szám eléri a napi 100-at"
Ahol pedig 2-3 nagyobb tábor/megosztó személy van eleve kockázatos.
-
olbaidhun
őstag
válasz DeFranco #39738 üzenetére
Részben egyet értek, a mi kicsinyünk ki van élezve a tartalmasabb ételekre, de pl ha meglátja a savanyúságot, félre dobja a csirke combot is.. onnantól nem kell más.
Amúgy meg morgen' a friss csapatnak!
:::::::::::::::::::::::::
Figyeljetek már (van itt jópár rang hirtelen), ezek a ph-fórumán használt smile-k simán ezer évesek, mikor lesznek újak feltöltve?
Egy időben gyűjtöttem és nagyon csecse darabok léteznek ám..:::::::::::::::::::::::::
╔══╗
╚╗╔╝
╔╝(¯`v´¯)
╚══`.¸.(#39643) 7:::::::::::::::::::::::::
(#39646) Melack
Békéscsabai fórum igazán "rönós".. oda egy időben csak ezért jártam örömmel látom, hogy a "MAG" itt is képben van!::::::::::::::::::::::::::
(#39740) DeFranco
+1 emlékszem pár önkényes moderátorra néhány topikból.. "sosevótmégilyenjó", ha még rangot is kiérdemelnek, azzal hogy 100 / hsz az átlag napjuk.[ Szerkesztve ]
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
DeFranco
nagyúr
Aszongya az UPC:
Hűséges ügyfelünkként a jövőben is a listaárhoz képest jelentős kedvezménnyel veheti igénybe szolgáltatásainkat.
Nyilvántartásunk szerint Ön jelenleg határozatlan idejű szerződés keretében, visszavonásig érvényes kedvezményes havidíjon veszi igénybe szolgáltatásainkat. Eddigi hűségét értékelve azonban a továbbiakban az itt feltüntetett új, az eredeti szerződésében meghatározott listaárnál jelentősen alacsonyabb, szintén kedvezményes havidíjon biztosítjuk Önnek szolgáltatásainkat. A kedvezményt – mely visszavonásig érvényes - határozatlan időtartamú szerződés keretében nyújtjuk.
Éééés wait for it megemelték ~6%-kal az előfizetési díjat.
'nyátokat. nooedipus.
-
Melack
veterán
válasz DeFranco #39749 üzenetére
Téged az ilyenek mindig betalálnak Most gondolj bele, mi lenne, ha új ügyfél lennél.
Toall: lehet lesz értelme a topicgazda rendszernek, és nem lesznek túlkapások44!!444!!!
DeFranco: nem tudok róla, hogy az leszek. Tényleg semmilyen más szolgáltató nincs ott? A 14.ker nem Érd.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest