Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz Tim82 #37926 üzenetére

    És ma meg is jöttek az UCA202-k (ez az az eset volt, amikor kiadták a ma bedobott értesítő alapján most este a cuccot). A laptop saját hangkártyájához képest részletgazdagabb a kis Behringer cucc, meg szebbek a mélyek. Denon AH-P372-t dugtam rá, egy Philips SBC HP250-nel* vagy a csajom fehér Maxell Retro DJ fejesével próbálhatnám még ki. Lehet, hogy a Denon-on múlik, de azért nem érzem, hogy hatalmas különbség lenne az alaplapi kártyához képest. Kb. mintha a Cowon D2-m szintjét hozná, ami jó, de nem vagyok eléggé vájtfülű ahhoz, hogy igazán értékeljem. (Igaz, annak idején dobtam egy hátast a D2-től, amikor megvettem és elkezdtem azon hallgatni a zenéimet.)

    A fejhallgatóerősítő-részre azt írták, hogy nem hajt ki rendesen alacsony impedanciás fejhallgatókat. Ebből mondjuk nem érzékelek semmit, tisztán szól, a hangereje is rendben van.

    * Ez a legrégebbi meglévő fejhallgatóm, még Keravillban vásároltam. :)

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés