Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
válasz FoxiestFox #126697 üzenetére
De milyen szomorú hogy van aki tényleg ezért hoz világra gyereket!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
őstag
válasz FoxiestFox #126697 üzenetére
6 éve ezen vagyok, de esélytelen, beteg világot élünk. Elég csak a nőtopikba beleolvasni
Az állami hiteltől meg mégjobban hidegrázásom van. Amiatt lett ellehetetlenítve mindenki más is a piacon. -
félisten
-
föccer
nagyúr
válasz radi8tor #126694 üzenetére
Múltkori dugába dőlt. Most lakják, de inkább túladnék rajta. Költözni akarunk tavasszal, kivenném belőle a zsetont.
üdv, FG
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
föccer
nagyúr
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
mike1334
veterán
válasz Melack #126689 üzenetére
Én maradtam a pályán, kényelmes munka, nem sok nehézség, inkább csak a többi emberből eredő frusztráció, egész jó fizetés, ha jó a csillagok állása, akkor még szeretem is amit csinálok (bár most munkahely váltás van folyamatban, mert itt elfogyott a motiváció, kiégtem a sok csekély értelműtől, de igazából sajnálom, mert szerettem magát a helyet és a kollégákat).
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mike1334
veterán
válasz hszilard666 #126685 üzenetére
Amúgy ajánlom a jogi pályát, ha van logikád, meg kitartásod...ööö, na mindegy, csak egy ötlet volt
macilaci78
Jogi diplimával jogász is lehet, az milyen már?...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
macilaci78
nagyúr
válasz hszilard666 #126685 üzenetére
Öcsém évfolyamtársa is jogi diplomával fodrász. Igaz, Giblaltáron, ahol többet keres, mint a legtöbb vele együtt végzett jogász.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
hszilard666
veterán
válasz mike1334 #126684 üzenetére
lol, ez jó!
Volt ilyen haverom aki azért ment egyetemre mert nem tudta mi akar lenni Aztán fodrász lett. Jó neki.
Vegyetek x360 játékokat!
Topikkedvezmény sajnos nincs, kell kp kartondoboz kéglim korrigálására.Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
mike1334
veterán
válasz hszilard666 #126671 üzenetére
Azt tudom javasolni neked, amit egyik kolléga alkalmazott a gyerekénél pár éve:
Mihez ért?
Hááát úgy igazán semmihez...
Legyen akkor ő is jogász.
Az lesz, szerintem is.
(Azóta első éves az egyik jogi karon )...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
GabN73
addikt
válasz MasterMark #126664 üzenetére
Nekem a motor hangja elnyomja :D
-
Luissimo
veterán
válasz Earl_Muttley #126680 üzenetére
Nanehogymá komolyanvegyétek bakker
Ez csak a zrika, semmi személyes, énkérekelnézést, ugye Szilárd, nem értetted félre.Viszont sikerult veletek megismerteni az Alvin két klasszikusát, na az már eleve eredmény
Szoval értitek ti a viccet, csak nem szeretitek ??
-
Luissimo
veterán
Csak el ne veszitsük Szilárdunkat, mert nélküle a trotyik veszitene fényéböl
-
Nikaré
őstag
válasz hszilard666 #126673 üzenetére
Akkor ne is tedd!!
-
homerhamm
addikt
Hogy a miiiii??
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Luissimo
veterán
A jóisten mentsen meg minket a te jogosítványodtól,vazze.
Aki még vezetni is lusta, az reménytelen.Akkor utolso jótanácsként hallgasd meg az Alvin és a mókusoktól a "21 múltam" cimű méltán népszerű talpalávalót.
Lehet, hogy már akkor sejtették kinek is írták.
A dal zseniális, te életművész.[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
Fogd satuba a bal heréd és pár percen belül rá fogsz jönni, mit szeretnél az élettől.
-
Luissimo
veterán
Szerezz meg egy rendes jogsit és kapsz jokis állásokat, futár, belföld, külföld, logisztika.
Akinek van normális jogsija, az nem hal éhen jeligére
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
válasz mike1334 #126667 üzenetére
Nem a melóval van a baj valszeg hanem velem. A kollégák nagyon happy-k ebben a poziban.
Általános customer support egy szolgáltatónál, csak ilyen pozikat pályázok, redditen azt mondták hogy ilyen pályát érdemes választani azoknak akiknek fogalmuk sincs mit akarnak az élettől. Meg csak egy érettségim van. Tudom, kéne tanulnom, de fogalmam sincs mit akarok csinálni, semmi sem érdekel. :/
Valamint casey neistat szerint ha az ember igazán szenved akkor találja meg azt hogy mit akar élete végéig csinálni. Neki bejött. Ez lebegett a szemem előtt ma reggel hogy ne mondjak fel.
-
Luissimo
veterán
válasz radi8tor #126641 üzenetére
Összenekeverd őket és egyhelyre lapátolod, mert akkor kezdheted elölröl, vazze😃
Apropopó,
Van maestére két jegyem néhány sörért a BarbaNegrába az AB/CD és a Iron Maidnem tribute koncertre, ha valakinek kell, elkellene jönnie érte a XVIII-ba a Ferihegy vasutállomás környékére.
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz hszilard666 #126642 üzenetére
Csak kíváncsiságból, mi a meló? Meg a korábbiak, amiket otthagytál? Csak okulásul, hogy ilyen munkát ne vállalljak
-
Qru
MODERÁTOR
Aki cuccolna de nincs mivel: Opel Combo Cargo-val bővül a Mol Limo flotta.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
-
MasterMark
titán
válasz CsabaSteel #126659 üzenetére
Csak epp semmit nem er.
Nekem a vredestein teli az halk volt az made in holland. A dunlop uveghangu volt es hangosabb mint a teli, az made in japan.
Most ebbol mit tudsz leszurni?
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
macilaci78
nagyúr
válasz Nikaré #126660 üzenetére
Nincs vele előrébb azért sem, mert a téli általában hangosab a nyárinál a markánsabb bordázás miatt is. Így volt ez a Wartburggal, Ladával, Borával, Jettával is, amivel van tapasztalatom.
CsabaSteel: 3 éve vettem a gumikat, az aktuális ADAC teszteket megnéztem, 3 típus végzett azonos pontszámmal. A Kleber és tán a Michlein tapadt jobban, a Michlein csendesebb is volt és kisebb fogyasztást is ígért, viszont a Kleber 40%-kal volt olcsóbb a méretemben.
A téli-nyári garnitúra külön felnin van (beleértve a pótkereket is), így gumishoz nem mentem azóta, csak defektkor.
A zaj tényleg szubjektív, ugyanis a táblázatban szereplő értékekekt nem az utastérben mérik, tehát az autó komfortfokazat is számít, nameg az útburkolat is. Egy bordás betontáblákból álló úttesten egy Ignisszel teljesen más, mint egy S8 Audival sima pályán.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
JanR
addikt
válasz CsabaSteel #126652 üzenetére
1-2 dB zajjal nem erdemes sporolni, mert semmit nem veszel eszre belole menet kozben. Ha olyan autod van, ami "akusztika" pakkos es eleg jol csillapitja a kulso zajoka, akkor a gumitol szarmazot is felfogja.
Nekem hankook van evek ota, es nagyon szeretem. Sokat palyazok.
-
Nikaré
őstag
válasz CsabaSteel #126659 üzenetére
Csak azt nem írta, hogy átalakított pálya versenyes kamionnal van mindez.
Releváns -
CsabaSteel
aktív tag
válasz macilaci78 #126658 üzenetére
Köszönöm a normális választ . Végre egy jó ember aki normális kommentet írt
Csé
-
macilaci78
nagyúr
Nekem a téli Kleber, a nyári Continental. A téli érezhetően hangosabb, de autópálya tempónál már az egyéb zajok is mellé érnek, így nem zavar.
Számomra az fontosabb, hogy tapad.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz CsabaSteel #126654 üzenetére
Mivel minden autótípusnak más a zajszigetelése nehéz lesz összehasonlítani...
#nincsbennetarcsi
-
MasterMark
titán
Lol nem irtad milyen auto, milyen meretu kerek.
Milyen mas tapasztalatot akarsz? Hogy masnak a mas autora a mas meretu kerek milyen hangos volt? Mert abbol nulla dologra lehet kovetkeztetni.
Switch Tax
-
radi8tor
MODERÁTOR
Az a gumis vagy autós topikban több lesz
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Qru
MODERÁTOR
Az EU-s gumicímként rajta van az adott abroncs gördülési zaja, azt össze tudod hasonlítani egyértelműen.
#nincsbennetarcsi
-
CsabaSteel
aktív tag
Sziasztok! Mennyit számít a guminál a gördülési zaj? Észrevehető? Ha van valakinek ebben tapasztalat az írjon. Sőt ha már itt tartunk akkor milyen márkát ajánlotok? (Hankook,Kleber) kivűl? Hankook már volt nekem ami elég jó de kicsit talán hangos volt a gördülési zaj. A kleberrel még nem volt tapasztalatom meg egy márkákkal. Árba közép ár értékbe vennék.
Csé
-
hszilard666
veterán
válasz Mr.Csizmás #126646 üzenetére
Megértem, funnak hangzik! Sajnos az én életembe most nem fér bele a tudatmódosítás!
-
Spet
addikt
válasz FoxiestFox #126647 üzenetére
Meg kell védeni a magyar vérvonalat!
[ Szerkesztve ]
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
JanR
addikt
Reggel?
-
félisten
De ugye nem Alabama-style?
-
Mr.Csizmás
titán
tegnap meló után megittunk egy sört délutáni matiné címén az unokanővéremmel. annyira jól sikerült, hogy fél kilencre értem haza
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
macilaci78
nagyúr
Hogy pénzért mi mindenre hajlandó az ember!
-
félisten
Ketaminnal, értelemszerűen.
-
MasterMark
titán
-
hszilard666
veterán
válasz radi8tor #126641 üzenetére
Hehe, nálam is hasonló, ma van a második napom az új munkahelyemen! Csodás, keresem a konnektort amibe belebrunyálhatok. Nem tudom hogy mások ezt hogy bírják...
MasterMark:
Igen!Fox:
Mindent értek![ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
kihalt a topik?
-
MrSealRD
veterán
válasz Handball94 #126590 üzenetére
Most ezt kihagyjuk..de az elmúlt években számos helyen megfordultunk... Kiemelten rossz talán a Vouge hajó volt pár éve... a többi esetben csak kevésbé jók vagy nagyon jók voltak...nehéz lenne felsorolni a helyeket...
Mi általában a végére foglalunk és nézzük az értékeléseket is menet közben ha esetleg olyan objektíven is értékelhető negatív jön akkor még vissza lehet lépni... Tehát pl a "nem tetszett a pincér cipője" nem sorsfordító vélemény.Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
dptrsk
addikt
Olcsóbb lett: iPhone 12 Pro Max
-
Chuck Norris
senior tag
Sziasztok, költözéskor megmaradt bútorok elvihetők: [link]
-
krisi047
senior tag
Sziasztok! Vegyetek új Xiaomi álló porszívót: [link] Ár: 30 ezer.
-
JanR
addikt
válasz tboy93 #126627 üzenetére
Tudatosan építettem le az egész kommunikációm a facebookról meg a messengerről. Bár magát a face-t nem is igazán használtam sose, a messengert azért igen. Aztán kb. 2 éve volt egy nagyobb leállásuk, utána változtattam. Nyílván kommunikálok még ma is messengeren, de nem aktívan. A barátaim, családtagjaim (akikkel tartom a kapcsolatot ) pedig elérhetők más csatornán.
Nem ilyen titkolni való dolog van a döntésem mögött, szimplán nem hagyatkozom 1 kommunikációs csatornára, ráadásul úgy, hogy az utóbbi években azért voltak pár órás leállasok Zukerbergéktől.
Mészáros Úr
-
homerhamm
addikt
Túléltétek Facebook nélkül?
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
-
rizso
addikt
Ameddig várjátok, hogy újra visszatérjen a social life, vegyetek gyorsan egy frankó telefont
Oneplus 7T Pro McLaren EditionEladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
veterán
Már csak 3 darab 1m-es kábel maradt! RP-SMA hosszabbító kábel, Wi-Fi antennákhoz - 0,8k /db
Blaupunkt FL 02 kártyafüggetlen, DualSIM mobiltelefon - 3k
Aktiválatlan, feltöltőkártyás Telenor SIM kártya - 0,5kOkoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/wifi_es_zigbee_okoseszkozok/hsz_1-50.html
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Örs vezér tér IKEA, hol lehet felszínen motorral biztonságosan parkolni? -
hszilard666
veterán
válasz macilaci78 #126614 üzenetére
Köszi!
-
macilaci78
nagyúr
válasz hszilard666 #126613 üzenetére
Lehet kapni Fressnapf-ban műanyag tetőt konzervek lezárására. Több méretben is elérhető, a kisebbek macskakajás, a nagyobbak kutyakajás konzervekhez is jók.
-
hszilard666
veterán
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
-
Spet
addikt
válasz hszilard666 #126608 üzenetére
Ha normális hűtő, és nincs bent mellette egy kis penészes valami (ami szereti a cukrot), akkor no para, jó pár napig kibirja.
-
macilaci78
nagyúr
válasz hszilard666 #126605 üzenetére
Ha sok maradt, tedd fel hardverapróra!
-
Stylewars_kp
őstag
válasz hszilard666 #126608 üzenetére
Max 4-5 nap, mert aztán megcsiccsen.
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
mike1334
veterán
Bármeddig...legfeljebb cefre lesz belőle, de sebaj az xbox off topikban kifőzik neked
-
rizso
addikt
Ameddig ki nem dobod, addig eláll a hűtőben.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Spet
addikt
Eleg sokaig. (azert nem tobb honapot)
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Remélem mindenki jól van!
A segítségetekre lenne szükségem:
Ha felbontok egy gyümölcskonzervet de nem fogyasztom el teljesen, akkor hűtőben mennyi ideig áll el? Sajnos a csomagoláson nincs ilyen info.Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Melack
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest