Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nikaré
őstag
válasz hszilard666 #127998 üzenetére
Szia!
Nem ismerem őket személyesen, de hétvégén is ügyelnek
IttEsetleg még megnézheted a Mária utcait, de erről nincs infóm.
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Borzasztó dolog történt, összetörtem az egyik hátsó fogamat, és jobban fáj mint a párkapcsolataim. Tudtok olyan fogászatot ajánlani aki jól dolgoznak és nyitva vannak ma? A kedvenc fogászatom csak 11 nap múlva tud fogadni, ami számomra elfogadhatatlan.
Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
macilaci78
nagyúr
válasz grizlisandor #127994 üzenetére
Zing és Bamba Marha közül a Bamba jobb, de a Zing is jó. Bajor sörözőben egyszer voltam 8 fős társasággal, 25%-kal több italt számoltak fel, mint amit fogyasztottunk és az sem volt megfelelő ellenérv, hogy nincs annyi pohár az asztalon, amit folyamatában lusták voltak leszedni.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
pohár
félisten
Allee mögött a Bajor Söröző is nagyon ajánlott, brutál jók a hambijaik
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
werszomjas
addikt
Zing és Bamba közül én Bambára szavazok. Csalódni nem fogsz benne.
De a Zing is finom, Shopmark előnye, hogy ott tudsz rendesen parkolni.
Bamba ilyen szempontból elég szar helyeken van.[ Szerkesztve ]
üdv
-
grizlisandor
veterán
Infopark - Keleti Pályaudvar - M5 autópálya vonalon kérnék ajánlást kajáldára. Hol lehet jó hamburgert enni?
Zingről, Bamba Marháról hallottam, hogy jók.
Shopmarki Zing Burger azt nézem kis kerülővel belefér. -
oriic
HÁZIGAZDA
Vegyetek agressive görkorcsolyát!
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha esetleg valaki venne mérleget, vagy Xbox kontrollert
Használt Beurer PS 240 személymérleg - Max 180Kg - 3000 Ft
Használt Xbox Series X/S kontroller - 5000 Ft
Live-Die-Respawn
-
lorcsi
veterán
-
föccer
nagyúr
Sziasztok!
Van aki járatos AutoCAD - Civil3D használatában?
Felépítettem a modelt, teleraktam feliratokkal. Nyotatáshoz megcsináltam az elrendezést, de a feliratokat nem rakja fel.
Fóliák bekapcsolva, színezés rendben, de nem akarja a rohadék.
Hol lehet a hiba?
köszi!
fg
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
lorcsi
veterán
A topikból jön e valaki a héten Szegedre az ikeát útba ejtve?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
csoszogi
tag
válasz Stylewars_kp #127982 üzenetére
Amit belinkeltem az elozo hozzaszolasomban, az a betet. Egy ujabb linket is beteszek.
[link]Itt lathatod a negyedik kepen a termosz aljat. Ezt ha kicsvarod, akkor be tudsz illeszteni egy ujabb betetet a regi helyere. De volt olyan is, amit a kozepen lehetett szettekerni. Mivel ez uvegbol van es regebben csak ilyen termosz volt, gyakran eltort, lehetett kapni barhol pot betetet. Az ujabbakban volt egy plusz muanyag betet is az uvegen felul, igy az konyebben tisztithato volt, kevesbbe tort vedte az uvegbetetet. A legujabb vakuum termoszok, flakonok pedig acelbol vannak.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Stylewars_kp #127984 üzenetére
Ez egy dupla rétegű vákuumolt és egyik fele fémgőzölt belsejű. Nem lehet ragasztani, vagy ha mégis igen akkor már nem termosz lesz, hanem egy sima bögre.
⭐ Stella
-
-
Nikaré
őstag
válasz Stylewars_kp #127982 üzenetére
Igen.
Menetes a ház és annak szétcsavarásával lehet "megbontani". -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #127979 üzenetére
Jövő hétfőtől 2 hónapra lezárják a budai alsó rakpartot Lánchíd alatt. Aki teheti meneküljön.
⭐ Stella
-
macilaci78
nagyúr
A Budafoki úton a Dombóvári út és a Prielle Kornélia között a belső sávot mindkét irányban lezárták. Aki teheti, egy pár napig kerüljön.
-
Nikaré
őstag
válasz Stylewars_kp #127976 üzenetére
Szerintem vékony üveg belseje van.
Azt kizárt ragasztással javítani, sőt! -
Luissimo
veterán
válasz FoxiestFox #127974 üzenetére
Hááát, talán attól, hogy emlékeim szerint már több mint 25 éve megvan, ebbe szoktunk fagyit venni
-
félisten
-
rgeorge
addikt
válasz oriic #127968 üzenetére
Érvényesítés után érvényesített lesz. Használt pedig 80 perc után automatikusan, mint közben kiderült.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
rgeorge
addikt
Üdvözlet! BudapestGO appban vettem vonaljegyet, első ajtón felszálláskor beolvastam a kódot, sofőr elfogadta, a jegy átváltott érvényesítettre. Hogyan lesz ebből használt jegy?
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz grizlisandor #127965 üzenetére
Ha ennyire meg akarod tervezni a dolgot, akkor kénytelen leszel terepszemlézni.
⭐ Stella
-
hszilard666
veterán
válasz grizlisandor #127962 üzenetére
Sok szerencsét az interjúhoz!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz grizlisandor #127962 üzenetére
Nem látok parkolási zónát.
Sajna pont ezért a kérdéses úton kb 0 parkolóhelyet fogsz találni. A helyeket ott már elfoglalják reggel a munkába járók.
Szerintem is inkább kicsit arrébb állj meg és villamosozz, gyalogolj oda. Lehet neked pont a parkolási zónában kéne helyet keresned (mert ott tuti lesz).
Hehe és pont júliustól bővítik a parkolási zónát Infopark területére...
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
grizlisandor
veterán
válasz macilaci78 #127961 üzenetére
Köszönöm az információkat.
Állásinterjúra megyek, megkérdezem a kontaktot, hogy lesz-e engedély rá.
Szerintem elsődleges cél a Budafoki parkoló lesz, parkolási díj már nem oszt nem szoroz, meg jó lenne a környéken maradni.
Magyar Tudósok Körútjával mi a helyzet a Pázmány Péter sétánytól? Nem látok parkolási zónát.
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz grizlisandor #127960 üzenetére
A Gábor Dénes utca magánút, ha van engedélyed, akkor bemehetsz. Parkolási zónák, a Bogdánfy utca még fizetős, azon belül a Dunáig a Rákóczi híd és a Petőfi híd közti rész nem, viszont a Magyar tudósok körútján belül sok a magánút.
A Rákóczi híd (vasúti töltés) másik oldala még nem fizetős, de mivel a parkolási zónán kívül esik és sok az irodaház, ezért kényelmes távon belül nehéz parkolót találni.Vagy fizetsz a parkolásért például itt, vagy leteszed a kocsit a Nagyida köznél ingyen, a villamosmegállóban a BKK automatából veszel 2 db 350 Ft-os jegyet és 1-es villamos elmész az Infopark megállóhoz.
-
grizlisandor
veterán
Csak fel kell mennem az interjúra, ha már betudják ígérni a pénzt.
Infoparkban a Gábor Dénes utcában, szokott lenni szabad parkoló?Azt látom a holnapjukon, hogy van parkoló jópár.
Ha nem igazán, akkor hol érdemes megállni a közelben? -
Tim82
félisten
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz Tim82 #127929 üzenetére
A Leaf Audio DAC ma elkelt, az OpenWRT-s Xiaomi AC2100 router és a Creative Sound Blaster E5 BT-s DAC/fejhallgatóerősítő továbbra is eladóak.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
MasterMark
titán
-
hszilard666
veterán
válasz macilaci78 #127951 üzenetére
Dehogy mondtam le. Csak néha kirabolok 1-1 kajafutárt, és meg is van a napi betevő jó áron.
-
macilaci78
nagyúr
válasz MasterMark #127947 üzenetére
Lehet, a diétát úgy tartja, hogy lemondott a kajáról, mint a nőkről, cigiről.
hszilard666: aki eddig is egyik napról a másikra, vagy egyik fizetéstől a másikig élt, azon csak nőtt a nyomás. A munkáltatók meg mindig lassabban korrigálnak. Aki minimálbérért dolgozik, annak évről érve emelkedik a fizetése, általában a behazudott infláció környéki mértékben.
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
válasz MasterMark #127947 üzenetére
Természetesen igazad van, kár lenne tagadni az inflációt. De mondjuk az érdekelne hogy a társadalom alsó rétege aki eddig pénzügyi nyomás alatt volt hogy oldja meg ezt a szitut. :/
Habár a munkáltatók biztos korrigálják idővel, nem?
föccer:
Most hogy mondod tényleg! Érnem kellett egy kicsit na!pjen:
Hehe, ismerős az érv, én is mindig ezzel kábítottam magam ha visszaestem hogy "mi van ha holnap meghalok?" Nem egy okos logika mostmár látom.[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz hszilard666 #127946 üzenetére
2 éve is mondtam neked
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
pjen
félisten
Régen erre azt mondtuk 100 évig Fogsz élni, de minek. Csak vicc. Egyébkéntl l ehet csak hazudós vagy?
-
MasterMark
titán
Az hogy nem érzed hogy drágább lett, meg hogy nem lett drágább az nemugyanaz.
Switch Tax
-
hszilard666
veterán
Megértem, borzasztóak az árak, de be kell vallanom hogy nekem nem lett drágább az életem az elmúlt hónapokban. Annyira olcsó a lét ha az ember a káros szenvedélyeit maga mögött hagyja hogy leírni sem tudom. Tartom a megszokott diétám, nem iszom, nem dohányzom, nem csajozok, nincs tudat módosítás, venni sem akarok semmit... Bárcsak 2 évvel hamarabb jöttem volna egyenesbe.
-
pjen
félisten
válasz macilaci78 #127941 üzenetére
Nem semmi amit felsoroltál. A tej változatlanul hidegen hagy. bezzeg a sör nem lett ársapkás
-
macilaci78
nagyúr
Hatósági ársapkás élelmiszer, mint a csirkefarhát.
A nagy dolgokon túlvagyunk. Tavaly január végén kaptunk kulcsot a mostani lakáshoz, felújítottuk. Gyakorlatilag húsvétra mindent kiválasztottunk, lerendeltünk, júniusra az anyagok zöme ott volt a munkaterületen. A zsákos beton, hidegburkolatok (Glamour kupon, Praktiker) a lakásban, a beton az érintett helyiségekben elszórva, a hidegburkolat az egyik parkettázandó szobában letárolva. Radiátorok, kazán, lámpák, ledizzók, szaniterek, kapcsolók, konnektorok, saját szerszámaim pedig a garázsszinten a tárolóban. Egy kulcsot hagytam a gépész-villanyszerelőnél, amikor kellett, mentem felhordani a dolgokat.
Parkettázás után, de még a falak burkolása előtt elkészült a konyhabútor, azt a nagy szobában középre halmoztuk, fóliával letakartuk, így a festő elérte a mennyezet közepét is. A rendelt ülőgarnitúrát is el kellett hozni pár héttel a költözés előtt, hogy ne kelljen tárolási díjat fizetni, az saját csomagolásában várta a festés végét.
Fa függönytartót a gyártótól rendeltem a sehol sem kapható gyári kiegészítőivel együtt. A költözés előtt még azokat is felraktam.
Az is olcsósította a dolgot, hogy a garázshelyet a mesterek rendelkezésére bocsájtottam.Már csak pár apróság van hátra az asztalostól és a kovácstól, amik folyamatban vannak.
Autóvásárlásra nincs ötlet. Van egy '99-es Passat kombi, ami kiszolgál, de fiatalabb nem lesz. Újba nemigen akarunk beszállni, mert sose jön meg, a gyártó gond esetén minden erejével azon van, hogy kibújjon a garancia alól, de autónk addig sincs, értékvesztés, a gariidő alatt drága márkaszerviz. Használt árak elszálltak, pár évestől a 10-12 évesig minden szóba jöhetne, de SUV, egyterű nem kell, meg vagyok hibbanva a kombiért. És ha az autócserére szánt összeget a mostanira költjük, akkor nagyon sokáig lehet még szervizelni. Motorikusan egyben van, nem rohad, garázsban áll, a fogyasztáskülönbségen sem lehetne érdemben spórolni.
Csak a rezsi, kaja, ruházkodás, szóval a folyamatos kiadások vannak mostanában. Nyaralás talán Bécsben, de a fene sem tudja még. A szabadságot kikértük augusztus közepére.
Én szeretnék egy rendes motoros jogsit és egy nagyrobogót, összesen kb 2 mFt. Idén a szezon végére összeáll a lóvé rá. Majd beíratkozok egy suliba, a kreszt megcsinálom, esetleg szezonon kívül megveszem a gépet, leszervizeltetem és tavasszal ráülök az oktató motorra.
-
pjen
félisten
válasz macilaci78 #127939 üzenetére
Hát, nem pont tejre gondoltam. Már a tej is limitált?
-
macilaci78
nagyúr
Az új helyen van rendes tároló, amit a kamra bővítésére is használok. Itt nagy kiszerelésű dolgok vannak letárolva. Próbálom akciókor megvenni, a limitált mennyiségben vásárolható termékekkel akár többször is fordulok. Munkába jövet 3 Lidl is útba esik, oda-vissza kitérő nélkül 5. Ez akár 60 liter tejet is jelenthet egy nap.
-
pjen
félisten
válasz macilaci78 #127937 üzenetére
Amit lehet még aznap meg kell venni.
-
macilaci78
nagyúr
Bakker, letörtem gyerekek! Kb 1.700 Ft-tal ér kevesebbet a fizetésem hó végén ahhoz képest, amikor megkapom. A KSH által közölt 10,7%-os infláció ennyit jelent.
1,0085^12 ~ 1,107
-
hszilard666
veterán
válasz pohár #127934 üzenetére
Tavaly január is kemény volt GPU szempontból, 70.000HUF ot kerestem azon hogy 200h-t beletettem a cyberpunkba, a gépben lévő kártya ára csak ment fel, amint megvoltam pár óra alatt le is csaptak rá. El sem hittem.
-
pohár
félisten
válasz Ace owner #127933 üzenetére
látom, hogy te is kezdőár alatt adtad el, de legalább elment (mondjuk én 110-ért vettem 4 éve, csak 17 ezret buktam ennyi idő alatt)
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
félisten
-
Tim82
félisten
válasz FoxiestFox #127930 üzenetére
BT jelet fogadni tud, nem pedig kiadni.
-
félisten
-
Tim82
félisten
-
Ace owner
addikt
Eladova valt Galaxy S10 plus keszulekem is. [link]
Eg aldja a samsung IT reszleget
Galaxy Fold 4
-
félisten
Pontosan. Nem az enyém a lakás. Szegeden még cseréltem le magamnak (szintén mikor a mikró vágta le a biztit mindig).
Jobb ha megnézi egy szaki, hogy milyet tegyünk fel, biztonságos lesz-e, stb.
A hét legtöbb napján amúgy is itthon vagyunk, a feleségem a babával, én pedig dolgozni. -
pjen
félisten
válasz macilaci78 #127925 üzenetére
Szerintem ez inkább józan megfontolás. Nem igazan ért hozzá és számba vette az esetleges kár okozás költségeit is.
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
A fene se tudja, mennyit keres home office-ban laptopal, mobilnettel, miközben a szakit várja...
Egyfelől nem egy nagy wasistdas egy kismegszakítót, másrészt fel kell tudni ismerni, mit bír el a hálózat. És még minden flottul ment, nem a gordiuszi csomó van a burkolat alatt, nem tört el az alumínium kábel...Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
pjen
félisten
válasz FoxiestFox #127923 üzenetére
Ezt azért nehezen hiszem. Ha megbízol egy szakit otthon kell maradnod és várni, hogy jöjjön. Sok mindenbe bele se Tudsz fogni, hiszen ameddig csinálja áramszünet lesz. Ha előre megnézed az autómatát a csere kb 5 perc/ darab. A szerelő mindezért simán elkér 30-40 K t.
-
félisten
-
pjen
félisten
válasz FoxiestFox #127920 üzenetére
Ha nem plombáltak Te is ki tudod cserélni, nem egy kaland. A kérdés az, hogy a vezetékek elbírják e a megnövelt áramot.
-
félisten
És olyan villanyászt tudtok-e, aki a IV. kerben épeszű időn belül kijönne erősebbre cserélni 2-3 kismegszakítót?
-
rushty
őstag
válasz macilaci78 #127918 üzenetére
Köszi a tippeket, felajánlást, eszembe se jutott, kisebb nekem is van.
Nem sürgős, mert nem rajtam múlik.Revolut meghívó pü-ben
-
pohár
félisten
válasz Ace owner #127912 üzenetére
szerintem is az, de a kutya nem érdeklődött a kártya után, 1 hónapig árultam majdnem
-
pohár
félisten
válasz Ace owner #127905 üzenetére
tőlem pont tegnap vitték el 93-ért (100-ért hirdettem már, de odaadtam kis alkuval) a Gainward Phoenixemet, remélem te több sikerre jársz az ár tekintetében
-
Ace owner
addikt
Eladova valt a hos 1070ti kartyam amivel atveszeltunk egy pandemiat es az azt koveto kartya kaoszt. Megyek taxizni igy nem lesz idom kihasznalni illetve olyanra cserelem majd amivel megeri csakanyozni.
Galaxy Fold 4
-
Handball94
aktív tag
Macbook Air 13 (Early 2014), topik ár 90k. [link]
-
grizlisandor
veterán
Sajnos semmilyen kedvezményre nem jogosult a fizetésem.
A cég meg nem reagált a megkeresésemre, ha hétfőn se fog, akkor lemondom az egészet a pcsba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest